Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 264
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 515
Ей, веднъж и аз да видя снимки и то все хубави!

# 1 516
  • Пловдив
Това лято бях сама на море с трите деца Mr. Green Изобщо не мога да си представя да се притеснявам какво ще правя като отивам някъде с децата. Хващам ги и ходя.

Shocked Shocked Янтра, три момчета не са лесна работа-то е ясно .Ама ти явно си с много здрави нерви. Laughing
Мнеее. Викам им, строявам ги, от време на време като съвсем откача и съвсем непедагогически ги ошамарвам. И не го мисля много-много. Неприятности се случват и като сме си у нас. Пък и все пак бях на бг море, за два часа съм вкъщи.

# 1 517
Да, непослушните си личат и по снимките Simple Smile Както и коконите Simple Smile
Joy
Дъщеря ми има 2 пъти повече чанти от мен  Simple Smile
Скрит текст:
Две години подред ММ идва с нас само за 3-4 дни на море, не ни е скучно изобщо. Даже последното лято и сина не дойде, че голям бил да ходи с майка си. 3 лета подред ходим на едно и също място, и установих, че това е моето море, но преди средата на юли.
Скрит текст:

# 1 518
.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:08 от Анонимен

# 1 519
По едно време бях решила да го водя на ушен, сериозно, плясках му зад гърба да проверя дали няма проблеми със слуха. Няма.

Има един безпогрешен тест. Заставаш зад гърба му и отваряш шоколад - ако не се обърне, разпознавайки безпогрешно познатия звук, може да ходите на лекар. Не знам как, но от другата стая чуват като реша тайно да си отворя бонбон или шоколад.

# 1 520
Флорче, сестра ми е като теб - ама как с детето, ама какво ще правим, ама еди какво си. Аз не се притеснявам, ако мъжът ми не може, ще отида сама с детето, аз съм пътник по рождение, обичам движението, обичам да ходя на нови места, а и синът ми много се радва на новите места, чувства се добре, защо да лишавам и себе си и него от нещо приятно? А и аз казах, че, ако има кой да ми го гледа, сигурно не бих имала против да отидем някъде само с баща му, ама поради липса на желаещи и можещи, си ходим като скачени съдове.

Съни, аз обичам да пътувам и ако някой ми каже айде, ставам и тръгвам без да се замисля, но ми е страшно трудно аз да инициирам и организирам нещо. Яд ме е, защото и детето губи по този начин, но някак не мога да се пречупя. Не разбирам защо, да речеш, че е голямата работа, пък то едно пътуване. Но ето, седя и си мисля сега, ми дори дестинация не мога да измисля.

Софи, синът ми е много активен, от бебе все не го свърта на едно място. Роди се много голям, аз май писах, 4100 г, до 6-тия месец качваше по кило на месец (изцяло на кърма), на диета щях да го слагам по едно време, педиатърът много ми се смя. Виках си, тоя шишко ще бъде много тромав и неподвижен, а той точно обратното - пъргав и силен. Като проходи поотслабна, сега си е съвсем средностатистически и на ръст, и на тегло.

Тонка, благодаря (снимката е старичка обаче).

На yulmana много хубава щерката, коса, очи, вежди, усмивка, изписана просто. 

# 1 521
Белинда, аз ако бях 56 кг. щях да черпя.Имам дънки, които не ми стават, а са поне 5 чифта и са нови и хубави.В момента не съм по-малко от 60, даже съм и отгоре. ooooh! След второто раждане нещата са по-трудно поправими, поне при мен.

# 1 522
  • Варна
Първата почивка със сина ни беше на яз. Кърджали и той беше на 3г и 3 месеца.

С какъв акъл тръгнахме с него към пещерата Утробата при над 40 градуса, август месец, не знам.

Търчи детето напред и не можем да го стигнем, като коза се катереше по гадните скали в последния, най-труден участък.

Имаме клипче в пещерата - аз пея "Зайченцето бяло, а той приглася и се поклаща" Simple Smile

На слизане рев, не иска вече да върви и "слезе" на гърба на баща си.

# 1 523
  • София
Белинда, аз днес имам сладка вечеря, колкото и да е невероятно винаги свалям от нея, поне половин кило:) Опитай, ако не помогне поне ти обещавам добро насроение за вечерта:)
Ще си я оставя за събота. Че то 14-ти февруари без шоколад е все едно темата без бебешки снимки Mr. Green

Янтра, не се обяснявай, смела си. Всички сме си свалили шапките.

Янечек, точно така е! Ако крещя с пълно гърло - хайде в банятаааааааа - никой не реагира. Ама, мамо, компютъра е пуснат високо, не те чухме. Обаче отворя ли шкафа със сладкото...някакъв пресантимант имат значиии, още докато си го мисля, пристигат!

# 1 524
Ох, много хубави деца  Heart Eyes темата е страхотна тази седмица!

И аз искам да покажа, ще кача сни.ка в първие момент когато го щракна. И моля ви да кажете, че прилича на мен, за да мога да покажа на ММ и да му трия носа  Twisted Evil

# 1 525
Почивката зависи от децата. Някои деца понасят промените страхотно и не са проблем, с други обаче, ходенето където и да е е кошмар.
Бела, изчакай и прецени. Детето само ще си покаже дали става за пътуване. моят син беше съпер спокойно бебе, но се притеснявах да го замъкна на море заради вирусите. Оставихме го на нашите и... на четвъртия ден баща ми се обади да се прибираме, защото е с ужасен вирус - 40 градуса температуеа, разстройство и повръщане  ooooh!.
Те караха летата в малък град, та и лекари нямаше като хората. Бяха се изплашили баба и дядо, а и ние, докато не си го прибрахме. Та от тогава си е все с нас

# 1 526
  • Варна
Check Please, снимката на дъщеря ти с перуката и тениска AC/DC я помня, ако не се бъркам. Може би и друг път си я показвала.

# 1 527
Може и да съм я пускала.
Белла, те така бързо се промянят, че днес прилича на теб, утре на баща си, вдругиден на никой.  Mr. Green Моята сега прилича на баба си, а синът ми на сестра си, без и двамата да приличат особено на мен и баща си. Променят се постоянно.

# 1 528
Те децата като се родят са с една физиономия и я променят многократно .
Поне моите деца .
Една братовчедка на ММ обичаше като види синът ми / като беше бебе или дъщеря ми /  все да го дразни ,че приличали на мен.
 А то те май грам нямат от мен де Grinning
Ама синът ми през такива метаморфози мина -като бебе беше като баща ми ,после като 2-3г на брат ми и вече си е на баща си .Но ми казват ,че приличали и двете на мен -аз не що не виждам .

# 1 529
  • Варна
Тази година ще е първата ми почивка с двамата Simple Smile Каката уж е голяма и уж ме слуша, но дребният е чудо на чудесата. Весело ще да е Simple Smile
Показвам ги така, защото нещо не ми се получава качването на снимка, за което се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт