Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 269
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 500
Флорче, сестра ми е като теб - ама как с детето, ама какво ще правим, ама еди какво си. Аз не се притеснявам, ако мъжът ми не може, ще отида сама с детето, аз съм пътник по рождение, обичам движението, обичам да ходя на нови места, а и синът ми много се радва на новите места, чувства се добре, защо да лишавам и себе си и него от нещо приятно? А и аз казах, че, ако има кой да ми го гледа, сигурно не бих имала против да отидем някъде само с баща му, ама поради липса на желаещи и можещи, си ходим като скачени съдове.

# 1 501
.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:09 от Анонимен

# 1 502
Флорче. Wink)))

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 02:20 от sophiemmaspencer

# 1 503
Да, непослушните си личат и по снимките Simple Smile Както и коконите Simple Smile

# 1 504
  • Пловдив
Това лято бях сама на море с трите деца Mr. Green Изобщо не мога да си представя да се притеснявам какво ще правя като отивам някъде с децата. Хващам ги и ходя.

# 1 505
Съни това е дъщеря ми с приятелка ,тя снимки на които да е сама почти няма.
Аз съм вече старичка Grinning
Нашият котарак /ама е на село /  -Белчо

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 14:53 от Анонимен

# 1 506
  • Euskal Herria
За първи път ходихме с щерката на море, когато тя беше двегодишна. Тръгнахме с мъжа ми, свекърва ми ни изпрати - да сме си починели само двамата, тя пое детето. Обаче още на третия ден се обадихме - братовчедите тръгваха към нас, та докараха и детето. И на двамата с баща й ни липсваше. Ама пък тя беше толкова кротка, че не усетихме, че има малко дете с нас на почивката.
Няма да забравя реакцията на сина ни, когато за първи път видя морето. През целия път говорехме къде отиваме, какви са вълните и пр. Стигаме до плажа, той погледна и каза "Добре, видяхме морето, сега може ли да се връщаме у нас". Много беше палав като малък, ама тогава някак се боеше от вълните, та се престраши чак предпоследния ден от ваканцията да влезе във водата. А дотогава - окопаване в пясъка, та поне винаги ни беше пред очите  Joy.

# 1 507
  • София
Аз си почивам чудесно по почивките. Просто оставям мъжа ми да се разправя с Катюшата, когато ми вдигне кръвното. Но тя се очовечи и мога да кажа, че е горе-долу разбрано дете, пък и е сравнително кротка, нищо, че е супер емоционална.

# 1 508
Периодично поглеждам през телефона и всичко видяяяяях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 509
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееее, размазахте ме с тия сладки бебешоци! Напълнихте ми душата.
Всичките са много хубави, божеее, какви сладури!
Не мога да мръдна от бюрото, да не изпусна някое бонбонче, а колко работа си имам...

Яна, и нашият риагира горе-долу така при първата среща с морето. Погледна го и каза: Това ие моието? Хм, дуда! НОГО дуда!
Пълно разочарование... Joy Joy

# 1 510
Това лято бях сама на море с трите деца Mr. Green Изобщо не мога да си представя да се притеснявам какво ще правя като отивам някъде с децата. Хващам ги и ходя.

Shocked Shocked Янтра, три момчета не са лесна работа-то е ясно .Ама ти явно си с много здрави нерви. Laughing

# 1 511
С дъщеря ми нямахме никакъв проблем по почивките. Като отидехме някъде тя се присламчваше към някоя компания, веднага ставаше център на внимание и ние чудно си почивахме.  Mr. Green А и никога не съм ѝ търсила супа или място за спане. Ядеше всичко и спеше навсякъде, но това защото я оставих на свободен режим почти от самото начало, за разлика от сина ми, който гледах като по учебник. Така е като раждаш млад и глупав.

# 1 512
Много хубави деца! И все усмихнати.

# 1 513
Много хубави деца, бе, красиво поколение сме направили:) Имат един период около 13-15, когато са ужасни всички, много смешни са целия клас на Мими с мъха на мустака, с пищящия или дебел глас, а моята с тия големи...очи:) Вчера им видях една обща снима, ами не ги познах някои, а бяха страхотни деца:))) Те ще се оправят, ама тоя междинния период е забавен:)))
Белинда, аз днес имам сладка вечеря, колкото и да е невероятно винаги свалям от нея, поне половин кило:) Опитай, ако не помогне поне ти обещавам добро насроение за вечерта:)
Нино, дай Пухкавела, ама повече снимки Simple Smile

# 1 514
  • София
Моят големият вече проявява признаци на помъдряване, става да си говориш с него, да се майтапиш.  Дребуса е още лигня и безумен шемет. Ако има нещо, което ме натоварва на почивка, това е повтарянето до прималяване - обуй си банските, сложи си шапката, надуй си плавника, ела да те намажа, остави рачето на мира и пр, и пр.  Crazy и всичко това, докато той невъзмутимо си пее и въобще не му личи, че ме чува Close По едно време бях решила да го водя на ушен, сериозно, плясках му зад гърба да проверя дали няма проблеми със слуха. Няма.

Общи условия

Активация на акаунт