CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 48 579
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахам Heart Eyes
Между другото, Къмби яко ме подразни с поведение снощи. Стори ми се много различен от миналата година, някак...надменен. И до него Софи се изживява като кралица на червения килим- лъхаше снобизъм и от двамата. Дано го е пернала временно сачмата, а не тя да го натиска да стават новата Бранджелина.
Иначе като обявяваше награда беше сладък.

# 151
Те са чули, че съм ги обявила за Звездно британско семейство на 2015 г., и са се възгордели.  yes

# 152
Ахам Heart Eyes
Между другото, Къмби яко ме подразни с поведение снощи. Стори ми се много различен от миналата година, някак...надменен. И до него Софи се изживява като кралица на червения килим- лъхаше снобизъм и от двамата. Дано го е пернала временно сачмата, а не тя да го натиска да стават новата Бранджелина.
Иначе като обявяваше награда беше сладък.
Стискам палци да не се окаже така, Къмби винаги ми се е струвал много сладък като характер досега. Обаче около мен има някои примери на зловредното женско влияние върху мъжа веднъж, щом са го осъпружили за себе си.  Sad

# 153
Това ме обезпокои днес:
Nicolas Cage has joined the cast of Oliver Stone’s Snowden in the role of a former U.S. Intelligence official.
Пфу Crossing Arms. Иначе на церемонията вчера се видя, че темата за Сноудън е присърце ан Академията, та кой знае, ако Оливър се върне в старата си форма, може да се получи нещо, което да обира награда след награда.

# 154
  • в морето до колене
Някой помни ли, преди време като правехме предположения, кой ще бъде първият носител на Оскар от поколението, някой слагаше ли Еди в сметките?

Добро утро, исках да кажа. Grinning

# 155
Аз със сигурност не съм, защото съвсем доскоро не го броях в поколението Laughing. Мислех, че е на 20+.

Гледайте го обаче какъв е перко hahaha

# 156
  • срещу двата комина :)))
мухахахах, фрийки е определено  Joy

аз най-накрая почнах да гледам филми по темата, като първия беше Intermission - доста забавен, по ирландски откачен, много ги обичам какви са хахваелници  Laughing Каста беше чуден, а за Килиън мога да кажа, че явно не само като Томи е хубав  Blush  Явно трябва да го гледаш във филм за да оцениш, щото със снимки хич не става работата  Joy

# 157
Ах, тези гифчета  Joy

Честно казано, нямах представа, че и Еди Редмейн включвате в "поколението". Не сте правили тема за него. А аз съм го гледала само като Хокинг, не знаех, че е известен, но имам големи пропуски в британското кино.  Blush

Защо не сложим речта му тук:

И от БАФТА:

# 158
Явно трябва да го гледаш във филм за да оцениш, щото със снимки хич не става работата  Joy
Мдаа, ама на мен вече ми излезе име на харесваща грозотилници и кой ще ме компенсира, а? А?
 Crossing Arms

Еди е незабравим още от Savage Grace Heart Eyes

# 159
Охо, и Джулиан е там. Казвайте ги тия неща! Значи вече има какво да се гледа тази вечер.  Grinning

# 160
Някой помни ли, преди време като правехме предположения, кой ще бъде първият носител на Оскар от поколението, някой слагаше ли Еди в сметките?
Аз си мислех, че тази година може да огрее я Брадли, я Бенедикт, но за Еди не съм се и сещала. Пък то какво стана.  hahaha

Джо ти защо не казваш, че и Килиън взел награда? В неделя в Дъблин са раздавали театрални награди и "Ballyturk", пиесата, в която участва Килиън е спечелила.

Ей го и с женицата

Това май е наградата. Зловещо.

# 161
Как да кажа, като не съм си проверявала алертите от месец Laughing. Мерси, че каза, ще пийнем за него и наградата му Grinning

# 162
Добро утро с два близки плана

и две щастливи фенки Laughing

# 163
Добрютро! Това от Child 44 ли е?

# 164
Да Peace

Снощи си пуснах отново Peacock и не го добутах доникъде. Много безнадежден филм, прекалено Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт