Ринка

http://www.videoclip.bg/watch/447215_seref-meselesi-13-epizod-na … -bix-te-ybila-bg-

Защото решихме, че всеки ще казва онова, което мисли и така както ги усеща. Различни хора различно виждат нещата. Например за мен химията и спойката между Керем и Ханде в Слънцата беше невероятна.. Чисто и просто страхотен тандем станаха на екрана.. Например и за Ханде не съм съгласна с теб. Мисля, че тя е в пъти по-добра актриса от Ясемин, в началото и на Слънцата си играеше по-.добре от Керем, но после Керем много си подобри играта и в един момент започна така да играе сякаш се е родил само за това.. Но нали казвам, че всеки различно вижда нещата.. А за момичетата от другата тема не се притеснявай, те не ни четат, тях този сериал не ги грабна и затова те дори и заради Керем не го гледат.. А кой къде в коя тема ще си чеше езиците е личен избор на всеки един от нас.

нека да ти оставя едни гифчета с една от най-любимите ми сцени от Слънцата..
Чак сега като търсех гифче за теб от Слънцата, разбрах, че и аз съм се затъжила за Зейкер.. Но дали ще имам време да си ги гледам, ето това вече е друг въпрос

аз не съм спирала да гледам GB мила. Срам ме е да кажа за кой пореден път....
Просто нямам друг избор,
опитах, но просто не мога да гледам друго

Не може заради слаби сценаристи да разчиташ на сексапила на Керем да задържи аудиторията
Той, че го има в излишък, има го, но това определено вреди на Керем като актьор

Заставам твърдо зад всяка дума която съм казала
и за това накрая ще повторя написаното от мен: Искренно се надявам Алтан и компания да престанат с тези "любовни" напъни между тях
Не може заради слаби сценаристи да разчиташ на сексапила на Керем да задържи аудиторията
Той, че го има в излишък, има го, но това определено вреди на Керем като актьор

не съм си и помисляла да критикувам мнението на дамите тук. Съжалявам ако си останала с такова впечатление
Явно или аз не се изразявам добре в писанията си или постовете ми не се четат внимателно

мерси за преводите, както и на Рина за субтитрите.

и аз така мисля, въпреки че много хора ги харесаха заедно.
Освен това тя ми изглежда по-възрастна от него.
Да не говорим, че 30-годишна жена играе 18-годишна ученичка.
Керем, въпреки че и той не е на 20, е по-младолик и му отива.
Ама то, минало, заминало вече.
Аз ви уважавам всички и сте близки на сърцето ми, независимо, че се познаваме само виртуално.
Няма да ви изброявам, за да не пропусна някого. 
благодаря ти за кафето

миличка, извинявай ако с моя пост съм те накарала да се почувстваш наранена.. Повярвай ми, нямах такива намерения. Знам колко много обичаш и уважаваш Керем. Но откакто почна ШМ чета за толкова негативни и злобни коментари по адрес на Ясемин, така грозно я обиждат и аз явно повлияна от това, също и от факта, че не съм си направила труда да вникна по-добре в смисъла на написаното от теб, явно съм си позволила да прекрача границата. Извинявам ти се още веднъж.

,и продължавам да ценя всичко написано от всеки.Шегуваме се,защото тук в тоя форум сме да се разтоварим малко от сивото ни ежедневие
и всичко което прави за нас