Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 123
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
момичета, допълвам каталога на D&P

Дамски

A9-   ODE Armani
A11- Armani SI
A15- Fairy | Br.Spears|
A18- Gino |Aarmani|
C5- Forever young |C.K|
C22-Selection |Dior|
D13- Artful |D&G|
E9- Escada Collection
G12- Absolutely Irresistible
G13-Flora
G14-Guilty
H1-Hot couture
H2-Hugo
H3-Hypnotic poison
H5-Boss Intense
H8-Nuit
H9-Boss Oorange
I2-L'éau D'Issey
I3-Vital
J1-J'adore
J2-JPG
J5-Jil SanderSun
J12-Ma Dame
K3-Kenzo Flower
K7-Kenzo L'eau Par
K10-Kenzo Amor
L1-La Via Est Belle
L4-Lolita Lempicka
L10-Touch of pink
L11- Lift
L12-Hypnose
L13-Lacoste pour Femme
M1-Miracle
M4-Daisy
M9-Mania New
N1-Noa
N3-Naomi Campbell
N4-Ricci Ricci
N6-Narcisso
Ще допълня

# 76
момичета , знаете ли дали има сайт, от където може да си поръчам само мостри на дадени парфюми , имам предвид тези малките по 1 или 2 мл ,колкото да видиш дали ти допада аромата?

Parfen предлагат 10 тестера по избор за 12 лв - https://www.parfen.bg/index.php?route=product/product&product_id=349

magicjo, моля да добавиш в първия пост линка със списъка на парфюмите на La Rive:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e0/e9/15/e0e915f867797 … eb59e536892dd.jpg

Момичета, помагайте: племенницата ми поръча Gucci - Flora и Nina Ricci - Premier Jour , а сестра ми - L'air du Temps - Nina Ricci. Къде са най-добри имитациите им?
Благодаря  Hug

Flora- Gucci мисля че го има само на Баргело. Провери.

Версията на Premier Jour- Nina Ricci е най-добра на D&P по думи на мои познати. Определено е доста траен, имам две близки, които го ползват и много им се усеща.

Чувала съм добри отзиви и за Рефанската версия- номер 125.

Другия парфюм на Нина Ричи, за който питаш, не се сещам някой да го имитира.

# 77
Момичета, някоя да има впечатления от Рефанската версия на Climat- Lancome?

# 78
  • София
Vesika, вече не мога да редактирам първия пост, минали са отдавна 24 часа, през които мога да редактирам. Ще ги добавя към списъците в следващата тема. Ще добавя и тези, които Kasidy ни предостави. Hug

# 79
Bubanka, това е линк към Фрагрантика, ако не се лъжа за номера. А  в Рефан е 037. Интересен е, трябва да се пробва  Peace

# 80
Да споделя и аз нещо в новата тема,
Минах през един Рефан, уж само да пробвам това онова, но купих един, не че ми трябваше.
Номер 323 ROBERTO CAVALLI OLD, ....е много, ама много е хубав.
Нямам представа какъв е оригинала, пък и май няма такъв парфюм на Roberto Cavalli, има OUD, не OLD, няма значение, 323 е страхотен. Купих капсулован, но шишето е много шик, тъмно, с черна капачка и червен надпис Refan.

# 81
Bubanka, това е линк към Фрагрантика, ако не се лъжа за номера. А  в Рефан е 037. Интересен е, трябва да се пробва  Peace

благодаря ти, определено ще го пробвам!   bouquet

# 82
Нямам представа какъв е оригинала, пък и май няма такъв парфюм на Roberto Cavalli

Има се предвид първият, класически с това име. 

# 83
  • Бургас
По-напред имаше питане за Молекулите на Рефан - наскоро пробвах. На блотер изобщо не усетих мирис, а на ръката ми мирисът беше на силен тамян и малко цитрус. Много леко ухание, но все пак издържа няколко часа на китката.

"силен тамян и малко цитрус" палят въображението ми, но не намирам нищо на сайта на Рефан, може ли линк  Blush

Черна орхидея имам такава, но дори бях забравила, че я имам  Crazy
http://po-krasivi.net/shop/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8? … r=DESC&page=2
333 - не е най-добрата, но аз не примирам по оригинала и за мен няма особено значение
много повече харесвам КО http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Velvet-Orchid-22963.html
но нея ще си взема в оригинал
Според мен в Молекулата на Рефан няма никакъв тамян. По-скоро се усещат дървесни нотки. Не е много силен и натрапчив, но не е и много слаб. Интересен е като цяло.

# 84
Нямам представа какъв е оригинала, пък и май няма такъв парфюм на Roberto Cavalli

Има се предвид първият, класически с това име. 

Благодаря, това е един с високо и тясно розово шише. Този ли?

# 85
KDS и аз не очаквах да усетя тамян, но ми казаха, че мириша на църква след тестването на Молекулите.

# 86
  • Бургас
KDS и аз не очаквах да усетя тамян, но ми казаха, че мириша на църква след тестването на Молекулите.
Laughing Grinning. Интересно. Аз всъщност не съм го носила все още, за да чуя мнения от околните.  Laughing

# 87
Здравейте дами Simple Smile
Искам да попитам имате ли наблюдения върху мъжките парфюми? Конкретно ме интерсува има ли добри рeплики на Paco rabane -One million, Giorgio armani -Code и Acqua di gio.

# 88
Здравейте дами Simple Smile
Искам да попитам имате ли наблюдения върху мъжките парфюми? Конкретно ме интерсува има ли добри рeплики на Paco rabane -One million, Giorgio armani -Code и Acqua di gio.

На One Million и на Aqua di Gio са много добри версиите на D&P и на Рефан.

И на двете марки за мен са еднакво близки до оригинала, тези на D&P са по-трайни.

# 89
Благодаря, това е един с високо и тясно розово шише. Този ли?
Да. В оригинал не съм го виждала отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт