Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 232
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 200
Една съседка вече трето лято ходи на северното Черноморие. Каза, че не търси лукс, а само спокойни и чисти плажове. Последно са били в Крапец и когато ми разказа за почивката си, звучеше доволна.

Да, де човек, така е, ама ... спах срещу 70 лева в бунгало с размерите на колибата на двете ми кучета.

# 1 201
  • София
Все се каня да питам, особено тези с малки деца, не се ли притеснявате, че може да стане нещо с вас, точно около времето на почивката, като резервирате толкова отрано? .
Джуле, аз резервирам много отрано. Действам смело. Така или иначе, ако има някой да се разболява, то това може да стане и 2 дни преди пътуването, а тогава пак ще си платил, та все тая. Слава богу, засега не е имало издънки. Но аз прилагам и една тактика, за всеки случай. Тази година например ни се пада да заминем в петък за екскурзията ни, а Кати е на градина. Няма да я водя същата седмица, че да понижа риска от лепване на някое вирусче.
Също така никога не сме се подрисквали на море, но никога не е късно.  Mr. Green

# 1 202
Пак да питам. Заслужава ли си посещението Аквапарка в Албена  Thinking

# 1 203
  • Ямбол
Корделия, много ти благодаря. Четох го това и аз. Не виждам обаче как се съставя този протокол и дали трябва да се предостави екземпляр на страната, която е сложила подпис, в случая - учителя.

# 1 204
Пак да питам. Заслужава ли си посещението Аквапарка в Албена  Thinking

Аз това, което знам не може да се нарече аквапарк, не знам ти за кое говориш.

# 1 205
Че те го пуснаха в средата на август м.г. и то не в целия му блясък.
Примасол Ралица Супериор Акваклуб отнесе много критики заради това.

# 1 206
  • Луната ни пази
Аз искам да си покажа гарджетата. Тримата накуп май не съм ви ги показвала  Sunglasses

Да видя и аз някоя снимка. Laughing Много хубави деца, Онна.
Оххх, аз пак изтървах! Нощните ги хващам, но тези в работно време... Онна, моля те, пусни пак, та дори и на лични да е!  Praynig Praynig Praynig
Тонка, смея се с глас на историята на арменеца! (сега ще си коментирам несвързано, докато ви изчета, така да знаете!  bowuu )

# 1 207
https://www.facebook.com/AquamaniaAquapark

Аквамания. Рекламират много нови атракции, ама аз не знам и старите какви са били.
Пък едно ходене до там ще ми коства един ден от почивката и не малка сума.
Та се чудя, дали си заслужава.

# 1 208
Корделия, много ти благодаря. Четох го това и аз. Не виждам обаче как се съставя този протокол и дали трябва да се предостави екземпляр на страната, която е сложила подпис, в случая - учителя.

Лили, по принцип се прави в 3 екземпляра, но в този правилник са 2 - един за инспектората, втори за книгата за контролна дейност в училището.

# 1 209

Явно не трябва. Виж чл. 17.

# 1 210
  • Луната ни пази
По едно време сериозно бях започнала да се опасявам, че ако манията на детето да играе голф продължава да се развива с бързи темпове и му задържи интереса, ще трябва да се пренасяме да живеем в Калиакрия.

Аз бих се пренесла там. Ако някога се върнем в България си мислим за къща в него район, мъжът ми има даже една наследствена в Българево.

Един от любимите ми региони от България! По  този повод малко снимки:

Скрит текст:

Аквапаркът в Албена е под всякаква критика, не си заслужава таксата, ако не си гост на хотелите, към които е. Иначе на мен Албена ми е любимият курорт!

# 1 211
По  този повод малко снимки:

Shagya, големи красоти. Simple Smile

# 1 212
  • Луната ни пази
Лили, ако говориш за протокол за проверка от РИО, не са длъжни да ти предоставят екземпляр, а само да се запознаеш и да го подпишеш. Остава един за Директора и два се връщат в РИО. Ако помолиш Директора, той може да ти направи копие. Проверявали са ме поне десетина пъти и винаги така е било.  Peace

# 1 213
  • В Космоса
Има ли някоя ентусиастка, която чинно си изчита всичко всеки път? При все ината ми, аз не мога!  Whistling Grinning

До края на април  хлапето е освободено от градина. Докторката каза, че ще ни даде каквито бележки искат от градината. Спря ни антибиотика, но  още си кашля и се соплоливи и пр. Чайове и таблетки за гърло. Чаках 3 часа. Ще изкуфявам вкъщи още, няма да се отърва така лесно.

# 1 214
  • Луната ни пази
В Турция не съм ходила, много хвалят морето там, ама ми е много далече.
Съмнявам се да хвалят самото море.  Wink Много са им кофти плажовете, но залагат на обслужването в хотелите и храната. Нашето море е много по-хубаво от турското, то даже и сравнение не може да има.
В Кушадасъ ходих зимата, но Мармарис беше през октомври. Много ми хареса. В хотел 3 звезди бяхме, обслужването беше супер, но и морето си струваше. Снимки:

Скрит текст:

Има ли някоя ентусиастка, която чинно си изчита всичко всеки път? При все ината ми, аз не мога!  Whistling Grinning

Аз, изчела съм всичко. От първата тема насам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт