Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 407
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Пловдив
Прибрахме се от Чепеларе. Сняг да кажем, че има, основно изкуствен, ама има. Затворихме лифта, чак ни настигнаха спасителите по средата на спускането и ни се скараха, но аз не съм се трогнала Simple Smile В момента всичко живо спи, скапано от ски Simple Smile

Колата ми естествено, че си има име. Смрадльо. Рено Гранд Еспейс, набор 99. (и миялната, и пералнята и сушилнята ми си имат имена)

# 2 776
Toffi, пак не се получава.
И аз не мога да си махна лентата с книжарницата. С Мозила и Адблок съм. Човъркам из Адблока, но нищо не проработва.  newsm78

# 2 777
  • Ямбол
Лили, как успя да махнеш лентата?
Имам АдБлок. Десен бутон върху лентата -> Блокирай рекламата, после още веднъж потвърждавам и вече я няма

При мен не се получава. Изобщо нямам опция Блокирай рекламата след натискане на десен бутон върху лентата.
Да, пропуснала съм, че първо е АдБлок от менюто на десния бутон и после е Блокирай рекламата.

# 2 778
  • София
Алина, да ви е честит Деян. Жив и здрав да е, и да има детство, изпълнено с вълшебства.   bouquet

Днес цял ден бяхме навън, на разходка, а после с приятели в ИКЕА.

Преди малко обаче пристигна чудесната вест, че ремонтът на колата ни ще излезе 1000 лв и ми стана много криво. Толкова е гадно да хвърляш пари за подобни неща.

# 2 779
Премахнах лентичката.
Докато сме още на вълна коли...
В едно безумно задръстване се влюбих. Беше по-висок от мен. Спретнат, светъл. Изглеждаше ми някак си прозрачен, защото имаше много светлина в него. Доста време се старах да се движа в синхрон с него, за да му се наслаждавам. Е, разделихме се. Но тръпката остана.
Потърсих го в глобалната мрежа. На разни места прочетох, че щял да ми 'пасне' идеално, но... Оказа се малко старичък за предпочитанията ми.
Говоря за Рено Сценик 4х4.
Харесала съм си и онзи (както го наричат) грозен Дъстър. Мен ме привлича. Пък.
И Хюндай Туксон.
За сега се радвам на това, което имам Simple Smile
Другото гледам от страни.

# 2 780
При мен не става нито с десен бутон върху рекламата, нито през иконката на АдБлок.
Исках да кажа, че в менюто на десния ми бутон няма АдБлок.

# 2 781
  • Ямбол
При мен не става нито с десен бутон върху рекламата, нито през иконката на АдБлок.
Исках да кажа, че в менюто на десния ми бутон няма АдБлок.
Сигурна ли си, че си с АдБлок, а не с АдБлок+ примерно.
Не знам защо нямаш, може би си с друг браузър или друга версия.

# 2 782
Onna-bugeisha, в централната част са кофти, с едно изключение, но пък и цените му са...привлекателни.
В Кайлъка са останалите хотели.
Не знам какво точно ви трябва и какво планирате да правите. Ако искаш драсни на ЛС.

# 2 783
С адблок плюс също се маха Simple Smile

# 2 784
При мен няма никакви розови ленти, нямаше и рекламата на 50нюанса. Simple Smile

# 2 785
Лиляна, благодаря   bouquet Аз бях с Адблок + и не ставаше ,но го смених с Адблок и вече съм без досадната лента  Grinning

# 2 786
  • тук-там
Харесала съм си и онзи (както го наричат) грозен Дъстър. Мен ме привлича. Пък.

Аз също го заглеждах, вътшно ми харесваше като излезе, но....имаме Логан - тип "домашно добиче" - вози всичко! Joy
Еми, Дъстъра отвътре е същата пластмаса - табло - седалки.. ooooh!

# 2 787
Сега погледнах, АдБлок+ е. Не става и не става. Браузърът ми е Мозила, версия 35.0.1.

# 2 788
  • София
Децата спаха дълго следобед, изморени от дългата разходка. Сутринта с новото куче на леля им беше страшна игра  Grinning
Белла, обикаляхме по Симеоново. Имаме си едно пътче там и много обичам да се разхождаме. Ти как си? Честита нова придобивка!
Гледам за коли си говорите, аз съм като Каси. Понякога като ме хванат нервите, особено вечер, просто паля колата и започвам да обикалям. Колкото и да съм ядосана за не повече от час всичко ми минава. Казва се Сашка  Grinning
Във вторник заминаваме за Велинград, а сега гледах прогнозата, че го дават баш тогава да се развали времето. Така се надявах да можем много да се поразходим с децата.
Момичета, Алина писала ли е? Как се чувства?

# 2 789
  • В Космоса
Ако сте с АдБлок Плюс цъкате върху него, после блокирай елемента, посочваш го, излиза в прозорец адреса му и потвърждаваш.

Общи условия

Активация на акаунт