CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 782
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Златеее, откъде ги намираш тези толкова ясни снимки Shocked? Аз се счупих да търся и нищо почти. Страхотен е, дори и рус Heart Eyes

Да, една от малкото краднати фотки от снимачната площадка. Ааз не го чаках кой знае колко, докато не отложиха премиерата за наградния сезон. Явно има надежди и ако са актьорски, то със сигурност надали включват дървото... Whistling
е що така сега  Sunglasses екстра беше в Rush, доста далече от дърво  Peace
не съм гледала, сори Mr. Green

# 46
При руснаците има всичко. Mr. Green

Ей ти един Джоузеф.

За десерт - снимка с девойчето, което играе малката Самър.

# 47
Ау, последната снимка е трепач! Разкошен беше по времето на "Съмър" Heart Eyes

И като каза руснаци- снощи се регистрирах, специално за да гледам Watching The Detectives. И трябва да кажа- за бога, гугита, не гледайте! Филмът е боза от класа, а Килиън изглежда толкова потресаващо, че чак на мен ми се стори мазен и противен Confused.

# 48
Хахахахаха!

Днес само за теб работя.

Скрит текст:

# 49
Въх, първата фотка е  ан любимия ми площад Party.
Туй Тивин Ланистър ли е в спойлера? Хубави кадри, устата е нахапана на макс пак Laughing
Мерси   bouquet

# 50
Джеймс за пиесата

">#t=101[/video]

И снимки

Тук в началото говори за любимата си детска книга - https://www.youtube.com/watch?v=Qk53G4tKGFE

Бафтенски с Джак О'Конъл

Тази ми е любимата от БАФТА наградите

# 51
Доизпълнявам домашното и подбутвам и вас към това Laughing- "Момичето с перлената обеца", втори дубъл
(сигурно трябва директно тук да пиша, ама така и не мога да свикна Rolling Eyes)

п.п. изключително красив е Макавой с белия кичур! Нищо, че вече бръчките му са по-дълбоки от тези на Ан-Мари.

# 52
Стара снимка на Раян, който храни гъски и патици на снимачната площадка на Drive. Hey duck...:

# 53
  • в морето до колене
 Mr. Green Виждала съм май още една-две негови снимки като храни патици... и винаги ми е смешно.

Аз чакам с интерес мнението ти за Drive -  независимо дали тук, или в препоръките.

# 54
Ще дойде, и тук, и в препоръките. Само да го осмисля и да намеря време да го изпипам.  Peace

Мячик, ми ето ти я картичката, готова е. Нищо не и трябва, дори без сняг може да мине.

# 55
Нов проект на Брадли - Bradley Cooper Eyes Thriller ‘Orphan X’

Warner Bros is in talks for the movie rights to Gregg Hurwitz’s upcoming thriller “Orphan X,” with plans for Bradley Cooper to produce and possibly star............The story centers on the world of human slavery.

Пак ли ще борим робството? newsm78

Първи трейлър на романтичната комедия "Алоха".

# 56
Честит ден ден на Криста! Да ни е все така прекрасна и запалена киноманка  Tada
А папарашка агенция "Джой" излови най-запаленият и почитател в момент на изготвяне на поздравително писмо по случай празника Grinning

# 57
Благодаря, Джой!  Grinning

Айде пийте, че денят свърши!

Скрит текст:

# 58
Щом си рекла - ще пием Grinning

Да илядиш!  bouquet

# 59
Наздраве! Drunk
Да кажеш после този кораб какво иде да рече- да не би дадоплава през Атлантика с букет довечера Grinning

Аз нямам празник, но ще се поглезя със снимки от премиерата на Broken Blush

Общи условия

Активация на акаунт