Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 660
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Много вероятно е първият да е имитация на Акуа Булгари.

# 646
Много жалко за магазина на Джодекс, толкова бяха хубави и трайни, тъкмо бях си намерила прфектния. Дали не е само временно? Като вляза в сайта, всичко си ми излиза, дали може да се поръчва онлайн newsm78
http://www.jodexbg.com/ А кой е перфектния? newsm78

за сайта си са ми откраднали снимка от блога  Laughing

# 647
Хаха Бубс, да, снимка на Сахара ноар с твоите черни флакони нали? Grinning Абе много им беше забит този магазин в Парадайс аз когато го търсих едвам го намерих вече се бях отказала мъжа ми го съзря LaughingИначе от сайта преди половин година като поръчвах  всичко беше точно на другия ден нещата бяха при мен. Но не са евтини за имитации и доста от шишетата са им грозни та не се учудвам че трудно се продават.

По въпроса за рефанските капки - имах едно празно 30 мл - ово шише от Тобако ванил не бях го наливала  отдавна та сега ми се приноси и го напълних. Преди съм го вземала готово и мисля че беше със 36 капки а аз никога не правя повече от едно към едно иначе става мазно предполагам а не понасям.   Този път го направих 30 мл с 20 капки нарочно хем да не е силен макар че в жегата навън няма да го нося. Ами никаква разлика няма в аромата преди и сега същия си е предполагам че тези капки след 15-тата вече нямат никакво значение  Laughing Замислих се тези концентрати те ги вземат готови, разреждат ги newsm78 и после капят пак търговски трик си е отвсякъде. Трайността на аромата сега е  повече от преди или поне е същата.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 08:39 от raznejena*

# 648
  • София
Много жалко за магазина на Джодекс, толкова бяха хубави и трайни, тъкмо бях си намерила прфектния. Дали не е само временно? Като вляза в сайта, всичко си ми излиза, дали може да се поръчва онлайн newsm78

за сайта си са ми откраднали снимка от блога  Laughing
Надписвай ги Simple Smile

# 649
ще ми резнат надписа, сърце не ми дава да го сложа върху бутилките  Crazy

# 650
Видях, че наблизо има магазин с малък щанд на Дегаже - наливна парфюмерия. Имат интересни аромати, та се чудех дали някой има впечатления.

ще споделиш ли къде е това наблизо? И за Софиея къде има Дегаже,че отпреди известно време имам много добри впечатлния от Лайт Блу и Ултравайълет

# 651
Ами за мен перфектен, не по принцип- визирах jasmin rouge, както и Violet blonde. Аз лично не знам друга фирма,която да предлага тези реплики на Том Форд. Освен това трайността бе повече от отлична Simple Smile

# 652
oharrah, в Парфен съм виждала violet blond -810 номер е, но не мога да ти дам мнение дали е добър.

# 653
Мис Бингли, за Варна ставаше въпрос за Дегаже. Не ми е останало време да мина през тях, но съм много любопитна за Лайт блу, че ми е любим аромат, а трудно попадам на имитация, която да ми допада.

# 654
Мис Бингли, за Варна ставаше въпрос за Дегаже. Не ми е останало време да мина през тях, но съм много любопитна за Лайт блу, че ми е любим аромат, а трудно попадам на имитация, която да ми допада.

и на мен ми е любим, но в оригинал не бих си го взела, защото е много масов вече, но на дегажето беше хубав, не знам къде да ги търся

# 655
Здравейте, момичета.
Реших на вас да си задам въпроса, защото сте по-отзивчиви.  Hug
В другата тема, както обикновено, никой не ми отговори, понеже явно не пиша редовно там и не обсъждам някакви извънземни и непознати парфюми, а питам за по-прости и банални. Както и да е...
Та, след това отклонение, да ви питам някой има ли впечатления от Аква  на Кавали, става ли за купуване насляпо, става ли за лятото, траен ли е, защото ми го предлагат на добра цена, но до края на деня трябва да реша.   Praynig  newsm78

# 656
Здравейте, момичета.
Реших на вас да си задам въпроса, защото сте по-отзивчиви.  Hug
В другата тема, както обикновено, никой не ми отговори, понеже явно не пиша редовно там и не обсъждам някакви извънземни и непознати парфюми, а питам за по-прости и банални. Както и да е...
Та, след това отклонение, да ви питам някой има ли впечатления от Аква  на Кавали, става ли за купуване насляпо, става ли за лятото, траен ли е, защото ми го предлагат на добра цена, но до края на деня трябва да реша.   Praynig  newsm78

Ако става въпрос за тази Acqua- хубав е ароматът, има известна плътност, не бих го определила точно като летен, но е интересен и не е масов.

http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … -Acqua-17310.html

# 657
Момичета, каква е цената на Дегаже-тата и имат ли нещо общо с Айфел, тъй като забелязах, че флаконите са идентични?

# 658
Момичета, е съм искала да подведа никога с информацията за магазина на Заг Зодиак в Люлин, информацията копирах директно от страницата им във Фейсбук. Съжалявам, че не е коректна.

# 659
Относно сайта на Джодекс, няма там никакви телефони за контакт. Писах им в полето за допитвания и не ми отговориха нищо. Писах им и на страницата във Фейсбук също и нямам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт