Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Габче, ВаниHug Hug Hug

Лека нощ от мен. Hug

# 257
  • близо до брега на морето
Имаме втори трей Peace

# 258

Мимче  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На гости съм и пиша от чужд лаптоп, не мога да намеря точката и въпросителния знак hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето ви преводчето

Дерйа: Но да знаеш, че влюбените, които воюват един с друг, един ден биват победени от самите себе си!
Йиит Каква любов, я! Ха! Каква любов!
Сибел: Ще накарам Йиит да съжалява за това, че се е родил! Ще се превърна в неговия ад!
Йиит:Аз това момиче в този квартал, в този град няма да я виждам! Ще се махне оттук!
Сибел: Ти си влюбен в мен, Йиит Кълъч! Ти всъщност искаш да направиш ето това!
Йиит: И по-рано ти го казах, сибел! Тази работа вече приключи!
Йълмаз: Позволи ми да ти кажа нещо за последно!
Хаккъ: Лан!
Сибел: Ти каква работа имаш тук!
Йълмаз: Имам една сметка за разчистване!
Сибел: Разчисти и моята сметка!

Хайдеееееееее, всяко изречение завършва на удивителна!!!!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 259
Добро утро дами  Hug Heart Eyes Hug пожелавам ви една прекрасна Събота Hug Heart Eyes Hug

Харесвам тази фотка, защото показва Керем много естествен и пак страшно харизматичен и чаровен. Това е нещо което не можеш да купиш или придобиеш, просто се раждаш с него  newsm17 newsm17 newsm17

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 260

Мимче  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На гости съм и пиша от чужд лаптоп, не мога да намеря точката и въпросителния знак hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето ви преводчето

Дерйа: Но да знаеш, че влюбените, които воюват един с друг, един ден биват победени от самите себе си!
Йиит Каква любов, я! Ха! Каква любов!
Сибел: Ще накарам Йиит да съжалява за това, че се е родил! Ще се превърна в неговия ад!
Йиит:Аз това момиче в този квартал, в този град няма да я виждам! Ще се махне оттук!
Сибел: Ти си влюбен в мен, Йиит Кълъч! Ти всъщност искаш да направиш ето това!
Йиит: И по-рано ти го казах, сибел! Тази работа вече приключи!
Йълмаз: Позволи ми да ти кажа нещо за последно!
Хаккъ: Лан!
Сибел: Ти каква работа имаш тук!
Йълмаз: Имам една сметка за разчистване!
Сибел: Разчисти и моята сметка!

Хайдеееееееее, всяко изречение завършва на удивителна!!!!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лили,   newsm51  love001 newsm51

Звучи ми многообещаващо  Praynig Praynig Praynig силно се надявам най-сетне да отсвири завинаги мома Сибелита  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 09:25 от jijimos

# 261
Добро утро.  Hug Hug Hug

ДжиджиHug Hug Hug

Честити празници днес - кой, каквото празнува.   bouquet  bouquet  bouquet Освен това е Задушница - нека почиват в мир близките ни, които не са сред нас. Praynig Praynig Praynig

ЛудетинкеHug мерси за фрагмана.   bouquet ЛилиHug благодаря за превода.   bouquet

Не искам да виждам така Сибел и Иит - мъчно ми е като ги гледам.  Sad Sad Sad Дано се сдобрят, не искам да стават врагове.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Доволна съм единствено от това, че Кобра я нямаше във фрагмана. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party

Хубав ден ви желая!  bouquet Hug

# 262
Добро утро.  Hug Hug Hug

Джиджи,  Hug Hug Hug

Хубав ден ви желая!  bouquet Hug

Снежи,  Hug  да се похваля, че си купих такива чашки за кафе и за чай но в сребро  Heart Eyes Видях ги в един турски ресторант и луднах докато не ги намеря да си ги купя Peace Страхотни са, много са красиви  Heart Eyes

# 263
Момичета! newsm76
През тази една седмица, за съжаление Диди, няма да пише в темите, тъй като е банната. Cry Cry Всичко, което й се налага да пусне тук, ще го пускам аз в темата. Heart Eyes
Е, да минава вече тази седмица ...  Whistling

Макар и Диди да не пише, няма да ни остави без нейните красоти!  Two Hearts  Kissing Heart

Габи, Hug какво става бе мила? Thinking Какво толкоз е съгрешило нашето Диди  Thinking Thinking Много ще ми липсва тук в темата  Sad Sad Sad

# 264
ДжиджиHug и на мен много ми харесват.  Wink Честито и да си ги ползваш със здраве. Hug

# 265
Добро утро и от мен, момичета! Hug Hug

Е, какъв е този фрагман, какво е това нещо пак? Поне Кюбретка я няма, това ми хареса ...  Whistling
Сибел как му се нахвърли да го целува, пък Йиит ни приема, ни предава. Е, целуни момичето бе, сдобрете се, романтика искаме 14 февруари е ... Ама кой ли ме пита? ooooh! Mr. Green
Ама и тя ще тръгне да ги върши едни ...  Tired
В миналия епизод се ядосвах с Кюбра, този път с тези двамата, аа стига. Whistling

# 266
Хайде, Честити празници и от мен, пък кой каквото празнува! txtloves Wine Glass

txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts

# 267
Момичета! newsm76
През тази една седмица, за съжаление Диди, няма да пише в темите, тъй като е банната. Cry Cry Всичко, което й се налага да пусне тук, ще го пускам аз в темата. Heart Eyes
Е, да минава вече тази седмица ...  Whistling

Макар и Диди да не пише, няма да ни остави без нейните красоти!  Two Hearts  Kissing Heart

Габи, Hug какво става бе мила? Thinking Какво толкоз е съгрешило нашето Диди  Thinking Thinking Много ще ми липсва тук в темата  Sad Sad Sad

Джиджи, ами явно не е спазила някои от правилата на форума, не съм сигурна точно поради какви причини. Да, през тази седмица ще ни липсва, но поне е за малко ...  Hug

# 268
# 269
Няколко снимки от фрагманите за утрешния епизод ...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт