Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 688
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, имате ли впечатления от м04 на ROXANNE?

# 616
  • BG-DE
Миналата година намерих вкъщи едно изостанало от преди месеци количество от рефанското Уоманити (в концентрация 1:2) и буквално нямаше измирисване, като свърши купих пак в същото съотношение но въобще не беше същото. Обяснявам си го, че или са развалили парфюма или ролята на капките е след като "поотлежат"   Mr. Green Но не мисля, че са съвсем без значение, трайността на любимият ми Мис Диор Шери със и без капки е съвсем осезателна  Simple Smile

# 617
Миналата година намерих вкъщи едно изостанало от преди месеци количество от рефанското Уоманити (в концентрация 1:2) и буквално нямаше измирисване, като свърши купих пак в същото съотношение но въобще не беше същото. Обяснявам си го, че или са развалили парфюма или ролята на капките е след като попрестоят  Grinning Но не мисля, че са съвсем без значение, трайността на любимият ми Мис Диор Шери със и без капки е съвсем осезателна  Simple Smile

Това и на мен ми се е случвало с времето даден парфюм да стане по-траен и наситен, ако му дам възможност да се задържи.  Simple Smile
Явно става някаква химична реакция. Simple Smile

# 618
И преди сме дискутирали темата с капките на Рефан...
При всички случаи има и търговски трик. Споделяла съм и преди как са ми казвали, че на някои места разреждат и парфюмната вода и капките и после очаквай парфюмът ти да е траен.

Гарантирам и не само аз, а и други съфорумки, че в магазините на ул. Тунджа и бул. Мария Луиза са много коректни в това отношение. От други места ми се е случвало да ''изгърмя''.

Отделно в почти всички случаи, ако даден аромат на Рефан е нетраен, колкото и капки да се сложат пак няма да е траен. Ако е траен без капки пък, с капки ще бъде още по-траен и наситен. Поне това показва моят дългогодишен опит с техните имитации.

Иначе и прекомерното слагане на капки примерно 4 към 1, или 5 към 1...може да развали аромата и да направи прекалено мазен парфюмът, така че за мен най-добрият вариант, а и по съвет на продавачки е 2 към 1, рядко 3 към 1.

# 619
ще стане нещо мазно и гадно върху кожата ти, което бързо ще замирише на гранясало в бутилката  Grinning
спиртът е и консервант все пак  Wink
Еххх ...мъка, мъкааа  ooooh! Сигурно някой ден ще полудея и ще си купя оригинални Молекули и с това ще приключи драмата  Joy

Не се подвеждай...от две мои познати знам, че и оригиналните Молекули не блестят с особена трайност...

# 620
Моля Ви, ако някой наистина има прясна информация дали магазинът на Джодекс в Парадайс вече не съществува да сподели.

Отново да попитам дали някой ходи до магазина на Баргело на Патриарха? Да сподели впечатленията си...

# 621
  • София
ще стане нещо мазно и гадно върху кожата ти, което бързо ще замирише на гранясало в бутилката  Grinning
спиртът е и консервант все пак  Wink
Еххх ...мъка, мъкааа  ooooh! Сигурно някой ден ще полудея и ще си купя оригинални Молекули и с това ще приключи драмата  Joy

Не се подвеждай...от две мои познати знам, че и оригиналните Молекули не блестят с особена трайност...
Благодаря ти за мнението  Hug Сигурно самия аромат на този парфюм не е толкова наситен и траен. Ще си го нося такъв какъвто го взех, с освежаване от време на време  Flutter

# 622
  • BG-DE
allforone, да няма го вече магазина на Jodex в Парадайз, преди 2-3 дена ходих и ми направи впечатление, че е затворен  Cry

# 623
allforone, да няма го вече магазина на Jodex в Парадайз, преди 2-3 дена ходих и ми направи впечатление, че е затворен  Cry

Благодаря ти за информацията! Жалко, имаха много добри неща.
В страницата им във Фейсбук отдавна няма актуална информация.

# 624
Здравейте! Simple Smile

Искам да ви попитам, имате ли впечатления на коя или кои фирми имитациите са най-сполучливи?

Става дума за следните парфюми:

Hermes - Un Jardin Sur Le Toit (Него май го имат само Заг Зодиак. Някой мисля по-назад беше писал, че е добър)
Gucci - Gucci Eau de Parfum II
Chanel - Chance Eau Tendre
Chanel - Allure

# 625
Здравейте! Simple Smile

Искам да ви попитам, имате ли впечатления на коя или кои фирми имитациите са най-сполучливи?

Hermes - Un Jardin Sur Le Toit (Него май го имат само Заг Зодиак. Някой мисля по-назад беше писал, че е добър)
Chanel - Allure

Хермеса го имат само Заг Зодиак и тяхната версия е много добра и трйна, но не знам колко се доближава до оригинала.

Гучито не се сещам да има имитация.

Chanel Chance Eau Trende го имат също Заг Зодиак, за други марки, мисля, че не.

Allure- за мен най-добрата и ненадмината версия като трайност и близост до оригинала е тази на D&P. Писани са добри отзиви и за версията на Сан Сиро. Нямам лични впечатления.

Иначе Allure го имат и Рефан, и Баргело. Версията на Рефан не е добра.

# 626
Много благодаря за бързия отговор.   bouquet
Гучито видях по списъците го имат Заг Зодик и D&P.
Ако някой друг има впечатления относно това дали са близки до оригиналите и трайни и на кои фирми, моля да сподели, защото ме интересуват най-вече леките, заради идващото лято. Алюр може и да почака Simple Smile
Гучито съм го имала в оригинал и мога да сравня, но останалите - не. Проблемът при оригинала беше, че е доста нетраен (както впрочем повечето парфюми на Гучи...).

# 627
И аз давам един глас за Chance Eau tendre на Заг, а Gucci 2 съм срещала при Parfen и на мен лично ми допада
Ако харесваш свежи, ти препоръчвам на Lanvin Merry me и Eclat d`arpege.

# 628
И аз давам един глас за Chance Eau tendre на Заг, а Gucci 2 съм срещала при Parfen и на мен лично ми допада

Мерси! Писали сме едновременно  Mr. Green
По-принцип харесвам по-плътни аромати, но за лятото не вървят. Вече втора 100-ца свършвам от Версенс-а на Версаче и се чудя да си взимам ли трета. Та, докато се начудя, ще взема и нещо друго. Благодаря, но тези двата са ми познати и честно казано не ми допадат особено. Благодаря, все пак   bouquet Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 15:52 от Venel82

# 629
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile

Chanel - Allure
Един глас от мен за Градината на покрива на Заг.  Според мен е много близък до оригинала , има развитие и е по траен . Макар, че една съфорумка беше на друго мнение - може да е до кожа - не знам. При мен се държи отлично, а имам и оригинала - направих им доста обстойно сравнение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт