CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 787
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Да видим какво ще изровя от архивите  Mr. Green

Pieter - Girl with a Pearl Earring (2004)
- имам бегли спомени от филма, въпреки това ми хареса много. Изключително красив и приятен. Потапящ те в атмосферата на картините на Вермеер. Признавам си обаче, тук Килиън ми беше ужасно смешен и имах очи само за Колин Фърт Embarassed

Dr. Jonathan Crane / Scarecrow - Batman Begins (2005) - много харесвам поредицата и Килиън ми е перфектния злодей тук  Grinning

Jackson Rippner - Red Eye (2005) - попадала съм на него по телевизията, но така и не съм успявала да го изгледам целия филм. Вероятно няма и да се опитам  Embarassed

Damien O'Donovan - The Wind That Shakes the Barley (2006) - определено жесток филм, гледах го докрая с огромно нетърпение и интерес. Отдавна не се бях заглеждала с такъв интерес по филм.

Robert Fischer - Inception (2010) -  Очарована съм, втрещена, замислена и всичко, което може да се сетите. Признавам си, не харесвам Лео, но в последно време го виждам как полека лека израства и прави все по-добри филми. Страхотен е филма и определено, това, което се вижда на голям екран, няма да създаде същото усещане, ако е на малък.
Не помня кой пита дали ако не си фен на Матрицата, може да харесаш Генезис - за мен нещата са на съвсем различни плоскости, аз определено съм голям фен на Матрицата, но усещането, което остави у мен Генезис е за нещо по-висше. Ох, мога да кажа за филма само "Уаууу!!!!". И за тея, които са го гледали - ех, финалната сцена е....

In Time - интересна идея, обаче каста на филма не ме впечатли и съответно и края ми беше супер неочакван.

TRON: Legacy - също, ама и аз като Муриня, не си спомням героя на Килиън Blush

Вероятно ще видя Интермишън и Периес баунти, но не съм сигурна Embarassed Зависи сега като се прибера, кое ще мога да дръпна Grinning

# 16
Чудесна тема, Джой!  bouquet
За мен Килиън е почти непознат, гледала съм много малко от филмите му, а в тях ми е бил или неприятен (заради ролята) или не съм го отчела изобщо. Физически не ми харесва и може би затова съм избягвала да гледам филми с негово участие. Чак ми е плашещ на моменти. Както каза Анатема, много му лепнат изродски роли.
Гледала съм:
Intermission - където изобщо не можах да му обърна внимание заради хахавия изрод на Колин.  Heart Eyes Още си го спомням както обясняваше какви тигани иска да си купува. hahaha
Батманите - пак почти не му обърнах внимание, беше просто поредния злодей.
Inception - пак отрицателна роля и пак остана не на втори, ами на пети план сред останалите звезди във филма.
In Time - тъп филм, който гледах на пресекулки. Този път го отчетох повече Килиън, но колкото да се зачудя какво прави в такава боза.
И толкоз Grinning
Ще се опитам да изгледам колкото мога повече от филмите му до края на темата.

Watching the Detectives- 2007
Скрит текст:

Ето че и аз имам задачка за гледане Blush. Този филм така и не успях да го намеря и ще очаквам другарско рамо в тази тема.
Джо, намерих не само този, но и някои от късометражните му филми, които не си включила в списъка като Filleann an Feall, Eviction, At Death's Door, The Silent City, The Trench, A Man of Few Words и Watchmen в един руски сайт, там обаче може да гледаш само ако имаш регистрация.

# 17
Ах, ах, Том и Бенедикт! Heart Eyes Heart Eyes

Да отбележим днес рождения ден на Хидълса. Добре, че вчера ме подсети Ich_Will_, за което много й благодаря. Hug

Жив и здрав да е, все така красив и лъчезарен и само в хубави филми да се снима и да ни радва с таланта си!  newsm59

Няколко афтърбафтенски снимки. Grinning

Едно гифче, в което ми останаха очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И накрая само да кажа, че снощи докато гледах БАФТА наградите щях да си загина млада изелена като излязоха двамата с Марк Стронг да представят една от номинациите.

# 18
 Joy "Звездата от "Thor" и "War Horse" и актьор, който тази година гледахме в "The Imitation Game"...." при което за отрицателно време в мозъка ми се случва нещо от сорта: Как? TIG? Ама нали не беше обявено? Ааа, Марк Стронг, не Бен, оф  Joy

# 19
Хахахахах! Много бързо мислиш Laughing

Я да го покажа и Шерлок.

# 20
  • срещу двата комина :)))
я, аз да върна темата към титуляра с няй-яката песен с много готин подбор на кадри, Злато, изгледай го  Laughing

П.П. офффф, пак настръхнах, баси Томито, баси мамата  smile3505

# 21
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Watching the Detectives- 2007
Скрит текст:

Ето че и аз имам задачка за гледане Blush. Този филм така и не успях да го намеря и ще очаквам другарско рамо в тази тема.
Джо, намерих не само този, но и някои от късометражните му филми, които не си включила в списъка като Filleann an Feall, Eviction, At Death's Door, The Silent City, The Trench, A Man of Few Words и Watchmen в един руски сайт, там обаче може да гледаш само ако имаш регистрация.
О, давай, ще се регистрирам, щом трябва Crazy

Муре, и на мен ми е в любимите 5 от сериала тази песен Heart Eyes. А Томи е ... smile3544 smile3544 smile3544
Най-красивата сцена, в която някога съм го виждала, е от този сериал, точно с Грейс- "It's already broken" Heart Eyes

# 22
  • срещу двата комина :)))

Муре, и на мен ми е в любимите 5 от сериала тази песен Heart Eyes. А Томи е ... smile3544 smile3544 smile3544
Най-красивата сцена, в която някога съм го виждала, е от този сериал, точно с Грейс- "It's already broken" Heart Eyes

ох, да, да, да  Crazy

# 23
Имам въпрос към Мяч, нали вчера е минал на Малик филма в Берлин- има ли в крайна сметка Фасбендър в него или вярно са го орязали? Интересно ми е чисто статистически Laughing

# 24
  • в морето до колене
Джой, ама той този проект е от два филма.
И това, което показват в Берлин, е първият от двата филма. В него никога не е имало нито Раян, нито Фасбендер.
В него има само Крисчън + Кейт и Натали. И разни други мацки...

Във втората част Крисчън го няма (поне според това, което се знае до момента) - обаче има Кейт и Натали... и разни други мацки.  Laughing
И се получават разни сложни взаимовръзки и любовни "многоъгълници"...
Затова и го наричам аз този проект от самото начало "любовната геометрия на Малик".  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 16:55 от мячик

# 25
А, това съм го пропуснала Blush. Значи грандоманията на Малик е минала вече на ниво Триер Outta Joint.
(иначе аз питам, понеже в трейлъра не видях Фаса, та ми стана много любопитно. А за Райън даже бях забравила, че фигурира в каста Embarassed)

# 26
И това, което показват в Берлин, е първият от двата филма. В него никога не е имало нито Раян, нито Фасбендер.
В него има само Крисчън + Кейт и Натали. И разни други мацки...

Във втората част Крисчън го няма (поне според това, което се знае до момента) - обаче има Кейт и Натали... и разни други мацки.  Laughing
И се получават разни сложни взаимовръзки и любовни "многоъгълници"...
Затова и го наричам аз този проект от самото начало "любовната геометрия на Малик".  Mr. Green
Аааа, те (Крисчън и Натали) това значи са представяли в Берлин - гледам, че навсякъде се мотаеха заедно. Хех, нямаше да се сетя де. Нямам търпение да го видя тва и в двете му "части".

# 27
Снощи в компроматната тази снимка породи ужасяващо съмнение Crossing Arms

и евентуално обяснение за бързата тайна сватба. Пък аз се надявах на развод Mr. Green

# 28
Също като на Бенедикт бързата (тайна) сватба.
Като заговорихме за тайни сватби, Шарлът скоро не сме виждали...

# 29
Шарлът беше на БАФТА. Сама и както винаги умопомрачително грозна и зъбата.

п.п. снимка, за разсънване Laughing

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 11:44 от joy_r

Общи условия

Активация на акаунт