Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 929
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
От София ли си го взе...?
В този ред на мисли, някой виждал ли е дали магазинът на Лорис, който беше открит на Графа през декември съществува още...?
От същия магазин го взех. Има някакви промоции за парфюм и дезодорант, на аз не се възползвах.Улица "Граф Игнатиев" 21. Имат доста тестери и момичето е много търпеливо. Като знам аз колко бавно избирам Wink.

# 361
  • София
Miss_Bingley, добре че са ти отговорили преди мен, че аз докато стигна  Mr. Green
и на мен ми е интересен отзив за Нарцисото Simple Smile

# 362
  • София
Аз си взех през зимата Лолитата на Рефан, потвърждавам, че е почти идентична с оригинала и доста трайна. За мен е сладко от череши с ликьор, има може би някаква теменужка, но не е доминантна. Доста любим аромат ми е, въпреки че манията ми по сладостите отмина преди години. Но Лолитата си запази мястото и за щастие съм го срещала само върху една, вече бивша, колежка, така че със сигурност не е масов Peace

# 363
  • Бургас
Взех един Нарцисо днес от магазина на Мария Луиза. Още не съм се пръскала дори. Ще ви споделя отзиви като го тествам тези дни. Благодаря, че ме насочихте към този магазин. Той ми е толкова близо до работата, че вижда се ще го посещавам доста често.Взех си 30 мл, едно към едно.
Ох, Лолитата я забравих-помирисах някакви цветни и набързо избрах този. Реших, че искам да взема точно него, защото не можех да го подмина-от толкова време вече го хвалите и исках и аз да го пробвам.
Сега като написахте такива хубави отзиви за Лолатата ме е яд. Другата седмица и нея ще я тествам подозирам, че ще ми хареса. Аз също бях гледала, че е теменужено, а и нейните парфюм,и не са ли по принцип такива по-сладникави като цяло ?
Хубаво е, че е рядко срещан и не масов парфюм, аз точно такива харесвам.
Реших да се включа и аз, защото видях, че коментирате Лолита Лемпика. Не съм пробвала версията на Рефан, защото в Бургас не го зареждат, но съм запозната с оригинала. Miss_Bingley, парфюмът определено е сладък,  има виолетки и ирис, но въобще не е лек пролетен аромат, какъвто пишеш, че търсиш. По-скоро е за зимата и есента. Всички парфюми от линията са много характерни и разпознаваеми. В композициите им има ликорис /лакриц/ или още му казват сладък корен, който е много специфичен като аромат и не всеки понася /сладко-горчив, прилича на анасон/. Има още звезден анасон, череши, пралин и бръшлян. Ако харесваш силни виолетки, тъмни череши и не ти пречи анасона, сигурно ще ти хареса. По силния аромат на лакриц си прилича с Малката черна рокля на Герлен и Lanvin Me. На мен лично ми харесва.
020 NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER на Рефан имитира точно розовия парфюм, който е посочила съфорумката. Ароматът определено не е от най-леките, не е и сладък. Според мен става за всички сезони, без големите жеги. Има много мускус, рози и пачули. Много е харесван, но пак не е за всеки. На мен ми е малко труден. На него приличат доста парфюми, сред които е Идилията на Герлен, както беше споменато и Lovely на Сара Джесика Паркър /който е много бюджетен вариант/ . Дано да ти хареса!
Съветвам те да пробваш и 028 Есенцията на Нарцисо Родригес, за която са писали, че мирише на чисто и изпрано. В нея има отново много мускус, но и ирис. Ароматът е много мек и пудрен. Може и да ти хареса.
А иначе за това, което търсиш, смятам, че не трябва да пропускаш 191 ELCAT D’APREGE/ LANVIN , както са ти написали в началото. Той отговаря на критериите ти Simple Smile  Peace

# 364
  • Бургас

"тук нещо не я тачеха" - къде? кои?
Защо да не я тачат Молекулата на Рефан?  На мен ми харесва. Интересен аромат е, но определено унисекс. Пробвай я   Peace

# 365
Атти каза, че не харесва Молекулите и са й трайни, а аз ги харесах, но моят нос ги губи твърде бързо
тя ми даде нейната бутилка и всичко е въпрос на нос и химия
вероятно това е породило впечатлението за лоши отзиви

# 366
Лолита Лемпицка я имам в оригинал и си е точно зимен плътен парфюм...Теменужките въобще не са ефирни и леки...има и лек намек на бръшлян.Не знам Рефан как са го докарали,но парфюма не е пролетен...
Момичета,в моя град намерих парфюми DEGAJE,но виждам,че в темата не се коментират....Не са хубави и трайни ли или....В списъка намерих Insolence на Guerlain,но го нямаше наличен да го душна.Тествах със подушване La vie est belle на Lancome ,защото имам оригинала и копието ми хареса,т.е добре направено....Някой с мнение за точно тази имитация на Инсоленс на DEGAJEbouquet

# 367
  • София
Да питам 028-Есенцията на Нарцисо и 191-Elcat Daprege трайни ли са?Защото 020 няма никаква трайност и не бих го повторила.Вземам от капсулованите на Рефан.

# 368
Да питам 028-Есенцията на Нарцисо и 191-Elcat Daprege трайни ли са?Защото 020 няма никаква трайност и не бих го повторила.Вземам от капсулованите на Рефан.

Вземи си наливен с капки 2 към 1 и ще видиш какво значи трайност, специлно на 020.

Капсулованите са без капки...не се знае отделно и самата парфюмна водя колко е разредена допълнително...и за това е така.

# 369
  • Пловдив
От Нарцисото 020 и аз си взимам 2 към 1 и ми е много траен, от капсулованите не купувам. Peace

# 370
  • Deutschland
Взех си Нaрцизото и Aрмaни Си от Рефaн. 30 мл с по 30 кaпки. Първият ми хaресa, но вторият незнaйно зaщо ми нaпомня нa La vie est belle. Нaрцизото е 020, сегa ме е яд че не взех Есенциятa.

# 371
Не съм очарована от CHLOE-100.Много слабичък и съвсеееем бегло напомня понякога за оригинала,който е много ярка и силна медена роза.Това ми е любим парфюм заедно с Белия лен на Е.Л.и явно ще се купуват в оригинал.
Айде и аз да душна прословутата Молекула,но колкото и да си завирах носа в листчето,почти не я усетих.Това,както и твърдението на продавачката,че била унисекс,съвсем ме отказаха от 037.
Флората на Гучи 179 не ме впечатли както в оригинал,така и в реплика.И двете версии ми се видяха слаби,сладникави и безлични.

Върнах се в къщи с Империатрицата и Акуа Мисони-132.Не познавам оригиналите,така че не мога да преценя дали си приличат с тях,засега най-общо първият е плодово-цветен,вторият е по-остър,воден и билков според носа ми.Приятни са,като ги разнося,ще кажа как са като интензитет и трайност.
Всичко това е от Рефан.Но ми е чудно защо ми казаха,че наливат само по 50 и 100 мл.Аз исках по 30 мл.с 30 капки...

# 372
  • Deutschland
Аз си имам две празни рефански бутилчици от по 30 мл и в тях си наливам. Интересно ми е дали имат по 10 мл, за да взема проби. Не попитах Sad От Парфен ми се обадиха, че до два работни дена ще ми доставят тестерите. Ще сравня двата Нарцизо  Peace

# 373
Не съм очарована от CHLOE-100.Много слабичък и съвсеееем бегло напомня понякога за оригинала,който е много ярка и силна медена роза.Това ми е любим парфюм заедно с Белия лен на Е.Л.и явно ще се купуват в оригинал.
Айде и аз да душна прословутата Молекула,но колкото и да си завирах носа в листчето,почти не я усетих.Това,както и твърдението на продавачката,че била унисекс,съвсем ме отказаха от 037.
Флората на Гучи 179 не ме впечатли както в оригинал,така и в реплика.И двете версии ми се видяха слаби,сладникави и безлични.

Върнах се в къщи с Империатрицата и Акуа Мисони-132.Не познавам оригиналите,така че не мога да преценя дали си приличат с тях,засега най-общо първият е плодово-цветен,вторият е по-остър,воден и билков според носа ми.Приятни са,като ги разнося,ще кажа как са като интензитет и трайност.
Всичко това е от Рефан.Но ми е чудно защо ми казаха,че наливат само по 50 и 100 мл.Аз исках по 30 мл.с 30 капки...

На много места не дават под 50мл, защото така име  по-рентабилно.
А всъщност мисля че и една от основните идеи на наливните е да си вземеш, колкото си искаш.

Най-добрата версия на класическото Chloe е на D&P- изключително трайна и близка до оригинала. Но мисля, че в твоя град нямаше, ако не се бъркам.

А от това, което си взела и аз съм ползвала Aqua Missoni, мисля че ще останеш доволна от нея.  Simple Smile

Ще ни споделиш.  Simple Smile

# 374
Привет момичета!
Днес разносих Нарцисото и да си изкажа впечатленията.
Много мускусен, много. Рози-не знам дали ги усещам, може би малко, не съм сигурна. Леко пудрен/аз  харесвам пудренит/,приятен, ежедневен аромат. Става за всеки повод според мен.Добро попадение.
Траен е доста-тук съм приятно изненадана. Сутрин се пръскам в 7 и до 3 часа още се усеща, през целия ден всъщност си го усещам.
Това определено не е това, което търсих, не е моя парфюм, не е нещо особено, но е нежен, нито тежък, нито много лек, интересен е, не е лош, харесвам го.
Ланвин-Еклат го помирисах, но не ми допадна или по-скоро не можех да преценя, защото там не ми пръскаха на ръката ами само в едни капачки и с памучета. Може би трябваше да нахалствам и да избирам повече/жената беше непредразположена, нито те съветва, не говореше, няква много странна/, но не исках да ми се смесват виризвите и Нарцисото го взем на сляпо малко.

Общи условия

Активация на акаунт