Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли добри имитации на парфюмите One Million, Code и Acqua di Giо?
Коя е най-добрата имитация на Black Orchid?
Как мога да получа мострите на парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли добри имитации на парфюмите One Million, Code и Acqua di Giо?
-
Коя е най-добрата имитация на Black Orchid?
-
Как мога да получа мострите на парфюмите?
-
Какви са впечатленията от версията на Refan на Climat-Lancome?
-
Какви са впечатленията от парфюмите на ZAG Zodiac, включително имитациите?

Може никой от четящите в момента да не е запознат точно с това, за което питаш. А аз щях да ти отговоря, между другото, но не ми е останало време. Въпросният Аква е добър парфюм, абсолютно подходящ за лятото и с добра трайност, като се има в предвид вида му. Дали става за купуване на сляпо, не знам, защото не е съвсем стандартен аромат и не знам дали ще ти хареса. А не знам дали ще ти хареса, защото не си споменала въобще какви аромати предпочиташ
Ако си запозната с предходния Кавали от 2012 г. в златната бутилка или с новия, който излезе това лято, може би ще можеш да прецениш по-добре, защото имат нещо общо, въпреки че като цяло са различни. Аз лично харесвам Аква /както и другите два/ и бих го взела ако имам изгодно предложение.
. Мотае ми се в главата един Клое Роузес, защото имам зеления (водата), харесвам и класическия Клое..... Ако някой може да ми даде идея какво да пробвам, ще съм много благодарна. Отворена съм и към имитации.