Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 350
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
...А трябва да съм луда да дам толкова пари за сняг и студ. Нашето семейство е топлолюбиво - дайте ни слънце, море, плаж, басейни, коктейли...  Grinning
Все едно аз съм го писала това.  Party

# 1 051
Обожавам да се пека и да ми е жега, повредена съм явно Simple Smile

# 1 052
Жаки  hahaha
Твоят мъж ли беше с дънките с бродерия?

# 1 053
Средният доход за страна може и да е хиляда лева, но да усредниш България е като във вица: аз и шефа ядам средно аритметично по две кебапчета на обяд. Аз нито едно, шефът по четири.
Относно доходите на хората, разни приказки за бедността на българина и пр., аз всеки ден получавам нови и нови доказателства, че или а/българинът е всъщност средно заможен европеец или б/ да живей банковият е небанков кредит, защото пред простата ми квартална панелка, в простия ми краен квартал, няма кола, която да е порила вятъра преди 2005-та година; поне пет от общо десетте деца, населяващи тънкопанелната ни сграда биват вземани от бусове на частни училища; ранните записвания за седем дни ол ин на цена от 2 500 за четири, от които две деца под десет години са приключили, съобщиха ми от три агенции още в края на януари; мегамагазините са пълни с народ; хипермаркетите също и не забелязвам сирене и мляко, хляб и кренвирши; зелени, бели и сини училища от по 350 лева на калпак не биват пренебрегвани; колички от по 2 бона се тресат по кварталните дупки; 3 бона за да проплаче бебо под веселото докторско припяване на Хепи Бърдей не спират никоя бъдеща майка почти и пр. и пр.
Па вие 3 бона за ски!

# 1 054
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Странно ми е защо е толкова скъпо да идеш на ски-ваканция в България. И после чехите ме питат- "Ама как може да имате планини и да не умеете да се качите ан ски?" Ами, може, с тия цени.
Освен това е адски просташко решение от страна на собственици и т.н.- поне трима души знам, които са били всяка година на Банско допреди големите "ремонти", а сега няма и да стъпят вече. И как да стъпят, като им излиза по-евтино във Вал д'Изер, а хайде да не сравняваме олимпийски курорти и френско обслужване с Банско Stop

# 1 055
Здравейте, нямате изчитане, но попрегледах новата тема. Чек като каза за реда при виенето на кучетата се сетих за „101 далматинци“ книжката. Там имаше ве4eрен лай, при който си обменяха информация .
На мен ужасно ми се прияде създърма и сега правя. Доходило ми се е и на ски, ама няма. Хич не ми се лети до Европа през зимата, та ще трябва да пробвам Нова Зенландия или Япония. В Източните щати също има някакви ски курорти, но не съм ги проверявала още.
Бубанка, не мога да пиша на кирилица във форума от днес. В бара ми излиза, че съм на БГ, но в полето, текста излиза на латински. Сега пиша в Word документ и копирам. Можеш ли да помогнеш?

# 1 056
Аз открих удоволствието на ските (а то е съвсем аматьорски открито, представям си като се кача да карам наистина), а аз съм много топлолюбива, вярвайте ми  Sunglasses Оказа се, че с тези екипи, макар и доста тънки на вид, е много топло, апреските топлят супер, общо взето студено ми беше само на носа  Mr. Green Което е пренебрежимо.

Изобщо спокойствието на планината, хрупкащия сняг, спускането от пистата, ако щете и с детската шейна, не е равно на лежането на плажа с коктейл в ръка, различно е много. А аз обичам море, плаж, лежане... но крастата за каране на ски ме хвана. Сега знам какво ги кара тези луди хора да полудяват като завали снега и награбят ските и беж нагоре, преди изобщо не ги разбирах.

# 1 057
  • Пловдив
И как да стъпят, като им излиза по-евтино във Вал д'Изер, а хайде да не сравняваме олимпийски курорти и френско обслужване с Банско Stop
Аз това го твърдя от години. В австрийските Алпи е по-евтино от нашо Банско. Е, не евтино за без пари, но малко под Банско. Пък обслужването там и за пистите няма как да ги докараме в Банско. Приятели ходят на ски там редовно.

# 1 058
Жаки  hahaha

Ами разбира се, кой друг    bowuu  hahaha

# 1 059
Жаки  hahaha

Ами разбира се, кой друг    bowuu  hahaha

Разкажи, разкажи, Жаки! Laughing Пропуснала съм.

# 1 060
  • София
Каси, както много често ми казва майка ми, София не е България (макар че вече май половин Б-я си живее и работи тук). Та като нищо е толкова средния доход.

# 1 061
  • някъде ... тук ...
Има по евтини дестинации за ски в БГ. Янтра е писала. И на Осогово, и на Картала също. И в околните държави в радиус до 200км от Сф е по-евтино и ОК. Има ли желание човек, се получава с доста по-малко пари.
И ние сме по ниско-бюджетните почивки, независимо ски, планина или море.

# 1 062
  • София
Жаки, ще ме умориш от смях. Сега цял ден има да си представям мъжа ти по лилави шортички.  Joy  Joy  Joy

Тука праодвачите често виждат гейове и даже не са му обърнали внимание, че са дамски за нормално го имат явно:))
По този повод се сещам за мой познат, който беше ходил в Пукет миналата година с негов колега, ама другият много дебел и арменец, не че има значение де. Хотелът бил страхотен, 1500 долара нощувка. Влезли нашите за първи път в стаята, а вътре огромна спалня с направено сърце от листа на орхидеи и запалени свещи навсякъде. Романтика, та кърти. И онзи, арменецът, като изревал: "Мамицата ви, да ви приличам на педеруга бе, мангали такива". И като занареждал.  Joy После отишли в някакъв ресторант и помолили сервитьора да ги снима, а горкото момче имало нещастието да изкоментира, че са чудесна двойка. И арменецът като скочил и пак ревал: "Абе вие мен пе*ераст ли ме наричате бе, ще ви изпотрепя всички". Толкова смешно ми беше разказано, че като се сетя и се хиля като луда.  Laughing

Каси, ами аз дадох почти 3 бона за раждането, ама за ски - никога!  Mr. Green

# 1 063
  • София
Аз искам да си покажа гарджетата. Тримата накуп май не съм ви ги показвала  Sunglasses
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Хм, защо не мога да я покажа снимката като я заградя в img img  newsm78

# 1 064
Бубанка, не мога да пиша на кирилица във форума от днес. В бара ми излиза, че съм на БГ, но в полето, текста излиза на латински. Сега пиша в Word документ и копирам. Можеш ли да помогнеш?

може би е нещо при теб?
Кредорът работи, но и да не работеше, той е външна програма и не зависи от маммата
при мен работят бдс и фонетика нормално, ще питам  Wink

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 14:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт