Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Коя имитация се доближава най-много до СИ на Армани?

По отзивите, които съм чувала и това, което съм мирисала- добри и трайни версии са тази на Рефан и на D&P.

Не е точно моят тип аромат и за това не съм си го купувала.

# 571
Аз имам от капсулованите на Рефан,доста траен е при мен ,но не знам колко е близък ,тъй като ми е непознат оригинала

# 572
  • София
Аз имам от капсулованите на Рефан,доста траен е при мен ,но не знам колко е близък ,тъй като ми е непознат оригинала
Кои ползвате от капсулованите?

# 573
  • София
Зарибих се по 037 /Escentric 02 Escentric Molecules/ на Рефан. Пробвах капсулования, много много ми хареса  Heart Eyes, ама трайността е доста малка. Решила съм да си взема наливен с повече капки.  Ако някой го е имал да ми посъветва колко капки да сложа и дали няма да се промени аромата от тях /имам предвид ако набича повечко Laughing/?  Praynig

# 574
  • София
Между другото, случайно попаднах на тази статия /на английски/, може да е интересна на някой. Струва ми се, че е доста по темата  Peace
http://www.goodtoknow.co.uk/wellbeing/541931/15-cheap-perfumes-t … e-designer-scents

# 575
Кои ползвате от капсулованите?
аз имам от тези ,които на самото шишенце с червени букви пише рефан и са с черна капачка   Peace всъщност не знам дали има други тъй като съм още начинаеща при имитациите  Laughing
п.п. Сега погледнах каталога на Кауфланд и гледам,че тази седмица има на промоция парфюмите на Ла Рив на 8.40лв.  Wink

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 18:59 от beti88

# 576
  • Варна
На Ла Рив мъжкия Cash е нетраен ,макс един час, час и половина ,закупен от Кауфланд.

# 577
Зарибих се по 037 /Escentric 02 Escentric Molecules/ на Рефан. Пробвах капсулования, много много ми хареса  Heart Eyes, ама трайността е доста малка. Решила съм да си взема наливен с повече капки.  Ако някой го е имал да ми посъветва колко капки да сложа и дали няма да се промени аромата от тях /имам предвид ако набича повечко Laughing/?  Praynig

Изпитаното и добро съотношение за мен и не само е да го направиш две към едно- примерно 30мл със 60 капки.

# 578
Между другото, случайно попаднах на тази статия /на английски/, може да е интересна на някой. Струва ми се, че е доста по темата  Peace
http://www.goodtoknow.co.uk/wellbeing/541931/15-cheap-perfumes-t … e-designer-scents

Много интересна информация! Благодаря ти!   bouquet

# 579
  • София
allforoneHug  bouquet

# 580
Идвам да се похваля, че се сдобих с Покривната градина на Хермес във версия на Заг Зодиак. Наистина е страхотен, allforone  Hug Също така съм очарована от обслужването на хората от фирмата им. Днес пристигна парфюма по куриер, но не е бил добре затворен и поне 20 мл се бяха излели, кутията беше прогизнала. Обадих им се, казаха, че няма проблем да го сменят и да пратя този разлетия обратно по куриер като ми носи новия. Много се зарадвах, защото не знаех какво да очаквам. Иначе ми пратиха мостри на Hypnotic Poison, защото беше похвален по-напред, но ми се видя  ooooh! Познавам само версията на Рефан и много си прилича с тази на Заг Зодиак, но втората има една ужасна солена нотка, която ме влудява. Иначе ароматът е много силен и траен - търках си китката със сапун доста време и и четири часа по-късно още го усещам. Поръчах си още една мостра под номер 57, който трябваше да е Touch Of Pink на Lacoste, но дори и не се доближава до него, може би са сменили аромата под този номер. Пратиха ми актуален списък, в следващия пост ще се опитам да го прикача и може да служи за бъдещите теми.

И естествено имам въпрос  Grinning Видях, че наблизо има магазин с малък щанд на Дегаже - наливна парфюмерия. Имат интересни аромати, та се чудех дали някой има впечатления.

# 581
Дамски аромати Заг Зодиак:
Скрит текст:
Мъжки аромати Заг Зодиак:
Скрит текст:

# 582
  • Бургас
Видях, че наблизо има магазин с малък щанд на Дегаже - наливна парфюмерия. Имат интересни аромати, та се чудех дали някой има впечатления.

С най-добри впечатления съм от 50мл Lanvin- Eclat, и 20мл Dior- Addict. Преди 1 година ги имах и нямаха измирисване. За адикта получавах страшно много комплименти. Crazy Наскоро си поръчах от ОЛХ 5бр по 20мл, но съм доста разочарована, никаква трайност. Naughty
Фирма Айфел ми се вижда почти идентична с Дегаже. От тях съм имала Cacharel- Noa и Lolitta и бяха много трайни. За цената си 7лв за 50мл бяха чудесни. Crazy

# 583
Nini7, благодаря ти! А като близост до оригинала как ти се сториха? Че Еклат ми е сред любимите  Heart Eyes В Айфел веднъж съм влизала, но никак не ми допаднаха.

# 584
Дамски аромати Заг Зодиак:
Скрит текст:
Мъжки аромати Заг Зодиак:
Скрит текст:

Благодарим ти, че сподели списъците!   bouquet

Имайте впредвид, че не всички аромати на Заг Задиак са актуални към момента, често ми се е случвало да тествам нещо, което го има в списък, а в магазина не...Но все пак списъците са си един добър ориентир.

П.С. Радвам се, че са ти харесали ''Градините на Хермес''.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт