CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 882
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
За купона си е отишъл човека.Ей ги как се резмотават с Алисия.

За Джой пък има клипче с Килиън - http://video.irishtimes.com/services/player/bcpid1849334937001?b … tid=4244738778001

А това е за Криста
 hahaha hahaha hahaha

“Cannes under the belt - time for the yearly freebies that come in and who better to model the latest “must haves” than … Yours muddafqn troooly Simple Smile Simple Smile Simple Smile
“Who doesn’t need a Simpsons onesie!”

# 661
Много ми допадат като двойка Фаса и Алисия. Пък и явно са на един акъл. Laughing

Харди трябва да отвори модна линия с подаръци от фенове. hahaha

# 662
Я пак да поклюкарствам!

Джейк явно е задължен по договор да не пропуска ни една вечеринка в Кан. Ето го на Chopard-Annabel's партито от онзи ден.

А тези са от вчера на amfAR's 22nd Cinema Against AIDS Gala.

Скрит текст:

И Майкъл е присъствал на Cinema Against AIDS Gala-та с Марион.

Скрит текст:

Брадли вече е в Лондон. Снимки от репетицията на "Човекът слон" и след премиерата с фенове.

Скрит текст:

И тортата от премиерата

Постер на "Адам Джоунс"

И Франко с постер на "In Dubious Battle".

Гордо си показва татуировките на сета на "The Long Home"

Скрит текст:

Джеймс е ходил на някаква immersive theatre постановка (не знам как би трябвало да се преведе на бъргарски) и е взел активно участие в бягането от зобмита Grinning - http://www.express.co.uk/entertainment/theatre/578969/James-McAv … re-zombie-hostage

И даже си е направил зелфи=селфи със зомби  Laughing

Софи още не е родила. Всъщност снимките са от онзи ден, та вече може и да е  Grinning

Британските звезди в Red Nose Day  Laughing

# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Брадли с Патриша Кларксън, бре бре Laughing

Марион каква зелена ужасия е навлякла Shocked Sick?

Много ми допадат като двойка Фаса и Алисия. Пък и явно са на един акъл. Laughing
Peace

Около Джоузи никакво движение, да не са свършили снимките на "Сноудън" newsm78?

И да си кажа, че ако ви попадне нещо за сета на Килиън в Прага, да не се стискате, ами пускайте тук- ще дебна в засада Mr. Green

# 664
Така като гледам, Софи може и юни месец да роди. Полът на бебето може и да е тайна, но имам чувството, че Бенедикт ще си има син. Титулярите досега все момчета имат, само един Гослинг се "посрами" с дъщеря Mr. Green

# 665
Няма кой да почете титуляра, пък той вчера станал на 39 години. Ай, жив и здрав да е на патерица!

# 666
  • срещу двата комина :)))
ooo, жив и здрав да е и все такива хубави роли да си избира   ura

# 667
Честито да му е със закъснение Simple Smile .

Впрочем, може да гласувате за него и за Peaky Blinders на TV Choice Awards - http://www.tvchoicemagazine.co.uk/awards/2015

# 668
Първи снимки от прикуъла на сикуъла на Wet Hot American Summer - http://www.businessinsider.com/wet-hot-american-summer-first-photos-2015-5

ooooh! hahaha

Свършили са снимките на The Long Home. Франко ни го демонстрира с бръснато селфи.

Нов трейлър на Black Mass

Последни снимки на Джейк от Кан. Тази от показването на Southpaw

А тези от закриването

Интервюто на Джоузеф при Елън - https://www.youtube.com/watch?v=wpBEesglBGU

Нещо ми беше скучно Tired

# 669
# 670
  • в морето до колене
Гледах Лудия Макс снощи.
И останах доволна.
За човек като мен, който не е почитател и не гледа много екшъни - чак изненадващо за мен, че ми хареса. Визуално, монтажно и дори като 3D нещата бяха много изпипани според мен.
Колкото до Том - определено смятам, че са го избрали за ролята заради ръмженето.  Mr. Green И тук му се удава много добре, както и навсякъде другаде досега. А ако трябва да сравнявам с другата му роля, в която физиономията му беше скрита зад маска - то тази ми хареса повече.

Ъх, темата скоро ще свърши, а аз нещо не съм напреднала много с подготовката за новата тема за Чайника.  Tired Трябва да се стегна определено.

# 671
Хидълс на сета на The Night Manager

Бенедикт в защита на човешките права

# 672
Джейк има нова фотосесия за Ескуайър. Цък за по-големи.

Ето я и статията с още снимки.
Скрит текст:

Жееееееймс! Heart Eyes

# 673
Джейк много хубав, за разлика от Жеймса(no offence, Златоу).

# 674
Жеймса е като някой пандизчия рецидивист.  hahaha

Изгледах "Retreat". Става за гледане. Не мога да кажа, че ми хареса, защото аз по принцип не обичам такива филми за затворени хора на място, от което не могат да излязат (остров, подводница, космически кораб...) Много клаустрофобично и подтискащо ми действат.  Като изключим субективното ми възприятие, си е добре направен филм и историята, макар и изтъркана вече от употреба, е добре поднесена.
Очите ми останаха в Джейми Бел, той си го изнесе сам този филм. Килиън и женицата му (забравих й името на актрисата) само се мотаеха насам-натам.
Много одобрих края. Завърши по възможно най-логичния начин. Виж, ако го бяха правили американци на 100% щяха за го наакат накрая.

Общи условия

Активация на акаунт