Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
# 438
# 439
И снимките от Диди свършиха ... Mr. Green В най-скоро време я очакваме вече при нас да ни радва с още повече снимки и клипове ...  Praynig Mr. Green

Пускам този Керем специално за Лили, като й благодаря за всеки превод, който прави за нас ...  Heart Eyes

А този го пускам за всички вас момичета - не мислете, че съм ви забравила ...  Heart Eyes

Пожелавам ви приятна и спокойна вечер! Hug А на Джиджи - добро утро! Hug

# 440
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет  wavey wavey wavey wavey wavey

Влязох да видя поредните преводи и клипчета за ШМ-то, а виждам че тук се е заформила малка дискусия за стойността на дизито. Искам да кажа че разбирам добре всеки един от вас. Но да си кажа и аз мнението, обаче в спойлер. Който иска да не ме чете.

Скрит текст:
Гледам дизита заради романтичният привкус. По принцип си останах жена, която обича романтиката и приказките. А тези с източен привкус са ми от край време най-интересни. Може би защото са различни от реала ми, в който влагам доста емоции ежедневно. И все ги търся такива едни интересни и различни.

Вече съм го казвала многократно. Привлича ме това момче Керем Бюрсин изцяло и с визията си и с уменията си на актьор и с характера и ценностните нагласи, които показва в интервюта и зад кадър. Но с ШМ-то май зациклих. Не с неговата игра, а със сценария. Тръпката ми към сюжета почти започна да изчезва. Бройкам го от далече. И съм изключително доволна, че Лили Hug и Ринка Hug така самоотвержено помагат на такива като мене хем да си гледам тръстиката, хем да бройкам дали пък няма да стане нещо дето заслужава пак да не спя по нощите..

По принцип не обичам когато в едно дизи се мъчат всячески да направят привлекателен образа на един изпечен или стремящ се да се „изпече“ добре ганстер или мафиот. Дори с цената да окепазят други от персонажите във филма и да направят постъпките им или думите им неуместни, грозни или глупави.

Нормално е обаче повечето момичета тук  да търсят в дизито преди всичко голяма любов и привързаност към някого, че и щастие, което любимият персонаж да си осигури на своя „остров“. В повечето случаи фенките очакват актьорите, които харесват да играят все положителни персонажи или поне да има достатъчно положително в тях, което да ги поуспокоява,  че да има очакване следващата седмица това хубаво нещо в героят  пак да се покаже, а и да се умножи. В крайна сметка темата е за романтично настроени фенки.

Далеч съм от мисълта, че персонажите трябва да само бели или черни. За мен обаче, беше нелогично сценаристите да правят така че образът на един доста егоцентричен, необразован , мързелив, разпуснат, и дори доста похотлив и асоциален младеж трябва да става толкова привлекателен. Че да му измислят и бебе в ръцете и любов нещастна епизоди наред по един доста противоречив образ на Сибел, само и само да въздишат фенките по-дълго по дизито. Ами те използват , че всички се заплесваме по усмивката на Керем и направиха така, че да я има повече на екрана или когато я няма фенския състава да се сърди на един куп от останалите герои – нереде  Кюбра, нереде брат му дори. За мен е тривиално. Може да съм по строга от колкото трябва, ама съм си такава и нямам време и интерес да се променям.

И откровено казано и аз не харесвам играта на Ясемин. Тя най-често повтаря  едни и същи техники на надменно и горделиво момиче и не може да се разчупи, дори в ситуации, където може да покаже нещо друго от героинята си. Гледала съм я в игрален филм, където просто трябваше да е хубавка и нямаше какво толкова да играе. Просто трябваше да изглежда мила на екрана през повечето от времето. Гледала съм я и в Мерхамет, където играеше злобна и надменна богаташка. Там добре си играеше ролята, ама тук в това дизи се повтаря (без да е станала още богаташка Joy Joy hahaha). Нямам лошо отношение към нея. Но в ШМ-то  неможе да почувства образа си, студена е към него и гласът й който обикновено леко съска или се кара увеличава нагласата, че героинята е студенокръвна  и към всички персонажи в дизито.

Не харесвам и играта на двамата основни помощници на Иийт. А това, че олекотяват образа на Емир и правят така, че изкарват Кюбра едва ли не гадна в някои случаи също ме дразни.

Ами това е... когато в сюжета на едно дизи започнат да се появяват нелогични неща или всичко се разводнява, така че епизодите да се трупат един след друг почти безсмислено,  започвам да се дразня. Когато в забавен каданс става почти едно и също или пък историята се движи ту напред, ту назад - загубвам и интерес. Надявам се да се усетят сценаристите, че трябва да има баланс в стремежа им да направят от 6 епизода  16 при това двойно по-дълги. Ако дизито се разводни и стане глупаво това само може да навреди и на Керем и на Шукрю и на Буржу, а и на самата Ясемин.

Надявам се не ми се сърдите за откровения тон в спойлера, щото може да не харесвам накъде върви историята, ама вас ви харесвам. Heart Eyes Laughing Много хубава атмосфера поддържате и толкова хубави фотки пускате.  newsm10 А пък актьорът дето трябва да изиграе тоя объркан от собственото си его мошеник най- паче харесвам  smile3521 smile3521 newsm53

Хубава вечер и от мене  Hug Hug Hug Hug Peace

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 22:06 от vanina707

# 441
Добро утро и приятен ден в Сряда момичета  Hug Hug Hug

Тази усмивка на Керем беше приготвена за вчерашния ми пост, но някак си не се получи....извинете ме  Peace
За това нека бъде моята и вашата мотивация днес newsm17 newsm17 newsm17

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 442
Добро утро.  Hug Hug Hug

ЛудетинкеHug много си права. Peace

Лили, ГабиHug благодаря ви за споделените снимки и клипчета.   bouquet Диди, много мерси и на теб.  bouquet

Джиджи, Вани, Рени, Hug Hug Hug

Не разбрах нещо и не знам дали е писано някъде из интернет или другаде - 13 епизод на ШМ приключи, ще има ли други епизоди или още не е ясно?! newsm78

Приятен ден, момичета.  bouquet

# 443
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Габи, благодаря ти за снимките  bouquet  bouquet и на Диди за клипчето.  bouquet  bouquet И на мен много ми хареса.. А Дидито вече определено много ми липсва Hug Hug

ВанинкаHug Hugмиличка, благодаря ти за споделеното в спойлера. Винаги ми е доставяло да чета постовете ми още от времето на Сускунларите. Някои неща ги споделям, някои не..Но  да чета друга гледна точка ми помага да виждам нещата под друг ъгъл понякога..
Но, моля те, друг път не си слагай постовете в спойлер, защото писаното от теб е точно по темата ни Peace Peace

Джиджи, Hug благодаря ти за мотивацията за днес! Още отсега усещам, че днес денят ми ще е много хубав и според Peace Peace Искам да знаеш, че съм щастлива от това, че те има в темата.
РениHugМимче, Hug вие си знаете, че ви обичам  love001  love001  love001  love001  love001

Снеже, никъде не съм попадала на информация, че 13 епизод е последен. Идват снимки от сета, демек хората продължават да снимат Peace Peace

Скрит текст:
Снощи в Турция пак бил убит журналист..Играейки си на снежни топки с приятеля си, счупил стъклото на един магазин, собственикът излязъл, наръгал го с нож и го убил

Днес това красиво и чаровно момче имал рожден ден! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  Gift  Gift  Gift

Желая му много здраве и много професионални успехи! Радвам се, че именно той играе брата на Йиит. Когато прочел сценария за пръв път, Шюкрю той пожелал да играе ролята на Йиит. Защото мислел, че тази роля е предизвикателство за всеки актьор..

Лек и хубав ден ви желая!

# 444
Снеже, никъде не съм попадала на информация, че 13 епизод е последен. Идват снимки от сета, демек хората продължават да снимат Peace Peace

Благодаря.   bouquet  Това само ме радва и чакам новия фрагман. Wink Party

Честит рожден ден на Шюкрю.   bouquet Да е жив и здрав, и много успешен. Hug И аз се радвам, че той е Емир - много добра спойка с Керем. Peace

Скрит текст:
Боже, какво става в тоя свят?  newsm78 Нима за един счупен прозорец, трябва да се убиче човек?!? Sad Cry Sad

# 445
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета! Много хубав и усмихнат ден ви желая! Hug Hug Hug

Да е жив и здрав Шюкрю! Да е много, много успешен! Все така чаровен и обичан!  nbirthday

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, за това в спойлера нямам думи Shocked

# 446
Добро утро, момичета! Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Шюкрю! Желая му много професионални и лични успехи, здраве, щастие, късмет и любов! Той е невероятен! Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves bdbaloni

# 447
# 448
# 449
Бурджу споделила снимката с думите: Закъсахме на пътя..
Явно зимата много силно е притиснала комшиите Naughty Naughty Naughty

Ама това момиче много хубави очи има, я! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт