CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 48 549
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Крис, била си валентинско любовна май Laughing. Общият филм май няма смисъл да гледаш, надали ще има нови сцени в него.

Аз пък гледам "Сейнт Винсънт" и се чудя дали да не спретнем тема "50-годишните" Laughing. Много е готин Бил Мъри! Рускинята Уотс- дваж повече Mr. Green.

# 106
Рожденник   ura    ura     ura    ura    ura

Да ни е  все така прекрасен още три пъти по 34 newsm67 и да ни радва с все по-прекрасни филми.

# 107
  • В Космоса
Да е жив и здрав Джоузи!

Ох, представих си да си туря Хардиевата маска на секцията. Joy Много откачено!

# 108
Честит му рожден ден на Джоузеф!

Нова статия за "The Walk". Цък за голяма.

# 109
Нова статия за "The Walk". Цък за голяма.
Във холивудското ишу на VF, каква чест Heart Eyes. мерси, Злате, от снощи я търся разчетаема, че намерих само една дребна фотка Hug

Не знам защо правят тия рожденствени колажи все с кофти снимки, ама на празника заслужава да го гледаме хубав, та ето една поносима снимка Laughing

# 110
Злате, таман щях да казвам че Хидълса от трейлъра на Дел Торо най-много се доближава до това да го харесам. Grinning
Мога само да се радвам за това. Значи ще го гледаме заедно да ми пазиш страх. Grinning

На мен пък много ми харесва на последните снимки от театралните награди. Ей го и на клипче.

Tom Hiddleston reveals his theatre wish-list

Не можа да се размине без споменаването на Шекспир. hahaha

# 111
Не можа да се размине без споменаването на Шекспир. hahaha

Сакън, ще го изселят! 

Няма време за почивки

И още две https://www.youtube.com/watch?v=-d2_rA-EWOw
https://www.youtube.com/watch?v=HPS4wSVPKmo

# 112
 Heart Eyes
Брях, какъв е всеотдаен Бени!

Нося няколко следсватбени снимки. Софи съвсем привремила вече.

Скрит текст:

С Кийра на  TimesTalk+TIFF Event.

Скрит текст:

Кийра ми е много хубава на тези снимки. Shocked

Тези са от пред студиото на Кимел.

За сверяване на часовника.

I am fire, I am death.

">#t=30[/video]

# 113
Обръщам към Том с един пост, който ще зарадва най-вече Мячик Mr. Green

Вчерашен туит от снимачната площадка на The Revenant

Оператор ще е Емануел Любецки, с някаква супер-дупер нова модна камера (ARRI 6K Alexa 65, a new large format Alexa with a 65mm CMOS sensor and wider dynamic range from ARRI Rental) Laughing
И какво казва самият той:
”It’s amazing. I think it’s going to change everything,” Lubezki said of the camera, adding that he’s ”semi testing” it and will be using it on the film. ”We’re shooting in the mountains and incredible landscapes.”

# 114
Уоу, какъв кадър!

# 115
  • в морето до колене
Мдааа, доволна съм, благодаря. Знам аз, че Любецки е оператора. Някъде назад мисля, че предрекох вече следващата номинация за Оскар.  Wink

Вие повечето филми, по които е работил напоследък, ги пишете в графата "претенциозни"   Crossing Arms
Но пък Чиво поне ги прави красиви. Това даже и вие не го оспорвате.   Mr. Green

# 116
Хайде като ще пускам красоти днес, да прехвърля и тук Килиън със сокола Heart Eyes. Не знам кой е по-красив или по-хищен- човекът или птицата
https://www.dailymotion.com/video/x2fcnon_a-spectacular-scene-of-falconry-from-aloft_people?start=3
Приритвам за този филм вече, ейй Crossing Arms

# 117
Не, че Джо ми е направила нещо или пък искам да я гътна ей така от чиста проклетия, просто днес ми попадна тази снимка. Grinning

Ако случайно е останала жива след първата  Mr. Green

# 118
Не, че Джо ми е направила нещо или пък искам да я гътна ей така от чиста проклетия, просто днес ми попадна тази снимка. Grinning
Добре, че съм я виждала, иначе щях да си изтека измежду фугите на паркета и нямаше и да чуете за мен повече smile3544. Тази снимка ми е живото доказателство защо нямам конкуренция в битката за титлата "разпоретина на темата" Mr. Green
Ааа, дай още някоя с гарван, моля Praynig Heart Eyes

# 119
Гарвански

Зарових се сега в негови снимки и намерих някои много интересни.
Тия са чак страшни.
Скрит текст:

А тези са смешни  hahaha Да не е моделствал на млади години?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт