Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 109
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Ерме вероятно е Xермес Peace

# 106
  • София
Ерме вероятно е Xермес Peace
Вероятно, да Simple Smile Защото така се чете Hermes - Ерме Wink

# 107
Чете се Ермес.

# 108
Здравейте! Искам да попитам коя е най-сполучливата имитация на JASMIN NOIR на BVLGARI ?

# 109
  • Бургас
Здравейте! Искам да попитам коя е най-сполучливата имитация на JASMIN NOIR на BVLGARI ?
Момичетата, които са го ползвали, коментираха по-назад, че на D&P е максимално близка до оригинала. Аз не съм имала оригинала, но имам тази имитация и мога да потвърдя, че е наситена като аромат и с много добра трайност.

# 110
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате добра имитация на Бърбъри Брит, стария, не Брит Ритъм, който излезе миналата година? Рефан и Ди енд Пи го нямат.

# 111
Можете ли да ми препоръчате добра имитация на Бърбъри Брит, стария, не Брит Ритъм, който излезе миналата година? Рефан и Ди енд Пи го нямат.

Баргело го имат, присъства и в последните им списъци- номер 117.

Сега виждам, че го има и в списъка на Сан Сиро- К89.

# 112
  • София
Момичета, някоя да има впечатления от Рефанската версия на Climat- Lancome?
Да, много добре направен, достатъчно близо до оригинала, трайност чудесна. За съжаление е спрян, доколкото знам, и не го намирам никъде, ако знаеш да го има в някой магазин, сподели, моля.

# 113
  • БУРГАС
Сега ми попадна реклама на тези български парфюми http://sangado.bg/ ,някой да ги е пробвал!

# 114
да бяха написали кое на какво е имитация, а не в пирамидата да фигурират съставки незнайни от типа на "рубарба", което си обикновен равен  Rolling Eyes

# 115
Да, ползвам ги и съм много доволна. Последно си взех "Момина сълза" на промоция за 17-18лв "  Simple Smile

Ето ви един линк
http://sangado.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0 … %D0%B7%D0%B0.html

# 116
Момичета, аз ви поизпуснах прочетох последните две-три странички Laughingче забих пак  в оригиналните аромати.  Моята Ботега на Заг е на края , но я изпръсках половината върху себе си и другата половина из стаите. Предната тема мернах че имали тосканска кожа извинявайте ако сте коментирали  да ми кажете как е?
На Рефан тествах преди време тази молекула на блотер 037, не помня писах ли ooooh!Наистина е добре да се пробва Бубс, нещо различно е , тамян и да има не е много, на мен обаче нещо химия ми изби в началото помислих си че бих го взела ама да е 10 мл а те най-малките им шишета 30 и се въздържах. Мъча да се сетя на кой аромат ми прилича дето съм пробвала  и не мога. Чист унисекс е. Пробвах го  в студено и на блотера беше сравнително трайно.

Витория, за Кели Калеша аз едно 50 мл миналото лято си ги лизнах от раз за мен е сполучлива и то доста като имитация.   bouquet

# 117
Сега ми попадна реклама на тези български парфюми http://sangado.bg/ ,някой да ги е пробвал!

Интересно,но така на сляпо да поръчваш... Rolling Eyes

# 118
На Рефан тествах преди време тази молекула на блотер 037, не помня писах ли ooooh!Наистина е добре да се пробва Бубс, нещо различно е , тамян и да има не е много, на мен обаче нещо химия ми изби в началото помислих си че бих го взела ама да е 10 мл а те най-малките им шишета 30 и се въздържах. Мъча да се сетя на кой аромат ми прилича дето съм пробвала  и не мога. Чист унисекс е. Пробвах го  в студено и на блотера беше сравнително трайно.

говори ми, говори ми  Heart Eyes

пратих Атти да го тества днес - вероятно няма да й хареса, което означава, че е бъде точно като за мен  Laughing

# 119
На мен лично молекулата на Рефан много ми хареса, нищо че трудно го усещам, и върху блотер, и на кожа. Гледам, че в оригинала има амброксан.

Общи условия

Активация на акаунт