Мър, благодаря, че си оставила снимките до днес, че да ги видя. Разкошно място, вълшебно. Искам да имам смелост да отида там, но е мисия невъзможна. Страх ме е от път, камоли такъв. И защо по дяво***е си на режим? Та ти си слаба и с екипа за ски дори.
Снимките ще си постоят още малко, защото не мога да си отворя фейсбука, за да си издърпам файла за изтриване, а не ми се търси назад по темата да видя къде писах, аз докато изчета всичко и стигна до тях, ще си намеря файла, та ще поседят още малко, иначе не бързах да трия този път, че знам колко е гадно да се пусне късно и на сутринта нищо да няма

Апа за режима, то не че съм дебела, но имам едни 4-5 кг., които искам да махна с малко сантиметри тук-там, защото не е да няма какво да пристегна

Ая, аз мисля че ако не е наваляло силно току-що, няма да има проблем, ние просто тръгнахме баш в снега. Сега като се връщахме снегорините вече бяха направили отбивки тук там и можеше да се разминат коли, а още по-надолу вече си беше сравнително добре, дори без вериги няма проблем. То и нагоре нямаше да има, ако не бяхме спирали, но да кажем че си беше екстремно... Обаче това няма да ме спре, полудях ви казвам

Иначе довечера ще ви кажа на лични коя е хижата, защото всички й викаха "при чичо Мишо", ама взех координати аз, не съм хамава

А снощи като се прибрах правих 2 бисквитени торти по поръчка на колегите, едва ги донесох сутринта, а навън искам да ви кажа, че пак заваля