Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 240
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде ... тук ...
И аз съм предубедена към пружините, дори да са тез модерните сега. А пяната ми напомня на обикновен дунапрен. Мои си странности Peace
На големия купихме от Блян - пяна, среднотвърд. Ами по-мек ми е от нашия и хлътвам все едно. Той обаче много си го харесва, че и малкия и той - спи на леглото на батко си, докато го няма Simple Smile

# 196
Освен това е станала една дупка, страшно гнездо съм си загнездила, защото от скачане по спалнята, голямата е изпрошнала едно ребро от подматрачната.

И ние сме с гнездо  Laughing Аз нямам подматрачна рамка, но като гледам тенденциите, ще се наложи да си купим и такова нещо, за да сложим отгоре матрак. Такива като моя май рядко има вече и не искат да произвеждат нестандартни размери. Направо се замислям за френско легло, поне няма да ми напомня да ми напомня на ковчег.

# 197
Лили, да не би да те карат по "мекия" начин да напуснеш?

# 198
Да се вмъкна между матраците и майонезата Wink
Аз пък търся легло, 114 см или 120 см широчина.
С две чекмеджета от долу.
Някой, ако е виждал хубави и здрави, може да сподели с мен   bouquet

# 199
  • София

Цената на кв.м е 243лв,, което ще рече, че 200/220 ще струва - 1069,20лв  Peace

Хм, или са си двигнали цените, или аз не помня правилно Embarassed

Тонка, да ти кажа според мен за пружините как стоят нещата. Гадни са тия старите, дето пружините са хоризонтално, разтягат се и става ма-за-ло. На такъв спях в болницата след като родих -  е, нямаше ставане от това легло Laughing Съвременните, които са наопаки поставени, всъщност само поддават вертикално под тялото ти, при което всъщност се следва формата му, което пък ги прави изключително удобни. Но същият ефект имат и тези тип мемори нещо си, така че аз си мисля в крайна сметка, че всичко опира до лично усещане за твърдо/меко, просто зависи какво харесваш и кое те прави по-отпочинала. Така че пробвай всякакви видове и си вземи този, който ти е най-удобен и е с най-дълъг гаранционен срок Peace

# 200
  • югозапад, под "Марков камък"
Запис в новата тема. Чета Ви редовно, но нямам много време за писане.
При нас вали на парцали много е красиво!
Лили не им се давай   bouquet

# 201
  • Ямбол
Лили, да не би да те карат по "мекия" начин да напуснеш?
Не. Това не може да е начина да ме карат да напусна. Това е начин за упражняване на власт и принуждаване да се откажа от нещо, за което имам право и аз няма да се откажа.

Темата за матраците ми е полезна, много скоро ще трябва да избираме обзавеждане, което включва и матраци към леглата.

# 202
  • София
Лиляна, доколкото те познавам или поне тази част от теб, която се вижда като форумско присъствие, мисля, че не са избрали подходящия човек за оказване на психологически натиск Laughing

# 203
  • Euskal Herria
Нина ми сви идеята, таман днес мислех да пиша на пясъка и да снимам плюс бонус на Жаки баджаците:)))
Хайде, де. На Нино е със сняг - зимна, твоята ще е лятна - на пясък. И Жаки, обезателно!

Тони, лятото гледахме матраци в Юск, даже ги пробвахме. Мноого удобни. Не знам в момента какво предлагат:
http://jysk.bg/

Връщам се да дочитам  Grinning.

# 204
  • Ямбол
Лиляна, доколкото те познавам или поне тази част от теб, която се вижда като форумско присъствие, мисля, че не са избрали подходящия човек за оказване на психологически натиск Laughing
Така е, но преживяването не е много приятно за съжаление. Трябва да съм по-голямо перде.

# 205
Така е, но преживяването не е много приятно за съжаление. Трябва да съм по-голямо перде.

Няма да се даваш, но дано напрежението ти да не е голямо. Аз лично не мога никак да вирея и при най-малък психологически дискомфорт и искрено ти съчувствам. Дано ти се подобри атмосферата, но ти си знаеш лимита и извън него не си причинявай някои неща.

# 206
  • София
Трябва, да. И аз си го повтарям. За съжаление, с годините става все по-трудно. Нервите ли се разбиват, що ли, но се улавям, че ме напрягат неща, който преди въобщееее не бих отчела.

# 207
  • sofia
За работата и натиск отгоре - отвратително е.
Белинда, аз пък обратното, с времето обръгвам все повече и изобщо по-малко се впечатлявам от простотии.

За матраците. Моят мъж е категоричен, че иска отделни, но в общ калъф. Иначе в средата някак си се образува "дупка" и все към нея се търкаляме.  Laughing

# 208
Ола лейдис, баджаци, матраци и лютеница - все така си я карате Laughing
нямаше ме 2 седмици, ако има нещо важно моля резюме, с дребните ще се ориентирам или ще питам.

# 209
so what, пристигаш и в рими редиш, забавно е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт