Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 360

Рени  love001  love001  love001

Ама чичека ми много хубав, я!
Благодаря, миличка! Hug

# 361
П:Такива като мен и теб никой не може да ни купи с пари.
Е:Не могат, вярно е, биха ни убили.
П:Може би! Но без да направиш своя избор не би могъл да вървиш по този път..

Край!

# 362
Altan Donmez ‏@altandonmez 5m5 minutes ago

#SerefMeselesi #emirinkararı tum ekibin emegine saglik..izleyenler tsekkurler...#OEzgeİcinSiyahGiy #OEzgecanAslanUnutmayacağız

Алтан ходжа както винаги благодари на екипа и в туита си е сложил този таг #OEzgeİcinSiyahGiy  демек Заради Йозге утре се облечи в черно..
Елиф Шафак също е писала под този таг.   туита й: От дните е утре, от цветовете е  черно, а от чувствата е бунт..

Заради жената се облечи в черно.

# 363
Добро утро на всички и успешна нова седмица  Hug Hug Hug

Лили, благодаря ти мила  newsm51 Да си ни жива и здрава  newsm51   love001  love001  love001

Напоследък, май много често започнах да се нуждая от усмихнат Керем.... newsm17 newsm17 newsm17

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 364
йиит: Аз не искам повече да те виждам, не искам да си в този град и аз да дишам същия въздух, който дишаш и ти!

Ваййййййй, много си жесток бе аби, я!
Ще се изпатиш ти заради тази твоя изкривена представа за чест, ама да видим. Той Емир се влюбва вече в майката на дъщеря ти без да изпитва някакви угризения дори, а ти само от мисълта, че тези хубави устни на Сибел ги е целунал Емир полудяваш.. недей, бе синко.
В Екранелла четох, че единственото, което им трябва на Сибел и Йиит е един

Скрит текст:
хубав секс
Така ще издишат парата, която ги държи толкова напрегнати и ще уталожи страстта им, която блика от тях при всяка тяхна среща..

Ах, бе Лили ..... каде я видяхте тази страст бе джанъм ??? smile3532  Извинявай, ама който го е казал това, явно няма никакво понятие от страст или  страсни сцени.... smile3532 Сцената беше толкова постна и ясна, че нема накъде  smile3521
Аз лично, не харесах епизода, нито сюжета, нито диалозите, даже играта на актьорите.... НИЩО .... нищо не ме впечатли!  Crossing Arms Много предвидимо е всичко. Даже Дария ме дразни все повече и повече....    smile3514
Честно казано, бих искала този сериал да приключи ..... smile3515 smile3515

Но  Naughty  заради Керем Бюрсин, ще продължавам да го следя, въпреки подтискащото и неприятно  настроение с което оставам след всеки епизод напоследък  Crossing Arms  Peace

# 365

Лилиииииии  Embarassed Embarassed Embarassed е мнооооого е секси  Embarassed Embarassed Embarassed

Със сигурност синьото е неговия цвят !!!

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 366
Добро утро! Hug Hug

Скрит текст:

Джиджи, миличка, ако искаш да видиш страст и любов, ще трябва пак да си пуснеш Слънцата, за да видиш как Керем Сайер гледа влюбено и страстно Зейнеб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Ясемин тези сцени не й се удават, защото пак продължавам да твърдя, че тя е много слаба актриса, но Керем много добре го докарва този страстен и похотлив поглед, че вече и влюбения.. Чисто и просто сигурно е въпрос на възприемане и усещане, на сцените с Йиит и Сибел много ясно усещам сексуалния заряд заложен в тези сцени.. Това сигурно се дължи на това, че самия Керем излъчва сексапил наляво и надясно.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А епизода от снощи ми хареса много, всичко се беше таман на място. И реплики и игра  и музика и динамичност и напрежение. Всичко..Явно и тука се разминават нашите усещания, но все пак се радвам, че заради Керем ще продължаваш да гледаш сериала..

# 367
Добро утро! Hug Hug

Скрит текст:

Джиджи, миличка, ако искаш да видиш страст и любов, ще трябва пак да си пуснеш Слънцата, за да видиш как Керем Сайер гледа влюбено и страстно Зейнеб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Ясемин тези сцени не й се удават, защото пак продължавам да твърдя, че тя е много слаба актриса, но Керем много добре го докарва този страстен и похотлив поглед, че вече и влюбения.. Чисто и просто сигурно е въпрос на възприемане и усещане, на сцените с Йиит и Сибел много ясно усещам сексуалния заряд заложен в тези сцени.. Това сигурно се дължи на това, че самия Керем излъчва сексапил наляво и надясно.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А епизода от снощи ми хареса много, всичко се беше таман на място. И реплики и игра  и музика и динамичност и напрежение. Всичко..Явно и тука се разминават нашите усещания, но все пак се радвам, че заради Керем ще продължаваш да гледаш сериала..

Лили  Hug аз не съм спирала да гледам GB мила. Срам ме е да кажа за кой пореден път....  smile3505 Просто нямам друг избор, Naughty опитах,  но просто не мога да гледам друго  Crossing Arms

А относно сцените между Йиит и Сибел .... наистина съм много учудена на това, че долавяш некакъв емоционален заряд .... наистина  newsm12
Обожавам Керем, ти знаеш, но аз мисля, че даже и за него е мъчение да играе с Ясемин. Последната сцена с двамата много ясно го показва.  Наистина му повярвах, когато каза" Аз не искам повече да те виждам, не искам да си в този град и аз да дишам същия въздух, който дишаш и ти!"  newsm10

Искренно се надявам Алтан и компания да престанат с тези "любовни" напъни между тях  newsm17 newsm17 newsm17 Не може заради слаби сценаристи да разчиташ на сексапила на Керем да задържи аудиторията  Crossing Arms  Той, че го има в излишък, има го, но това определено вреди на Керем като актьор Peace Peace

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 08:05 от jijimos

# 368

А, забравих да кажа.... Керем определено трябва да смени този коафьор....  newsm62 newsm62 newsm62

# 369
Добро утро.  Hug Hug Hug

Лили,  Hug мерси за преводите.   bouquet

Ужасно е това, което се е случило с това младо момиче.  Sad Sad Sad Нека почива в мир, а виновниците да бъдат наказани справедливо. Praynig Praynig Praynig

Не успях да гледам серията с вас, но я изгледах.  Wink На мен точно сцените с Ясемин и Керем ми харесаха много.  Heart Eyes Смея да твърдя, че разбирам от любов, страст, страстни сцени и т.н.  Wink Не, че съм голям спец, ама все пак усещам заряда.  Heart Eyes Нямам никакъв сантимент към ГБ, но не забравям, че е сериалът, с който се запознах с Керем.  Hug Но пък Ханде не я понасям и не я считам за толкова добра актриса, сигурно това ми помага. Всъщност не знам защо след всяка серия се обяснявам, че харесвам Ясемин?  newsm78 Това е за последно, ще се постарая поне.  Hug Ако някой се е почувствал обиден от написаното, моля да ме извини.  Praynig Praynig Praynig

Приятен ден ви желая.    bouquet

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 08:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 370
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Лиленце,снощи пропуснах да ти благодаря-заспала съм някъде към края.Помня че Емир гледаше снимки и то там Simple Smile
На мен ми хареса серията-аз отдавна писах,че гледам този сериал заради Керем и Шукрю-историята на двама братя.Поне така гледам на филма.Слънцата свършиха отдавна и вече сме на друга вълна Mr. Green
Лек ви ден Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 09:33 от ludetina ulusoy

# 371
Тази седмица рейтинга в тотала и в АВ е паднал.

тотал 3.94 -  8
 AB  6.34 -  2
ABC 5.73 -  2

# 372
Добро утро на всички Heart Eyes Момичета, пожелавам ви много хубави емоции и добро настроение!  bouquet  bouquet  bouquet Успешна седмица!

# 373
# 374
Али Hug Hug Снеже Hug HugМимче Hug HugДжиджи Hug Hug

Днес всички актьори ,,облякоха,, инстаграма си в черно в знак на съпричастност към жестоката съдба на Йозгеджан..

туит на Ханде: Ние не сме длъжни да защитаваме себе си, да вземаме предпазни мерки и да мислим какви наказания да има за онова, което ни сполетява.. Тези глави, това мислене задължително трябва да се променят, да се обучат, да си спомнят, че са хора. #‎özgecan‬ надявам се да спиш в мир и да си спомняш за хубавите мигове в живота си..

Общи условия

Активация на акаунт