Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Яко в Матрицата...
Не иска да я обича Йиит, ама не се получава Peace

# 346
  • Яко в Матрицата...
Косите и усмивката на Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Голяма скица е тоз младеж Joy

# 347
йиит: Аз не искам повече да те виждам, не искам да си в този град и аз да дишам същия въздух, който дишаш и ти!

Ваййййййй, много си жесток бе аби, я!
Ще се изпатиш ти заради тази твоя изкривена представа за чест, ама да видим. Той Емир се влюбва вече в майката на дъщеря ти без да изпитва някакви угризения дори, а ти само от мисълта, че тези хубави устни на Сибел ги е целунал Емир полудяваш.. недей, бе синко.
В Екранелла четох, че единственото, което им трябва на Сибел и Йиит е един

Скрит текст:
хубав секс
Така ще издишат парата, която ги държи толкова напрегнати и ще уталожи страстта им, която блика от тях при всяка тяхна среща..

# 348
Косите и усмивката на Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Голяма скица е тоз младеж Joy

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 349
  • Яко в Матрицата...
йиит: Аз не искам повече да те виждам, не искам да си в този град и аз да дишам същия въздух, който дишаш и ти!

Ваййййййй, много си жесток бе аби, я!
Ще се изпатиш ти заради тази твоя изкривена представа за чест, ама да видим. Той Емир се влюбва вече в майката на дъщеря ти без да изпитва някакви угризения дори, а ти само от мисълта, че тези хубави устни на Сибел ги е целунал Емир полудяваш.. недей, бе синко.
В Екранелла четох, че единственото, което им трябва на Сибел и Йиит е един

Скрит текст:
хубав секс
Така ще издишат парата, която ги държи толкова напрегнати и ще уталожи страстта им, която блика от тях при всяка тяхна среща..

О, със сигурност ще стигнат до това в спойлера. Мразейки се, още повече ще се обичат...

# 350
Малеееееееее, той след целувката си изтри устните, я! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Й:И по-рано ти казах, Сибел, повече не искам да те виждам.
С:Стой далеч от мен, Йиит! Не ти искам нито къщата в Измир, нито твоите пари. Повече недей да се месиш в моя живот и стой далеч от мен, защото кълна се, че ще те убия, Йиит!
 С:Ти каква работа имаш тук?
Й:Имам сметки за разчистване.
С:Разчисти и моята сметка.

Й:Какво става тук?
Ш:Извинявайте, г-н Йиит, май йълмаз искаше да ви застреля, добре, че Хаккъ бей ми каза да го следя.
Й:Какъв ти е проблема на теб, лан? Искаш да ме накараш да те убия ли?
Ш:Добре, г-н Йиит, баща му ще му даде нужното наказание.

# 351
  • Яко в Матрицата...
Ееее, този пък иска Емир страна да вземе...  ooooh!
Как ще предаде брат си Shocked

# 352
Е:Вие за това ли ме наехте на работа, ПРОФЕСОРЕ?
П:Трябва да избереш къде да стоиш, Емир. Ние сме по следите на една голяма престъпна организация. Сега ще ни помогнеш ли или искаш брат ти, който е още в началото на тоиз път, да бъде погълнат от тях.
Е:Аз не мога да застана на нечия страна тук.
П7Сега не е време за чувствата, които те вълнуват.

Професора иска Емир да им помогне с информация от място.

Е:Професоре, ние нямаме такав връзка с Йиит близка. Той не споделя с мен нищо. Аз не мога да ви помогна.
П:Виж, искаш да наблюдаваш как брат си замърсява ръцете с кръв ли? тогава какво ще правиш? Как ще помогнеш на брат си?
Е:Професоре, вие какво място заемате в този случай?
П:Ела да ти покажа.

Сибел я няма, Дерйа се обади на Йиит да го пита къде е тя, Йиит: Вече не ме питайте за сибел, аз да не съм неин овчарин, че да я следя къде ходи. Вече тя не ме интересува.
Д:Как така не те интересува, я?
Й:Виж, Дерйа, сега затвори този телефон, защото ще ти пречупя сърцето.
Д:Счупи го, я! Сякаш остана нещо в мен несчупено.

Братът на професора на времето се включил в някакъв търг, в който търг участвал и Хаккъ. За да не спечели мъжът търга Хаккъ му скроил капан и му, отнел всичко..Къщата, богатството, жена му. Синът му останал съвсем сам, и сам се  егрижил за себе си.
П:Виж, Емир, Хаккъ ми отне брата, който имах. Ще му позволиш ли да ти отнеме и твоя брат, Емир?

Боже, Нериман като чу, чу Йиит им е наел къща в Измир и им е осигурил месечна издръжка, тя веднага каза на Сибел: Ами, добре е напрваил, щом ти разваля работите. Колко ли месечна издръжак ни е дал аджеба? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Кюбра пак спи..

# 353
Емир иска да заведе Кюбра на психиатър.
К:И какво ще ми нпарави, лекарства ли ще ми даде?
Е:Тогава да говорим.
К:Говореното какво ще разреши.
Е:Всичко.
К:Този, които  етгръгнал, вече е тръгнал, няма какво да се прави.
Е:Но така не може, виж дори и зая Елиф се грижи майка ми, а занеш колко е рискувано това.
К:Но Елиф преди малко спеше тук, кога майка ти я  евзела.
Е:Виж, знам, че си много уморена, ако искаш утре да повикаме Дерйа, ние с теб да излезем навън, ха?
К:Добре..

# 354
Д:Абе, приятелко, ти пък що така полудя? Не го ли познаваш йиит? Той е наш приятел, който изживява чувствата си по много особен начин. Ако му поискаш чаша вода, той ще ти опакова в опакавачна хартия цяла чешма и ще ти я подари.
С:Знаеш ли, като чух, че изгорил плакатите, си помислих, че го прави от ревност. Отидох и го целунах.
Д:Целуна ли го?
С:Беше студен като камък! Той се е отказал от мен!
Д:Може пък само да ес преструва, че е така.
С:Не, аз го разбрах. Но той ще си плати много скъпо за това.
Д:Не се заканвай за нещко, което няма да сториш.
С:Ще видиш, ще го накарам да съжалява много лошо затова, че ме накара да изживея всичко това!

Е:Няма да им позволя да те погълнат, батко! Ало?
Й:Какво има, Емир? Да не би да се е случило нещо на детето?
Е:Не ,всички са добре. Трябва да се срещнем
Й:Защо?
Е:Искам да говоря с теб.
Й:Добре.

Й:Братле, кажи каквото имаш да казавш, че имам 40работи за вършене.
Е:Братле, напусни тази страна!
Й:Какво?
Е:Виж, спечели толкова много пари, отмъсти си за баща ни, вече върви някъде другаде. Можеш да живееш и по  друг начин. Ти си красив, обаятелен, можеш да се справиш с всичко, което исакш. Можеш да научиш и език.
Й:Какво става? Да не би да имаш намерения да ме пратиш на училище в чужбина?
Е:Виж, много съм сериозен, та аз си нямам никого на този свят освен теб, моля те, напусни тези хора, ако не им искаш парите, ще продадем къщата ни, ще ти направим пари, за да започнеш нов бизнес на чисто. МВоля те, послушай ме!
Й:Братле, имам срещи на другия край на града, но  е ясно, че ти си доста объркан и  затова ела батко ти да те почерпи с една закуска. И да си поговорим ние двама братя с теб.
Е:Братле, откажи се от тази работа.
Й:Емир, ти смяташ ли, че аз не мисля за тези работи. Но първо имам да уреждам някои неща, после ще почна своята работа на чисто. И аз мисля за бъдещето на дъщеря си. Казах ти, искам да приключа с някои работи  итогава вече наистина ще осигуря хубаво бъдеще на дъщерля си.
Е:Йиит, моля те, напусни тази страна!
Й:Братле, виждам, че някой ти е объркал главата или пък си чул нещо, сека ми кажи кой е по петите ти.
Е:Никой нищо не ми е казвал. Не е ли ясно какво правиш?
Й:Виж, остави тези работи и5 ми кажи как са бебето и Кюбра.
Е:Елиф е добре, но Кюбра от ден на ден става по-зле, съвсем се отпусна.Тревожа се за нея.
Й:Виж, Емир, нищо не е променило. За мен тя е дъщерята на Садуллах. И такава ще си остане. Тя ще се съйвземе и ще сложи живота си в ред, няма как иначе. Само тя ли е жертва в този живот? Аз не съм ли изпитвал любовна мъка, ти не си ли изпитвал? И тя ще преодолее това.

# 355
Изтрих си поста с разговора между професора и Емир #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нкаратко. Професора иска името на този, който стои на върха на на тази престъпна организация. Хаккъ е бил само пионка в ръцете на този мъж. Иска от Емир да им дава информация, която ще откопчи от Йиит. Каза, че ако не направи нещо, йиит или ще бъде убит или той сам ещ убие някой ден.
Е:В замяна на това, че аз ще предам по тоя начин брат си и аз ще искам нещо от вас.
П:Ще искаш, когато му дойде времето да предпазиш брат си, нали така? Да го предупредиш?
Е:Да,
П:Ще видя какво мога да направя.

Емир прие да помогне на професора. Професиорът каза, че той не е само, че има помага един много важен прокурор, на когото името му се пази в тайна. Емир каза, че иска да зане името на този мъж..

# 356
# 357
  • Яко в Матрицата...
Ще се позаплете малко действието. Нямаше как да не приеме Емир.

Лили, благодаря ти, мила, за преводите!  love001  love001  love001

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 358
# 359
  • Яко в Матрицата...
И чичек  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт