Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 645
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
magicjo, страхотна тема! Благодаря Hug

dpv,аз също не бих класифицирала като пролетно-летен цветната бомба. Не мога да описвам парфюми, но той не е лек в никакъв случай, а и е много, ама много сладък. Ако познаваш La vie est belle на Ланком, много си приличат двата.
 Иначе INFINITE LOVE също имат не лоша имитация на flowerbomb.

Момичета, аз да споделя за един паралелен тест, който правих тези дни. Сравнявах Бърбери уийкенд в оригинал с версиите на Рефан и Парфен. Рефанската версия е много, ама много трайна. Блузата ми след пране още миришеше на него, но парфенската версия е много по-близка. Аз лично не долових разлика, докато при рефанската имаше много леко доловима разлика с оригинала. След този тест, който направих бих посъветвала почитателките на парфюма, ако търсят сходство с оригинала, да изберат парфен, но ако търсите трайност - Рефан бие по точки дори и оригинала.
За протокола - рефанския парфюм беше направен в съотношение 1:3 парфюм-капки
И аз наскоро сравнявах версията на Уикенда на Рефан с оригинала. Никак не е лоша и много трайна. Разминаването за мен идва от това, че няма развитие в имитацията. Още в първите минути те изпраща направо към средата и най-вече базата на оригинала. Така, че след като постоят известно време, започват да миришат идентично, защото оригиналът се е развил Simple Smile Рефанският парфюм беше в съотношение 1:1 и въпреки това е малко по-траен от оригинала. Като цяло си заслужава според мен.

# 31
Много далече съм и от София и от Пловдив, така че алтернативата ми е само онлайн....
Няма да рискувам все пак... Naughty

# 32
  • София
Момичета, търся си сполучлива имитация на Love In Paris на Нина Ричи.
Дали ще можете да ми препоръчате нещичко? Някои от марките на първа страница ги виждам за първи път  Embarassed

# 33
  • Deutschland
Момичета, търся си сполучлива имитация на Love In Paris на Нина Ричи.
Дали ще можете да ми препоръчате нещичко? Някои от марките на първа страница ги виждам за първи път  Embarassed

Виждам, че си от София. Намери адреса на Perfect, тия дето правят лакове и ги питай правят ли още парфюми и къде в София ги доставят. Правеха четири пет парфюма реплики и то наистина добри и трайни и много близки до оригинала, като цената им беше повече от смешна. Около 3 лева за 30 мл. Имаха и Любов в Париж, подаряван ми е и беше много траен, но много ми навяваше на люляк и не го харесах. На всички опаковки на парфюмите им пишеше Simillar perfect.
 Мисля, че имат офис в Люлин някъде newsm78 но за всеки случай им пиши на имейла

# 34
Благодаря на magicjo за чудесно оформената нова тема.    AQUA WOMEN на ROSHAS  на  коя от посочените марки  трайността  е  най-голяма?

# 35
  • София
 newsm51 за нова тема. Пожелавам на всички само прекрасни и сполучливи находни през тази година  newsm47

# 36
Да се запиша и аз в новата тема, благодаря за която   bouquet

По-напред имаше питане за Молекулите на Рефан - наскоро пробвах. На блотер изобщо не усетих мирис, а на ръката ми мирисът беше на силен тамян и малко цитрус. Много леко ухание, но все пак издържа няколко часа на китката.

Вив, здрасти и тук  Hug
На Перфект препоръчаните парфюми от dpv съм виждала в Елитис във Варна, вероятно и в София ги зареждат. Пробвах версията им на Лайт Блу, но нещо много подсладена ми се стори.

# 37
Здравейте ,момичетааааа !   bouquet  bouquet
 Някоя от вас има ли пълният каталог на предлаганите парфюми на D&P ????  newsm78 newsm78

# 38
Здравейте ,момичетааааа !   bouquet  bouquet
 Някоя от вас има ли пълният каталог на предлаганите парфюми на D&P ????  newsm78 newsm78

В началото на темата има непълен списък. Те от доста време нямат напълно актуален списък, дори тези, които дават. На едно зареждане се случва да има от даден аромат, а на следващо да няма.

Ако те интересува нещо по-конкретно- питай и ще помагаме.  Simple Smile

# 39
  • София
Мерси много момичета  Hug ще потърся.
Дели  Hug много ми е приятно да те видя  Hug

# 40
Здравейте момичета, има ли сполучлива имитация на Velvet Orchid?

# 41
Здравейте момичета, има ли сполучлива имитация на Velvet Orchid?

Провери дали не я има във версия на Jodex.

Другите марки я нямат.

# 42
Благодаря на magicjo за чудесно оформената нова тема.    AQUA WOMEN на ROSHAS  на  коя от посочените марки  трайността  е  най-голяма?

Най-добрата версия (а мисля че и единствената) е тази на Рефан.

Много близка до оригинала и с много добра трайност е. Номерът е 174.

# 43
момичета , знаете ли дали има сайт, от където може да си поръчам само мостри на дадени парфюми , имам предвид тези малките по 1 или 2 мл ,колкото да видиш дали ти допада аромата  ? Hug Hug Hug Hug

# 44
момичета , знаете ли дали има сайт, от където може да си поръчам само мостри на дадени парфюми , имам предвид тези малките по 1 или 2 мл ,колкото да видиш дали ти допада аромата  ? Hug Hug Hug Hug

http://www.enzo.bg/mostri-na-parfyumi/

http://www.parfimo.bg/mostri-na-aromati

Общи условия

Активация на акаунт