Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Яко в Матрицата...
Привет на всички Hug Hug Hug
Лили,благодарности за всичко преведено  bouquet
Зная,че отделяш от времето си да сме в час с иформация относно Керем и сие-т.е за всички участници в сериала Hug Hug Hug
Мислех да не пиша-но не се сдържах Laughing
Всеки има право да пише,чете и гледа каквото си реши
На всички пишещи вече е ясно кой кого харесва и обратното-го дразни.Не смятам обаче,че е необходимо при всеки пост да се описва колко много ненавист изпитваме към даден актьор или герой.Има и други пишещи,които пък го харесват-поне заради тях може да си запазим мълчание понякога.Научих се да ценя мнението на всички в една друга тема-защото въпреки различията сме заедно във виртуала от години.И ни е приятно даже и то много.Не е необходимо да си виждал човека,за да го уважаваш и цениш.Тук нямаме лица-пишем самите ние.Писнало ми е от фалшиви личности в реалния живот-пълно е с хора с маски.А там в тая тема си допаднахме дори и виртуално.Да,обичам ги всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,и продължавам да ценя всичко написано от всеки.Шегуваме се,защото тук в тоя форум сме да се разтоварим малко от сивото ни ежедневие
В тая тема съм-защото харесвам Керем а вече и Шюкрю.Филма много ми допада-и не на последно място заради Лили Heart Eyes Hugи всичко което прави за нас
Рядко пиша толково дълги постове-не ги обичам Mr. Green
С написаното до момента не искам да обидя никого-нямам такова намерение.Надявам се да бъда разбрана правилно Hug
Лек ден на всички

Shocked Shocked Shocked Shocked  Мими, ама вярно не мога да те позная   love001  love001  love001

Шегата настрана. Мога да кажа, че това, което си написала, буквално описва моите мисли. Тръгнах вчера и аз да пиша, но реших да го изтрия и оставих само симпатягата Керем в поста си. Помислих си, че няма какво друго да добавя - Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Керем!

Благодаря на Лили и Рина за клипчетата! Страхотни сте    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  - речникът ми се изчерпи, явно спешно трябва да прочета някоя и друга книжка Mr. Green

Хубав ден! Hug Hug Hug Hug

# 406
Рени Hug Hug  love001Мимче Hug Hug  love001

Алтан сподели снимките в туитър..

# 407
  • Яко в Матрицата...
Рени Hug Hug  love001Мимче Hug Hug  love001

Алтан сподели снимките в туитър..

Лили, Hug Hug Hug много зимно и снежно там ooooh!

# 408
Добър вечер момичета! Прегръдки на всички! Hug Hug

С риск да се повторя вече за не знам кой път - много се радвам, че споделям една тема точно с вас! Благодаря ви за разбирателството, което проявявате! Трябва да уважаваме всяко едно мнение на всички тук ... Heart Eyes

Лудетина, много точно си описала нещата! Hug

Като гледам какъв студ е и при комшиите, направо лошо ми става, ще ни замръзнат момчетата ...  Mr. Green ooooh!

Хайде сега да изгледаме и новото прекрасно клипче на Диди, която ни липсва страшно много, какво ще кажете? Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 409
По поръчка на Диди, пускам тези снимки на Ясемин ... Heart Eyes

# 410

Всички снимки на Ясемин са пратени от Диди ...  Peace Heart Eyes

# 411
  • Яко в Матрицата...

С риск да се повторя вече за не знам кой път - много се радвам, че споделям една тема точно с вас! Благодаря ви за разбирателството, което проявявате! Трябва да уважаваме всяко едно мнение на всички тук ... Heart Eyes

Като гледам какъв студ е и при комшиите, направо лошо ми става, ще ни замръзнат момчетата ...  Mr. Green ooooh!

Хайде сега да изгледаме и новото прекрасно клипче на Диди, която ни липсва страшно много, какво ще кажете? Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Ау, Габ много хубава песен и клипче. Диди  bouquet  bouquet  bouquet

# 412
# 413

Ау, Габ много хубава песен и клипче. Диди  bouquet  bouquet  bouquet

Аз също много харесвам тази песен, предложих я на Диди и тя ме послуша. Mr. Green Клипа е просто невероятен ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
Още от игралния филм на Ясемин "Вода и огън" ...  Blush

# 415

Колаж от рускините.  Peace

# 416

Студ, стуууд ...  Party Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт