Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 681
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
И аз ги купих тез Градини на покрива, да не остана назад Mr. Green
Не познавам оригинала, но много ми харесва имитацията на Заг и при мен е доста траен Peace

# 631
Здравейте! Simple Smile

Искам да ви попитам, имате ли впечатления на коя или кои фирми имитациите са най-сполучливи?

Става дума за следните парфюми:

Hermes - Un Jardin Sur Le Toit (Него май го имат само Заг Зодиак. Някой мисля по-назад беше писал, че е добър)
Gucci - Gucci Eau de Parfum II
Chanel - Chance Eau Tendre
Chanel - Allure
Един глас от мен за Градината на покрива на Заг.  Според мен е много близък до оригинала , има развитие и е по траен . Макар, че една съфорумка беше на друго мнение - може да е до кожа - не знам. При мен се държи отлично, а имам и оригинала - направих им доста обстойно сравнение  Grinning

Много благодаря!
Чудесно е, че ми отговори и човек, който има оригинала, защото аз съм го пробвала, но преди време и нямам ясен спомен как беше. То и аз тогава се бях засилила да си купувам Нилските градини де, не Покривните, та от тях имам и по-ясни впечатления  Crazy

Ще взема днес-утре да отида и сигурно ще си взема. Лошото е, че за есенно-зимния сезон ми е много по-лесно да харесам парфюм, докато за топло време ми е направо мъка. Все са ми или сладникави или прекалено ефирни и бързо изфирясващи...   Crossing Arms

# 632
Здравейте! Simple Smile

Искам да ви попитам, имате ли впечатления на коя или кои фирми имитациите са най-сполучливи?

Става дума за следните парфюми:

Hermes - Un Jardin Sur Le Toit (Него май го имат само Заг Зодиак. Някой мисля по-назад беше писал, че е добър)
Gucci - Gucci Eau de Parfum II
Chanel - Chance Eau Tendre
Chanel - Allure
Един глас от мен за Градината на покрива на Заг.  Според мен е много близък до оригинала , има развитие и е по траен . Макар, че една съфорумка беше на друго мнение - може да е до кожа - не знам. При мен се държи отлично, а имам и оригинала - направих им доста обстойно сравнение  Grinning

Много благодаря!    bouquet
Чудесно е, че ми отговори и човек, който има оригинала, защото аз съм го пробвала, но преди време и нямам ясен спомен как беше. То и аз тогава се бях засилила да си купувам Нилските градини де, не Покривните, та от тях имам и по-ясни впечатления  Crazy

Ще взема днес-утре да отида и сигурно ще си взема. Лошото е, че за есенно-зимния сезон ми е много по-лесно да харесам парфюм, докато за топло време ми е направо мъка. Все са ми или сладникави или прекалено ефирни и бързо изфирясващи...   Crossing Arms

# 633
Някой може ли да ми каже от къде мога да закупя парфюм raphaella, купих го от Kaufland в Шумен, никъде не съм виждала в София такива парфюми.

# 634
  • Бургас
По повод "капките" в парфюма искам да ви споделя една ситуация. Бях си взела La vie est belle, с капки 2:1. Сестра ми много го хареса, казах и номера. Тя отишла в магазин на Рефан, но там продавали само капсуловани и продавачката и казала, че тези от новата серия "Интенз" били с двойни капки, много по-трайни и т.н. хвалебствия. Взела си тя същия номер и когато ги сравнихме нямаха нищо общо нито като трайност, нито като аромат. Sick За пореден път се убеждавам, че тези капсуловани са гола вода, а пък ако искат и да ги рекламират, че са 3:1.

# 635
Nini7, нормално е. Капките/концентрата променят не само трайността, но и аромата. Един път сравнявах наливен на Рефан с капки с оригинала и ми хареса, но когато си купих капсулован от тяхните се отадалечаваше от оригинала. При Д&P, Заг зодиак и Парфен не съм забелязала такова нещо явно те са си по-наситени.

# 636
  • Пловдив
А къде в Пловдив има магазини на Заг зодиак ?

# 637
  • Пловдив
А къде в Пловдив има магазини на Заг зодиак ?
На Пешеходния мост до Новотела и един нов в Кичука, но не знам адреса - има го в сайта им - може там да го видиш. Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Благодаря много. Този на пешеходният мост ще ми е по-удобен.

# 639
Здравейте!

Идвам с малко прясна информация, в случай, че някой се интересува. Вчера обиколих целия Кооперативен пазар на Люлин в София, най-подробно и посочения комплекс "Сан Марино", но не открих новия магазин на Заг Зодиак. Ако наистина е отворен вече, значи или аз съм недовиждаща или е на страшно забутано място. Исках да пробвам няколко парфюма, за които ви бях питала, но нъц  Crossing Arms

За сметка на това обаче, там има два магазина на Рефан, в които продават наливни, даже май само наливни, не видях капсуловани. Искам предварително да кажа, че не се заяждам, само споделям. Даже се чудех дали изобщо да напиша това, което следва... Та, влязох да прегледам туй-онуй, включително и така баналното вече Ла ви е бел. Реших да взема 15мл за проба, защото в първия момент ми хареса, а и ми се стори че има някаква прилика все пак (предния ден бях пробвала оригинала в БЗ). Ами без да обиждам никого, ама направо ужасен ужасон - типичен рефански парфюм, от онези от едно време, от зората на фирмата, с типичната евтина, потна жилка...

За пореден път се убедих (за себе си), че за по-ефирните аромати, имитациите може и да стават, но за тежките е по-добре, който може да си го позволи, да вземе оригинал - първо, защото са много икономични (в повечето случаи са трайни) и второ, защото не лъхат на евтино, колкото и да са тежки.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 09:29 от Venel82

# 640
Добър ден,
не знам дали съм попаднал на точното място, но все пак да направя запитване.
Отдавна търся Art Club Men Giorgio Monti
Така изглежда: http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Monti/Art-Club-Men-19285.html
АКО може някой да ми бъде полезен с подобен аромат или същия ще съм много задължен Wink

Поздрави на всички,
Лек ден Simple Smile

# 641
Venel82, явно не е в теб проблема или и аз съм недовиждаща Laughing Утрепах се да го търся този магазин но уви.

Но да споделя колко съм очарована от сайта "парфюмчета". Преди седмица решавам да си поръчам от там парфюм на Заг. Една седмица мълчание. В сайта поръчката ми стои със статус "Pending". Та решавам аз да се обадя да попита ще имам ли парфюм или не. Попаднах на собственичката, която се оказа много мила. Иизвини се, че не са видяли поръчката ми и ми каза да си избера втори парфюм подарък. Още днес ми ги донесоха и съм много доволна newsm44

А иначе поръчах покривните градини, а подаръкът - Цветето на кензо. Първият го купувам за втори път от тях. Изпръскала съм една 30-ца от оригинала и мога да кажа, че си е същия. Адски съм доволна. За кензото не мога да дам мнение дали се доближава до оригинала, но е много траен. Пръснах сутринта като ми го донесоха и още си го усещам Peace

# 642
Много жалко за магазина на Джодекс, толкова бяха хубави и трайни, тъкмо бях си намерила прфектния. Дали не е само временно? Като вляза в сайта, всичко си ми излиза, дали може да се поръчва онлайн newsm78

# 643
Много жалко за магазина на Джодекс, толкова бяха хубави и трайни, тъкмо бях си намерила прфектния. Дали не е само временно? Като вляза в сайта, всичко си ми излиза, дали може да се поръчва онлайн newsm78
http://www.jodexbg.com/ А кой е перфектния? newsm78

# 644
Скрит текст:

Здравейте,дами. Харесах няколко аромата от Кауфланд, мъжки са, можете ли да ми кажете на кои парфюми са имитации, Мерси. Надявам се, ако харесам нещо друго пак да помагате. Поздрави:)

Общи условия

Активация на акаунт