Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 267
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 530
  • sofia

Joy
Дъщеря ми има 2 пъти повече чанти от мен  Simple Smile
Скрит текст:

Просто твоите са малко  Embarassed

Бебешки период
Скрит текст:

Последно
Скрит текст:

Съхранявайте си снимките в някой облак или в онлайн албуми. На хард винаги има риск. Имам ги и на един преносим хард.

Ходих САМА с големия на море, беше почти на година, още не ходеше....бях изтрещяла вкъщи, а мъжа ми не можеше да си вземе отпуска....на 4-тия ден се прибрах, не повторих  Mr. Green

# 1 531
Първата почивка със сина ни беше на яз. Кърджали и той беше на 3г и 3 месеца.
С какъв акъл тръгнахме с него към пещерата Утробата при над 40 градуса, август месец, не знам.
Търчи детето напред и не можем да го стигнем, като коза се катереше по гадните скали в последния, най-труден участък.
Имаме клипче в пещерата - аз пея "Зайченцето бяло, а той приглася и се поклаща" Simple Smile
На слизане рев, не иска вече да върви и "слезе" на гърба на баща си.
Мис Ноар разсмя ме искрено , сетих се , че моя син по същия начин слезе от Мусала . На моя мъж му се разказа играта . Беше на 5,5 г. сина ни , но и досега помни как е подвиквал от гърба на баща си да бяга , че да не изтървем лифта.

# 1 532
Може и да съм я пускала.
Белла, те така бързо се промянят, че днес прилича на теб, утре на баща си, вдругиден на никой.  Mr. Green Моята сега прилича на баба си, а синът ми на сестра си, без и двамата да приличат особено на мен и баща си. Променят се постоянно.

Това мислех да напиша. Peace Понякога съм толкова преуморена от работа и грижи покрай децата, че това на кого приличат ми е последна грижа.Да са живи и здрави само!
В тази връзка се дразня на мъжа ми, когато каже за малката :"Ама това дете не прилича на мен!"
Ами тя и на мене не прилича, прилича на нея си! ooooh!

# 1 533
Аз съм на мне ие, че като новородени приличат по-скоро на сбръчкани котета отколкото на хора  Mr. Green и винаги ми е било смешно, като изкарат. някое за изписване и се почне: аууууу ама то на майак си, ауууууу цялото бащичко  Joy

# 1 534
  • Бургас
Моята истинска почивка е при мама Simple Smile Иначе сме ходили с детето,ама все едно съм си в къщи. Няма голяма разлика. Лятото не можем да идем никъде,че мъжа ми е в сезон и е трудно да си вземе отпуската. Затова аз си ходя в Пловдив. Кофти,че е точно по жегите,ама няма начин.
Иначе цяло лято си ходих с нея на плаж. Не мога да я изкарам от водата. Като бяхме при нашите и отиваме на гребната. Още като видя водата,седна на земята и започна да се съблича.  ooooh! иди и обяснявай,че това не е морето.Тръгнахме си скоропостижно.

# 1 535
Жаки, ей сега я смених дундата. Трябваше да снимам и да ви пусна тортата в памперса, та да видим и не толкова сладката страна на мъниците  Mr. Green

# 1 536
  • Варна
Мдааа тази страна с пампите не е никак сладка  Tired Както и с яденето и мазането  Mr. Green

# 1 537
Аз съм на мне ие, че като новородени приличат по-скоро на сбръчкани котета отколкото на хора  Mr. Green и винаги ми е било смешно, като изкарат. някое за изписване и се почне: аууууу ама то на майак си, ауууууу цялото бащичко  Joy

Не всички. Simple Smile

# 1 538
Бела, моето се роди 3,550 и беше едно опънато, загладено, само дето имаше един рошав перчем като таралеж в атака Simple Smile А имаше едни мънички, които наистина бяха сбръчкани. Обаче моят си беше бащичко от раждането, та до днес.

# 1 539
  • Варна
Кали се роди 4150 и беше огромна и пухкава. Малкия се изръси по дребен и малко като цигулка, едно дълго и тънко с едни слаби ръце и крака. Така, че съм видяла и двата варианта и първият е по хубав. Laughing

# 1 540
Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:28 от Sunny29

# 1 541
  • София
Веднъж само съм ходила само с дете без мъжа ми на море. Когато големият беше на 3. Ужасно, ужасно, ужасно беше. Нон стоп бях на нокти. Повече съм се зарекла да не си го причинявам.
Макар че те и тримата са ми толкова различни като характери и темперамент. Голямата риба ни се води, ни се кара.... преди да го родя винаги си мислех че рибите са едни спокойни хора, мълчаливи и вглъбени... е да, ама на мен ми се падна хем вглъбена до степен да му повтаряш по 17 пъти едно и също докато те чуе, хем холерична риба. А дребните ми телета, уж ржгати и чепати са много по-управляеме, особено девойката. Дребосъчко е закачливо палав, но липсва изнервящото непослушание на брат му.

Веси, адски ми е познато голямото ти момче  Thinking

Белинда, скъпичка е вилата, да... на нас миналото лято по 110Е или 120 Е на вечер ни взеха. През друг сайт правих резервацията, обаче, не през букинга. Да не би пък вече наистина букинг да дават по-високи цени от другите места?

# 1 542
  • Euskal Herria
Има един безпогрешен тест. Заставаш зад гърба му и отваряш шоколад - ако не се обърне, разпознавайки безпогрешно познатия звук, може да ходите на лекар. Не знам как, но от другата стая чуват като реша тайно да си отворя бонбон или шоколад.
Joy Joy Joy   Янечек, изпревари ме. Почти същата ситуация имахме. Дъщеря ни през един определен период така учудено гледаше: "Аааа, ами не чух". Даже свекърва ми се притесни и накрая помоли да я водим на лекар - ни приема, ни предава, все не ни е чула. Леееко се доближавам зад нея и прошепвам тихичко: "Искаш ли шоколад?" и тя се обръща със светнало лице "Даааа". И до тук беше с нечуването.

# 1 543
Моето беше дребно, но имаше лице на голямо дете, което обаче и до ден днешен не прилича на нито един от нас. Има нешо мое в устните , но до там.
И до днес като ме питат на кой прилича се шегувам, че на баща си - мъжът ми е по-нисък вече от детето, а и хич не си приличат, та настава смут Simple SmileЕдна позната се извини и каза, че е мислила, че мъжът ми е биологичния баща  Grinning. А той си е, но какво да правя, че "дребното" се е метнало на някой пра-родител. (леко са му дръпнати очите и обожава азиатска храна, та знам ли от къде са му гените).

# 1 544
Аз съм била много дебела и като си гледам снимки не се харесвам  Crossing Arms
И все пак как разпознавате на кой прилича новородено? Приличат си на бебета  Laughing да ви призная доедна определена възраст не им разпознавам пола и избягвам да се радвам на бебета, които не познавам, а толкова ми се иска  Blush

Общи условия

Активация на акаунт