CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 799
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
  • Живее на Луната
Момичета, идвам да ви чета темата. Изглежда голям купон тук, много мъже и все яки  Mr. Green

# 166
  • в морето до колене
Добре дошла!  Hug
Пък освен да четеш, може и да попишеш.  Wink

# 167
Добре дошла, Bell@!

Том и Желязната лейди.

# 168
Някой ако иска да гледа "За мишките и хората" ще има 2 прожекции в София и 1 в Пловдив - http://www.britishcouncil.bg/events/nt-live-mice-and-men-11-march

# 169
  • в морето до колене
Искам. Ама не мога да ходя до София и Пловдив да му се невиди.  ooooh!
Затова ще се опитвам да събирам публика за Бургас и да се пробваме да искаме още една прожекция при нас... Да видим, дали ще стане.

# 170
Искам. Ама не мога да ходя до София и Пловдив да му се невиди.  ooooh!
Затова ще се опитвам да събирам публика за Бургас и да се пробваме да искаме още една прожекция при нас... Да видим, дали ще стане.

Дано стане, пиши на посолството във Facebook, на мен веднага ми отговориха като питах за Хамлет и предния път за Кориолан.

# 171
  • срещу двата комина :)))
и аз бих го гледала, но моя мъж категорично ми отказа  Joy

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре дошла, Белла, радвам се да те видя и тук Hug
И да изгледаш някой филм. Да не е само Мурето ентусиастка Laughing

Том пак е безобразно космясал, аман от траперски роли Crossing Arms

# 173
  • срещу двата комина :)))
Добре дошла, Белла, радвам се да те видя и тук Hug
И да изгледаш някой филм. Да не е само Мурето ентусиастка Laughing

Том пак е безобразно космясал, аман от траперски роли Crossing Arms

като каза  Joy гледах и Red Eye снощи, нищо и никакъв трилър, ама се сетих, че няколко пъти съм го засичала по телевизора и просто трябваше да го догледам. Килиън беше умопомрачително ужасен, направо все едно не е същия човек. То прическа, акцент, герой ... Няма да го запомня тоя филм  Mr. Green

# 174
  • Живее на Луната
Ще пиша когато имам какво да кажа  Mr. Green

Вие сте по-напред с материала, така че за начало ще гледам да понаваксам с филми. Дръпнах си Leviathan за почивните дни  Rolling Eyes

# 175
"Левиатан"- във филмовите препоръки Wink.
Тук само филми на титулярите Laughing

п.п. ще ми е интересно да прочета мнение за руския филм. Дотук май само Тина го е гледала.

# 176
Добре дошла, Бела! И аз съм отскоро тук и потвърждавам, че темата е много приятна и интересна.
Колкото и да няма какво да кажеш в началото, традицията повелява да посочиш кого от титулярите харесваш най-много.  Grinning

Вие сте по-напред с материала, така че за начало ще гледам да понаваксам с филми. Дръпнах си Leviathan за почивните дни  Rolling Eyes

И аз така. Ще се видим в "Препоръките".

# 177
Добре дошла, Бела!

Ще си позволя да те цитирам от съседната тема, защото в седем от десетте посочени филми участват наши хора. Grinning

# 178
Мдааа, гледах тези прогнози и аз, ама ще пиша оттатък.

# 179
  • Живее на Луната
Добре дошла, Бела! И аз съм отскоро тук и потвърждавам, че темата е много приятна и интересна.
Колкото и да няма какво да кажеш в началото, традицията повелява да посочиш кого от титулярите харесваш най-много.  Grinning

С удоволствие, въпреки че някои са ми малко познати и не мога да се изкажа за тях (все още)

Значи следните харесвам:

Joseph Gordon - Levitt
Michael Fassbender (Между другото него го видяхме на живо преди две години в Торонто, разминахме се на тротоара, мъжа ми го видя и в еуфорията си не можа да се сети името му веднага, аз изобщо не се усетих че е той. Беше с едно кожено яке и очила  Laughing)
Jake Gyllenhaal (много яка роля в Лешояда, чакаме сега като боксьорче да го видим, ще ми е интересно)
Benedict Cumberbatch (него повече го харесвам като визия и щото е Бритиш, но и като актьор се справя момчето  Heart Eyes)

Сигурна съм че и останалите са класа, но ще си запазя правото да коментирам по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт