Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 263
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 255
Тони и малко насоки от мен.
Първо подматрачната рамка е задължителна за всеки един двулицев матрак (за ужас на справочника на Икеа  Mr. Green )
За рамка бих препоръчала Скалар. Софийски са и за мен са най-добрите.
Колкото до другата дилема - латексовия матрак стандарт и лукс разликата е само в допълнителния цип на дамаската. Не ти трябва, защото матракът е тежък и няма да можеш да го вадиш и да переш дамаската. Ако ще давате повече пари за техен матрак - Мемори латекс лукс. (Голд-а е същия, но с друга дамаска)
Отделно Латекс Бяла изработват матрак с две ядра - по-мек за теб, по-твърд за половинката  Peace
Дормео - моето лично мнение е, че не са лоши, но не и на тази цена. Ако си разделят цената на половина може би  Laughing

Между другото Магнифлекс имат серия I sleep - цените са доста добри. Гаранцията 16 години. Имат модел с пружина и мемори - много, много мек.
Стандартните матраци на Магнифлекс от известен период от време са с доживотна гаранция.

Не забравяйте, че матраците са обвързани с килограмите и няма матрак, който да е удобен на всички.
Успех с избора   Hug

# 256
И, честно, винаги съм се чудила дали някой над 12 години е възможно да се зарадва на плюшено сърце с крака newsm78 А е пълно с тях...

Жеста е важен при такива евтини подаръци.

# 257
Поръчах си два чифта дънки и на следващия ден пуснаха намаление по случай Свети Валентин, уф.

# 258
Дай ти баджаците тука на Жаки. Че след малко ставам да правя някакви неща.

Всеки ден уважението е ясно, но това не пречи да има и един по-празничен ден.

# 259
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И, честно, винаги съм се чудила дали някой над 12 години е възможно да се зарадва на плюшено сърце с крака newsm78 А е пълно с тях...

Не става въпрос за цената, става въпрос, че е нещо много грозно плюшеното сърце с крака. Една роза или три-пет лалета едва ли са по-скъпи.

# 260
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дай ти баджаците тука на Жаки. Че след малко ставам да правя някакви неща.

Всеки ден уважението е ясно, но това не пречи да има и един по-празничен ден.

Да, и аз обичам да има по-специални дни...Спомнете си Малкия принц - ритуалите са важни, защото човек подготвя сърцето си...

# 261
  • София
Момичета, сега ми се обади приятелката ми, закъсали със задача по математика, та да помогнете, ако някой се сети, Лиляна, Шаги, вие ако може да погледнете:
"Три котки изяждат три мишки за 1,5 часа. За колко време 10 котки ще изядат 20 мишки? "
То е ясно, че отговорът е 3 часа, ама въпросът е как да го запише детето, което е втори клас, взело таблицата за умножение с 2, 5 и 10. Иначе и самото дете наум я реши.  newsm78

# 262
  • София
Аз този аргумент  - ама искам всеки ден, бля-бля - не го приемам. Чувам го и за 8-ми март, и за 14-ти февруари, че и за 1-ви юни съм го чувала Laughing Айде сега! Няма жена, която всеки ден да получава цветя и подаръци, нито дете - всеки ден играчка/книжка/почерпка. Те празниците са затова - да се отбележат! Ако някой не ви е на сърце - ок, бива, подминете. Но аргументът - ама аз искам всеки ден...Ми хубаво, искаш...искай си, ама получаваш ли Laughing
Аз цветя, картички, вино и бонбони не връщам, за вас не знам Laughing

# 263
Чувала съм, че Цветница е българският еквивалент на Св. Валентин.

# 264

Не става въпрос за цената, става въпрос, че е нещо много грозно плюшеното сърце с крака. Една роза или три-пет лалета едва ли са по-скъпи.

Сърце с крака = Внимавай да не ти избягам!
Не можеш да постигнеш такава символика с няколко цветенца.

# 265
 Joy  ох, бе, корделия.

Така е, белинда, точно  Simple Smile

# 266
  • Пловдив
Търговците пресолват манджата, но то е обяснимо.
Мъжът ми ми купува шоколад или цветя, малката още миналата седмица ми направи сърце с крака и отделно на мен и баща й нещо от хартия. Как да се връцна, че не празнувам. Отбелязваме скромно, аз обичам всякакви празници, даже и привнесени. На таткото правихме торта миналата година, или по-миналата. Тая не знам какво - пържени яйца във форма на сърце?   Mr. Green

Иначе младите влюбени не ме дразнят дори и в еуфория да са за празника  Grinning
Не знам дали се сещаш, ама от кренвирши се правеха едни сърца. Цепваш кренвирша до някъде, обръщаш разцепеното, забождаш го с клечка за зъби и воала - сърце! Слагаш в тигана, чупиш и едно яйце вътре. Това е то романтична сърцевидна вечера Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ха, намерих го и в гугъл -   кренвирш сърце

# 267
Ей,Янтра как се сети Simple Smile И аз съм го виждала това с кренвирша и яйцето ,а има и за варено яйце във форма на сърце : http://skill-bg.com/?p=952

# 268
  • Варна
Цветя съм предупредила, че не искам, по никакъв повод. Не че не обичам, но после трябва да ги крием от котките. Laughing
Когато се наложи, скривалището е в затворена душ кабина.

Аз обичам Св. Валентин, но от няколко години не празнувам-моят мъж ми е далече през зимата.
Приемам и сърце с крака от любимия, но нямам против четец(даже и с крака).  Mr. Green
Задължително ми се обаждат мама и свекървата, да ми честитят деня на любовта.

# 269
  • София
Дааа, и аз съм го правила това с кренвирша, ама не за любимия, ами за децата Joy Ние какви ли не извратени яйца си правим - с очи от маслини, с уста, с коса от кетчуп, с крака от моркови hahaha

Общи условия

Активация на акаунт