Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 245
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Мър, благодаря, че си оставила снимките до днес, че да ги видя. Разкошно място, вълшебно. Искам да имам смелост да отида там, но е мисия невъзможна. Страх ме е от път, камоли такъв. И защо по дяво***е си на режим? Та ти си слаба и с екипа за ски дори.

Снимките ще си постоят още малко, защото не мога да си отворя фейсбука, за да си издърпам файла за изтриване, а не ми се търси назад по темата да видя къде писах, аз докато изчета всичко и стигна до тях, ще си намеря файла, та ще поседят още малко, иначе не бързах да трия този път, че знам колко е гадно да се пусне късно и на сутринта нищо да няма  Crossing Arms

Апа за режима, то не че съм дебела, но имам едни 4-5 кг., които искам да махна с малко сантиметри тук-там, защото не е да няма какво да пристегна  Wink

Ая, аз мисля че ако не е наваляло силно току-що, няма да има проблем, ние просто тръгнахме баш в снега. Сега като се връщахме снегорините вече бяха направили отбивки тук там и можеше да се разминат коли, а още по-надолу вече си беше сравнително добре, дори без вериги няма проблем. То и нагоре нямаше да има, ако не бяхме спирали, но да кажем че си беше екстремно... Обаче това няма да ме спре, полудях ви казвам  Crazy

Иначе довечера ще ви кажа на лични коя е хижата, защото всички й викаха "при чичо Мишо", ама взех координати аз, не съм хамава  Sunglasses Сега ще събираме друга компания и пак ще се качваме, горе до май има сняг, тогава идват обаче руски групи да тренират и май вече няма места.

А снощи като се прибрах правих 2 бисквитени торти по поръчка на колегите, едва ги донесох сутринта, а навън искам да ви кажа, че пак заваля  Twisted Evil

# 31
Мър, и аз да кажа, че снимките са много хубави - снежна приказка!

И тук започнаха да валят снежинките - малки, пухкави и трупат ли, трупат. Party

# 32
Искам да ви кажа "Добро утро!", успешна, не много ледовита нова седмица.

Пак е имало драми тук. И понеже темата е "Искам да кажа" да си кажа, че в живота успяват тролките със самочувствие пред снежанките без.

# 33
  • Луната ни пази
Аз Шагито за кръстница я цанях, тя - леля  Crossing Arms
Става! Приемам от раз!
Това на картинката горе според мен сте ти, Одри и Бела, но фонът витрябва да е нощен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 34
  • София
Не мисля, че тук имаме снежанки без самочувствие, Кас, просто си е самочувствие с покритие  Heart Eyes

Добро утро и от мен! Четох, четох назад, на сто пъти исках да изкоментирам нещо, ама то всичко преди 200 страници, няма как да стане.

Все пак ще кажа, че стискам палци на Миднайт, пращам положителни мисли на Лили и леко се стресирам като гледам какво става навън  Shocked

# 35
Бърди, така е, но си имаме и тролки с такова.  Heart Eyes

# 36
Добро утро.
Сега се върнах да видя снежните снимки на Мър и очите ми останаха в тях. Много ще се радвам, ако мога да знам къде е това.

При нас вали и трупа, днес ще бедстваме тихо и кротко вкъщи.

# 37
  • София
Привет!  Grinning

Много ме е яд, когато си говорите за нещо, а аз не мога да схвана сюжета, защото вчера сте писали, та сте се оляли.  Crossing Arms Някои за хубост ли са се карали, какво? Дайте ги тия драми, не ме дръжте в напрежение и в неведение.

Антигонче, имаш много гаден ник, понеже не мога да му намеря съкращение или галено.  Grinning Анти не звучи никак добре. А Антигона много тежко ми идва за теб.

# 38
'ми няма само на килограми да съм тежка, пък  Crossing Arms ...

Ох, викайте ми Миша и да се приключва вече  Laughing

# 39
  • София
Бърди, така е, но си имаме и тролки с такова.  Heart Eyes

Факт, от наш'те тролки по-хубави няма  Flutter

# 40
  • някъде ... тук ...
Добър ден станало, докато стигна до тук. Ама ви прочетох, де Crazy

Искам да кажа на sophiemmaspencer, че знам какво е ММ, ама като бързам да пиша и пиша глупости Joy

Относно темата, замислена от Джой:
Цитат
Съвсем кифленска Mr. Green. Късата пола- колко къса и до каква възраст? Laughing
:
имаше подобна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701543.0,
но мина време, има нови потребители и нови/променени взаимоотношения... Twisted Evil

# 41
Още от сутринта подхванах да кастря домашните ми спокойни любимци. То бива спокойствие, то тяхното ме докарва до падлудяване.

# 42
Още от сутринта подхванах да кастря домашните ми спокойни любимци. То бива спокойствие, то тяхното ме докарва до падлудяване.

на колко крака са, че ми е ясно дали за хора или животинки говориш?  Simple Smile

Спи-ми-сеееееееееееееееееее! Как ще ходя на работа, не зная.  Confused

# 43
Ох, най- после, Мише, това е друго, бе кака:) Може ли такъв бонбон с такова дълго име:)
Вани, като мислим имена за децата, ще гледаме да си имат и картки форми, чу ли:)  Hug
Моя син щеше да е Макс, все се сещах за Макс и Мориц, щеше да е много палава сто процента:)
Това, щото Жаки до 5 месеца ни беше обещана за момче:) Аз харесвам и три буквените имена за момиче, като Теа, Ива. Жаки щеше да е Матеа, комбинация от имената на мен и баща й, ама после реших да зарадвам дядо й, който няма друго внуче и му я писАх на него. Това разбира се, защото ми хареса името, ако беше Груьо....нали:)
Жаки има нов лаф, от сутрин до вечер поне по десет пъти, тича ту при баща си, ту при мен и нарежда- мамо, много те обичам, нали няма да забравиш да ми купиш сладолед, аскрим:) Продавачките я питат обича ли айскрийм, та тя си мисли, че самия сладолед така се казва:) Само това й е главата, сама си повтаря, Жаки, слушай, че ще видиш сладолед аскрим дуг път:) Не мога да я я извадя от водата, рака си е рак, макар и да трябваше да е лъв:)
Одри е съща Снежанка, но с матова кожа, прекрасна, с малко носле Heart Eyes....и младаааааа!
Ах, кака ви на 20 каква беше, но времето никому не прощава:) Въпреки усилията, ние ще драпаме разбира се, поне още 10 години ще държим фроната и да не съм чула да ме лельосвате:)) нали 30-те били новите 20, така че трите котьиета са ми набори Crazy

# 44
Навън не се вижда нищо, а трябваше да ида на преглед Tired Гаден февруари! Жаки, искам при теб, пък! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт