Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 955
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Мострите на Парфен ги получих с куриерска фирма M&BM EXPRESS, безплатно Peace

# 271
  • Deutschland
Блaгодaря ти. Ще погледнa после в сaйтa им.

# 272
По повод на мострите на Парфен мога да кажа, че съм впечатлена от трайността им Peace
Дано и трайността на парфюмите да е също толкова добра, все още обмислям кои точно да поръчам Simple Smile

# 273
  • Deutschland
Кои точно мостри си поръчaлa и по 5 мл ли сa? Aз имaх мостри от Гермaния нa Aрмaни Код и нa Дизел Fuel for life, бяхa много трaйни. Дизелския е стрaхотен, но незнaм дaли имa имитaция тук.

# 274
Поръчах 525, 554 и 572, по 3мл са и са много трайни Peace

# 275
Здравейте!! Аз съм нова в тази тема и искам да ми препоръчате тежки парфюми към Рефан, защото само това има в града ми. Също нещо като за пролетта. P.s и да много издръжливи. Simple Smile Благодаря Ви много.

# 276
Здравейте!! Аз съм нова в тази тема и искам да ми препоръчате тежки парфюми към Рефан, защото само това има в града ми. Също нещо като за пролетта. P.s и да много издръжливи. Simple Smile Благодаря Ви много.

Добре дошла в темата ни!

Веднага се включвам с препоръки на тежки (някои не толкова) и изпитано трайни при мен аромати.
Да поясня, че аз ги правя с капки 2 към 1/ пр. 30мл със 60 капки.

133- ESCAPE- CALVIN KLEIN (НАЙ-ТРАЙНИЯТ ИМ АРОМАТ ЗА МЕН)

135- POEME- LANCOME

139- ANGEL- THIERRY MUGHLER

153- EUPHORIA- CALVIN KLEIN

013- EAU DE ROCHAS WOMAN

020 NARCISO RODRIGUES EDP FOR HER

031 BLACK ORCHID- TOM FORD

306- ALIEN- THIERRY MUGHLER

307- JPG CLASSIQUE

001- MISS DIOR CHERIE

334- MY BURBERRY- BURBERRY

318- PARIS- YSL

324- ARMANI SI

065- TABACCO VANILLE- TOM FORD (СЛОЖЕН Е ПРИ МЪЖКИТЕ).

Сподели ни на какво си се спряла и ни пиши впечатленията си.

# 277
Здравейте отново. Благодаря за отговора.
Значи спрях се на 139 , 013, 306, 318, 133 ... какво можете да кажете за тях? Simple Smile

# 278
Вчeра минах през Заг Зодиак.Нямаше нито един от пролетните,които ми препоръчахте.  Confused Но пък си купих две малки разфасовки по 20 мл ,всяко за по 3 лв и стотинки.  Grinning
Взех Eclat на Lanvin .Имала съм оригинала,доста добре е изимитиран.Като трайност също изкара добре,сутринта още миришеше косата на детето,дето й бях пръснала.
Също така си купих La Vie Est BelleBlush Бях ви питала преди за него,точно той е,който ми мирише на захарен памук. Може да не е подходящ за сезона,но си взех,да има...   Mr. Green По-нетраен ми се струва,че ще излезе.Сутринта се пръснах и сега съвсем леко го усещам или пък съм свикнала с миризмата.
Пръснах си от 212 ВИП на Херера и днес мисля да ида да купя и от него.  Laughing От 15 часа до като не влязох в банята в 23 ми миришеше китката.
Чудих се на Passenger на Дюпон,но нещо не можах да го усетя добре.  newsm78 Някой ползвал ли го е да даде отзиви?

# 279
  • София
Здравейте момичета,ще помоля за съдействие,мисля да се възползвам от тестерите на Парфен,но не мога да открия на Булгари Green Jade, не знам дали изобщо го предлагат...Бихте ли ми препоръчали някъкъв свеж парфюм..да не е сладникав,да ухае на чисто и скъпо. Simple SmileБлагодаря!

# 280
Здравейте за първи път пиша в темата . Поръчах от тестерите на Парфен , ще дам отзиви като ги получа  Peace

# 281
Здравейте,момичета Simple Smile Дали някоя от вас може да ми помогне.Търся магазин на фирма Jodex в Бургас,днес ходих до техния магазин които се намираше на ул.Александровска но са го затворили Sad Ако има някое момиче от Бургас и знае къде мога да ги намеря ,моля да сподели Simple SmileБлагодаря ви предварително

# 282
Здравейте отново. Благодаря за отговора.
Значи спрях се на 139 , 013, 306, 318, 133 ... какво можете да кажете за тях? Simple Smile

013- EAU DE ROCHAS WOMAN  Peace  траен, плътен аромат, естествено свеж, секси и изискан, за мен той е унисекс аромат.
Не знам на кой от четирите е имитация, но харесвам и нося този аромат лятото

# 283
  • Пловдив
Здравейте,момичета Simple Smile Дали някоя от вас може да ми помогне.Търся магазин на фирма Jodex в Бургас,днес ходих до техния магазин които се намираше на ул.Александровска но са го затворили Sad Ако има някое момиче от Бургас и знае къде мога да ги намеря ,моля да сподели Simple SmileБлагодаря ви предварително

Лазур в 145 блок им е офис-склада, не е магазин, но ще ти дадат какъвто парфюм искаш.Няма обчаче тестери, трябва да знаеш какво търсиш.Магазин за момента нямат.

# 284
това е класическата вода на Роша, която вероятно е имитирана:
http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Eau-de-Rochas-2361.html

Общи условия

Активация на акаунт