Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 159 068
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Взех за сина ми от Кауфланд,тоалетна вода Lamis-SILVER FIST.Дали е имитация на някой парфюм или да newsm78?

# 166
  • Deutschland
Взех за сина ми от Кауфланд,тоалетна вода Lamis-SILVER FIST.Дали е имитация на някой парфюм или да newsm78?

Имитация е , да. На парфюма на Дизел Only the brave Peace

# 167
Днес пробвах Tom Ford - Neroli Portofino на Рефан, отначало ми хареса, но като се разви, взе да ми напомня на някой от много популярните преди сапуни, Дуру или нещо такова. Но е много силен и траен аромат.
Дадох втори шанс на Молекулите и много взеха да ми харесват, ще проверя следващия път дали има от тях от шишенцата от 20 мл  Heart Eyes

# 168

Имитация е , да. На парфюма на Дизел Only the brave Peace

Да благодаря,много е хубав,препоръчвам го всички вкъщи го харесаха.

# 169
Има нов магазин на Заг Зодиак във Велико Търново. Копирам...

Заповядайте в магазина ни във Велико Търново - ул. Стефан Стамболов 15 (срещу Текила Бар). Работно време - Понеделник до Събота -10 до 19 ч. и Неделя от 10 до 17 ч.

# 170
Искам специално да похваля Paris- YSL на D&P.

Първо е изключително близък до оригинала. Страхотна наситеност има. Когато се напръскам усещам около 3 часа голям облак около мен. А трайността му е около седем часа. Развива се страхотно, но до последно си запазва плътността.

Имала съм и Рефанската версия на Paris, която също е трайна и близка до оригинала и бях доволна, но версията на D&P е ненадмината.

# 171
Да се отчета с една нова придобивка. Имитацията на на Идола на Армани във версия La Rive - Look of woman. Изимитиран е страхотно, ароматът дори има развитие, но трайността му е около 2-3 часа на кожа. На блузата миришеше около 3 дни. Черния Опиум също не е от най-трайните нещо... Tired

# 172
И аз да се похваля. Подариха ми Black Light на Lamis, който се оказа уникално сполучливо копие на Ultraviolet на Paco Rabanne. За трайност държи 3-4 часа, но от дрехи, ако се допират, няма отмирисване. Препоръчвам!

# 173
Може ли да се види някъде Lamis кои други парфюми имитират?

# 174
Да ти кажа даже не го знам къде се продава. Приятелката, която ми го подари, каза, че си е купила имитация пак на Paco Rabanne - One Million, но за него не знам до колко е сполучлив.

# 175
http://www.duftzwillinge.org/damenduefte/

Тук има някои и други имитационни парфюми.

# 176
  • Deutschland
В гугъл потърси. Цялото име нa тaзи мaркa е Creation Lamis. A трaен ли е този, който си купилa? Дизел не сa много имитирaни, a aз много хaресвaм пaрфюмите им

# 177
В гугъл потърси. Цялото име нa тaзи мaркa е Creation Lamis. A трaен ли е този, който си купилa? Дизел не сa много имитирaни, a aз много хaресвaм пaрфюмите им
Ами като за имитация е екстра, няколко часа издържа, колкото за разходка или кафе. В интерес на истината Рефан по-дълго ми се задържат, ако мога така да сравня нещата Simple Smile

# 178
Симонa, понеже споменa и пaрфюмa нa Ескaдa, a той ми е много любим, ще ми кaжеш ли кaквa е трaйносттa му? Никогa не съм пробвaлa Зaк, което отчитaм кaто голям пропуск, зaщото чувaм много положителни отзиви.

Escada Magenetism го има и във версия на D&P.
Ако искаш го тествай.

# 179
  • Deutschland
Allforone, блaгодaря! Тaмън е зa пролеттa:))

Общи условия

Активация на акаунт