Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 999
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Тук имаме класа съответстваща на цената поне според мен.
За първи път чувам за тези Парфен.Само онлайн ли могат да се поръчат или имат и магазини?Не дават адреси.
А списък с номерата на реплики имат ли?

# 256
  • BG-DE
Днес пробвах My Burberry на Заг, никак не ми хареса, далеч от оригинала и с неприятна (поне върху моята кожа) остатъчна миризма. Рефанската версия, за мен, е класи нагоре само дето за съжаление не ми е много трайна, но компенсирам с по-често пръскане   Simple Smile

# 257
Днес пробвах My Burberry на Заг, никак не ми хареса, далеч от оригинала и с неприятна (поне върху моята кожа) остатъчна миризма. Рефанската версия, за мен, е класи нагоре само дето за съжаление не ми е много трайна, но компенсирам с по-често пръскане   Simple Smile

С колко капки ти е Рефанската версия?
Моята е 2 към 1 и е много трайна.

# 258
Относно J'adore...не е сред моите любими аромати, но немалко мои приятели го ползват или са го ползвали. От тях знам, че Рефанската версия е много добра и близка до оригинала.

Версията на D&P също е сполучлива и трайна, както и тази на испанските парфюми от 125мл, които ги има в Елитис в София.

# 259
  • BG-DE

allforone и моят е 2:1 но мисля, че проблемът е в мен. Неотдавна преживяхме голяма семейна трагедия  Cry и оттогава, може би заради стреса, никакъв аромат не ми се задържа.

# 260
  • Стара Загора
Относно J'adore...не е сред моите любими аромати, но немалко мои приятели го ползват или са го ползвали. От тях знам, че Рефанската версия е много добра и близка до оригинала.

Версията на D&P също е сполучлива и трайна, както и тази на испанските парфюми от 125мл, които ги има в Елитис в София.

Да, забравих и за тези италианските.
Лятото приятелка се беше напръскала и понеже не можах да се сетя, я питам кой е парфюма и тя каза Жадор на Диор. След това и отидох на гости и видях кой е, при което бях супер учудена, че освен аромата, са докарали добре и  трайността. Мнооого шлейфов беше върху нея.
Само една поправка - има ги в Елитис Варна, а и в Старозагорския също.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 23:11 от iv4enceto_91

# 261
  • Бургас
Така и предполагах, жалко... Понеже все още не съм купувала парфюми от тези 2 фирми исках да знам преди да се запътя натам.
Мисля, че ще ти харесат. Нещата и на двете фирми са с добро качество, даже много добро според мен. До скоро не бях ползвала Баргело, но си поръчах четири аромата на сляпо, защото тук нямат магазин / Burberry Brit, Tresor in love, Tresor midnight rose, Idole Armani/. Познавам добре само Брит, него съм го имала няколко пъти. Двата Ланкома само съм пробвала в парфюмерия, а Идол на Армани въобще не го познавам, защото преди не съм се интересувала, а вече май е спрян от производство в оригинал. Като изключим Идола, за който нямам мнение, смятам, че другите три са много добри имитации. И четирите мнооого ми харесват. Нямат обща дразнеща нотка и са достатъчно трайни.
Ди енд Пи също имат много хубави неща. От техните имам доста.  Мисля, че някои от ароматите не са съвсем близки до оригиналите, но има и много добри попадения. Всички техни парфюми, които имам са много трайни.

# 262
  • Бургас

allforone и моят е 2:1 но мисля, че проблемът е в мен. Неотдавна преживяхме голяма семейна трагедия  Cry и оттогава, може би заради стреса, никакъв аромат не ми се задържа.
Съжалявам за това, което ти се е случило Sad Мисля, че е възможно стресът да е причината /може би е свързано с хормоните/. Иначе мога да потвърдя, че версията на Рефан е много добра и изключително трайна. Моят парфюм е със съотношение 1:1 и въпреки това е един от най-трайните рефански, които имам. Пожелавам ти повече положителни емоции и усмивки за напред  Peace

# 263
  • Бургас
 Grinning
Прочутото "Flower" by Kenzo някой взимал ли си е отнякъде?
Аз го имам от Рефан. Не е лош. Честно казано обаче, толкова отдавна не съм тествала оригинала, че не мога да твърдя със сигурност до колко е близък.  Grinning

# 264
  • Бургас
Търся мнение за Парфен.
Как са като трайност и близост до оригинала?
Аз сега започвам да ги тествам. Имам три парфюма и 12 мостри. На първо четене нещо не съм толкова впечатлена, колкото ми се искаше, но ще пиша по-подробно като ги понося. Струва ми се, че избива някаква обща дразнеща нотка, която после като че ли поизчезва, но нека ги пробвам като хората и ще споделя  Peace

# 265
  • BG-DE
 KDS, много ти благодаря  Hug Дано положителните емоции преобладават в живота на всички ни  Heart Eyes
А, иначе съм убедена, че поради стреса нищо не ми държи, защото дори Angel (оригинален) изчезва за около час,  но това да са ми проблемите Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 00:04 от SilenceShade

# 266
  • Бургас
Момичета, предложения за добра имитация на Guerlain Insolence?
Джодекс имат със сигурност, за други не знам. Не мога да кажа дали е добра, не съм я пробвала. Някой беше писал малко по-назад, че е хубава.

# 267
  • София
За първи път чувам за тези Парфен.Само онлайн ли могат да се поръчат или имат и магазини?Не дават адреси. А списък с номерата на реплики имат ли?
На 1-ва страница на темата в 1-я пост е списъка и на Парфен.
Поръчва се от сайта им - www.parfen.bg . Може да си поръчаш 3 мостра безплатни като за начало. От ляво на менюто има бутон "Вземи безплатни мостри". Същи с покупка на парфюм ти дават пак 3 мостри подарък, до колкото си спомням. А иначе за 12 лв. може да си купиш 10 мостри на които си избереш парфюми.
Най-накрая пробвах нашумелия Нарцисо Родригез 020 на Рефан. Първите 3-4 часа ми миришеше много на Idylle Guerlain, след това се промени и стана много мек и хубав, но не е моя парфюм. В него и в Idylle първите часове при мен има една нотка малко като на бабешки парфюм.  Взех няколко парфюмчета от там вкл. и новия Candy/Prada, които тепърва ще разносвам. Ще пиша по-нататък какви са ми  впечатленията.
KDS, със сигурност ще купя и от двете фирми по-нататък Simple Smile Набелязала съм си от D&P няколко парфюма, за които в темата се казва, че са им много добри като имитации. За Баргело много много ме заинтригува техния Our moments на One direction и също Омния Кристалина била много добре направена.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 22:46 от Vesika

# 268
Момичета, предложения за добра имитация на Guerlain Insolence?
Джодекс имат със сигурност, за други не знам. Не мога да кажа дали е добра, не съм я пробвала. Някой беше писал малко по-назад, че е хубава.
Да, аз. Смятам, че е добра, но пък преди да я пробвам, една съфорумка каза чехич не й харесвала, явно е въпрос на кожа и усещане. Моята е мн суха и вероятно заради това не избива въпросната мазна нотка, която на другатс потребителка не й харесала. Освен това е и траен. Трябва на живо да се пробва, обаче. Simple Smile

# 269
  • Deutschland
Мострите от Пaрфен по куриер ли се изпрaщaт или Бг пощи? Достaвкaтa плaщa ли се?
Момичетa, последният път когaто любимия си дойде от чужбинa, рaзносвaх Би делишъс, a днес отново зaминaвa Sad( Остaвилa съм си няколко кaпки, зaщото ми нaпомнят зa него, поревaвaм си:((( Искaм дa си вземa ново шишенце. Рефaн издокaрaли ли сa го или? Голямa съм ревлa, извинете ме

Общи условия

Активация на акаунт