Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Д:ДСа, Ендер?
Е:Намерихме Кюбра, връщаме се.
Д:Благодаря ти, Емир намерил Кюбра и идвали насам.
Й:Вай, виж го ти този Емир! Браво нва него!

Е:Ти полудя ли, какво правиш?
К:Не искам да създавам проблеми между теб и Йиит.
Е:Но ние сме едно семейство.
К:Да, но аз заствама между теб и Йиит и ви създавам проблеми.
Е:Но ние сме големчи мъже, по някакъв начин ще се справим с проблемите си, ще викаме, ще крещим, ще се караме, но ще оправим пхроблемите помежду ни, а и ти къде беше тръгнала така?
К:У една моя леля в Кайсери.
Е:Кюбра, ти вече никъде няма да ходиш.
К:Емир, виж, аз не се чувствам никъде на място, няма място, където да се чувствам, че принадлежа.
Е:Кюбра, ти не разбираш ли? Аз се опитвам да отдада целия си живот на вас..Не виждаш ли какво правя заради вас.
К:Но аз ви разбих на парчета, сломих ви като братя. Знаеш ли каквмо? Ако я нямаше Елиф аз досега сто пъти щях да се самоубия. Нямаше да издържа да живеия така.
Е:Все едно не съм чул да казавш това. Ние заради Елиф ще се вкопчим един към друг. Ще живеем заради нея.
Е:Какво ще стане с тези двамата?
С:Не знам.
Е:Много жалко и за двамата, я!

# 331
Професорът каза на полицая, че е намерил начин как да се добере до йиит..Чрез Емир..

Й:Заспа.
Д:Слава богу.И ти се умори много, хайде хапни нещо и си почини малко, аз ще я пазя.
Й:Добре..

Мъжът, който лежи в болницата е баща на полицая, и брат на професора. Тези двмата искат да накажат онези, които са станали причина за състоянието на мъжа.
П:Чичо, дори не знам дали татко знае какво се опитваме да правим ние, та той неи реагира на нищо казано от нас9.
П:Ние все пак ще продължим започнатото.

Д:Йиит, ти не можеш да кажеш на Сибел какво да прави! Тя не е твоя служителка.
Й:Не искам повече да я виждам.
Д:Но да занеш, че влюбените, които воюват помежду си, накаря биват победени от самите себеси.
Й:Каква любов, я! Каква любов! Аз дори не мога да понеса да виждам това момиче, тя ще се махне от този квартал и от този град.

Хаккъ повика Йълмаз, сигурно ще го предупреди да сто идалеч от Сибел.
Кюбра си спомня всички онези неща, които й каза Йиит. Наистина много тежки думи й е изрекъл Йиит. Сега аз да съм на мястото на Кюбра никога няма да му простя това, което ми е причинил...

# 332
Д:Слава на бога! Елиф! Изплаши ни!
Й:Дъще!
Д:Дборе ли си?
К:Добре съм.
Й:Добре дошла, Кюбра! Добре дошли! Кюбра, моля те, не ни го причинявай това още веднъж.
К:Н авас?
Й:Да ,на мен и на дъщеря ми. Знам, че това е твое дете и си права да постъпваш така. Но и аз макар и малко късно разбрах, че и аз съм баща на това дете. Виж, ще наема къща за вас, ще ви осигуря удобен и спокоен живот. Н естава въпрос само за пари. Аз също искам да се грижа за детето си.
Е: Н еможе. Кюбра, ние искаме да говорим насаме.
К:Добре, но после когато вземете решение относно мен и Елиф, ще ви помоля да ми кажете и на мен.
Й:Братле, ти защо пак върна лентата обратно. Казвам ти, че аз ще се грижа за тях.
Е:И какво ще правиш? Ще им наемеш къща, ще им дадеш малко пари в ръцете, отвреме на време ще ходиш да погалиш детето си по главата. Но аз искам да дам семейство на тях.
Й:Емир, вече е време да говорим открито ине с теб. Ти кого не искаш да оставиш? Елиф или Кюбра?
Е:За теб хората се делят на мъже, на които трябва да им отмъстиш и на жени, с които да си послужиш да си отмъстиш. Ти за какво товориш?
Й:Виж, братле, яскнво е, че ти си уморен. Защото прекара мчного тежък ден и не можеш да разсъждаваш трезво, по-добре аз да си тръгна, и ние с теб да си поговирм после.

Е:Кюбра, виж, всеки път когато решиш да си тръгнеш от тази къща, ние с йиит ставаме все по-големи врагове. Затова повече не го прави.
К:И какво да правяа? Като бомба със зцакъснител да седя тук лри?
Е:Това е твоят дом, Йиит може да управлява света, но тука неговата дума няма да мине. Зотава ти никъде няма да ходиш, това е твоят дом тук.
К:Досега  бях намерила подслон тук, но отсега нататък този дом за мен е затвор.

Хаккъ каза на йиит, че е пратил Йълмаз в чужбина и че повече няма да създава проблеми на Йиит7
Й:Не се тревожете, г-н Хаккъ, между мен и сина ви няма да има никакви проблеми.

Йълмаз и Сибел са снимали рекламата, ще продължат да работят зцаедно и сега Шахин каза на Хаккъ и Йиит, че Йълмаз и сибел са в ресторант на някакъв хотеб. Хаккъ каза, че ще уреди тази работа, но Йиит каза, че сам ще оправи това с добро. Хаккъ му каза, че няма да пипа сина му и Йиит каза, че няма..

# 333
И аз знам, малко късно се осъзнах, че съм баща, но сега искам да се грижа за Елиф като неин баща.

# 334
  • Яко в Матрицата...
И аз знам, малко късно се осъзнах, че съм баща, но сега искам да се грижа за Елиф като неин баща.

В трудна ситуация са и тримата. Всеки е прав за себе си ... Peace

# 335
Кюбра: Онова, което  започна баща ми с отнемането на вашия баща, аз го довърших разрушавайки братството помежду ви..

# 336
# 337

В трудна ситуация са и тримата. Всеки е прав за себе си ... Peace

Така е, РениCry Cry Cry

# 338
Е:Кюбра, какво ти е?
К:Нищо ми няма.
Е:Много си уморена, върви да си починеш.
К:Добре.
Е:И Кюбра, вече всичко хсе урежда добре, ти не се тревожи, става ли?

Й:Г-жо Сибел, ако ми позволите, искам да окача това колие на врата ви.
С:Г-н йълмаз, но ние само си свършихме работата, това е нещо много скъпо и аз не мога да ги приема.
Й:Сибел, аз от мига, в който те видях, се влюбих в теб.
С:Г-нЙълмаз, вие не знаете какво говорите!
Й:Сибел, ти знаеш ли кой съм аз. Какви са мои възможности? Мога да постеля целия свят пред краката ти.
С:Но, г-н Йълмаз, вие прекалявате!
Й:Сибел, моля те!

Х:Улан, ти срам нямаш ли? Н ебеше ли заминал?
Й:Татко!
Х:Аз какво ти казах, че няма да си имаш с това момиче тук, не ти ли казах?
Й:Но, татко.
(Х:Какво лан, аз нищо ли не съм те научил. Ти не знаеш ли, че не трябва да хвърляш око на момиче, което си има любим. И то любимия  йе човек, когото много уважавам.

Й:Ти каква ла..на работа върши,у ха? Кажи ми!
С:Какво правиш? Аз не бях ли тази тази, която хойкаше с брат ти, сега защо идваш при мен?
Й:Ти искаш да ме накараш да убишя сина на шефа си ли? Това ли исакш?
С:Каквото искате да правите, го направате, мен въобще не ме засяга.
Й:Виж, казах ти да се махнеш оттук  итолкова!
С:Никъде няма да ходя.
Й:Тогава вече аз няма да съм виновен за онова, което ще се случи.

Емир прие работата на професора си, а Ендер и Селим дойдоха при Дерйа и й казах, че Йиит се е развилнял в офиса и хока всички подред. Пък Нихат се обади на Дрейа, за да я покани да отиде с него на лов. Емир каза на Кююбра да не готви макарони тази вечер, защото ще си спретнат хубава вечеря.

# 339
Нихат каза на Дерйа, че с Йиит вече са противници.
Д:Г-н Нихат, Йиит ми е шеф, но има нещо повече, той ми е най-добрия и верен приятел.
Н:Н оможе би той не е прав. Да беше изслушала  имен, можеше пък да прецениш нвещата по другт начин.
Д:Вижте, и аз от него не смъ изслушала какво е станало помежду ви, но въпреки всичко, аз пак ещ реша да стоя при него. Винаги ще го подкрепям..
Н: Твоите стени са високи, Дерйа, Йиит е само оправдание. Вие пазите себе си от мен. Но не се страхувайте, аз съм без оръжие срещу вас, вие ме обезоръжавате.. И това ми харесва..

Дерйа е впечатлена много от нихат

# 340
Полицаят: Г-жо Дерйа!Г-жо Дрейа, аз съм полицай, не трябва да ес страхувате от мен. Има нещо, което трябва да ви кажа.
Д:Какво има?

Й:Не мога да повярвам, я!Ало, слушай ме!

Полицаят каза, че човекът, който е отвлякъл трупа на прастока й, каза, че този човек им казал как трима приятели от квартала са ги снимали как погребват трупа.
П: Не ми играй игрички, Дерйа, знам, че ти си убиецът на този мъж. И че тези тримата са ти помогнали да се отръвеш от трупа. Дерйа, ние имаме в ръцете си доказателства, които са в ръцете на прокурора, той казва, че тозислучай може да мине за убийство при самозащито. Трябва да помогнеш на правосъдието, трябва да сложиш микрофони в къщата и в офиса на Нихат. Но ако ни помогнеш така ще спасиш и себе си и хората, които са ти помогнали. Йиит ще се отърве с малко наказание, но акоп продължава да върши тези работи, наказанието му ще е още по-тежксо. Затова ти трябва да ни помогнеш, ние преследваме онези, което са на върха на тази работа.
Д:Не мога да го направя.
П:Ти си занеш, давам ти три дни срок да си помислиш, ако приемеш предложението ми, тогава ще отървеш от тази работа хем себе си, хем и приятелите си, които толкова обичаш.

Кюбра май влезе в депресия, не се грижи за детето си, не иска светлина и й се спи..

# 341
Хайдеееееееее, Йиит почнал да гори плакатите на Сибел. А човекът от новините е Ърфан Деирмеджи, които води сутрешния блок новини по канал д.

# 342
С:Майко, какво ще правя аз сега,я? Този тип за една вечер ме довърши, я!
Н:Спокойно, дъще!

Д:Йиит, кажи ми ти ли запали плакатите на Сибел?
Й:Дерйа, хайде, върши си работата. Ще откриваме нова фирма. Някаква туристическа или нещо друго. Измисли там име, ти ще се заемеш с тазе работа.
Д:Каква е тази фирма, я? Каква работа ще вършим с нея?
Й:Няма значение каква, важно е хората да имчат място, където да играят комар, тях не ги интересува къде ще е това място, дажи и да е на луната. Сибел започнала да върти любов със сина на Хаккъ бей, иска да ни развали взаимоотношениета с него. Но й кажи, че ако е тръгнала на лов за богати мъже, то тогава по-добре да се върне на своя Бора, защото от Йълмаз няма дап има никаква файда за нея..

# 343
Йиит  е наел къща за сибел  в Измир за една година.
С:Е, какво ще ядем ние?
С:Ами Йиит каза, че вътре имало и банкова сметка, откъдето ще теглиш пари, също така той щял да ти внася пари всеки месец.
С:А здравни и социални осигуровки?
С:Де да знам, я!
С:Къде е Йиит?
С:В галерията.

С:Виждам, че вече започнал да си въобразяваш някои неща. Наел си ми къща, открил си ми банкова сметак.
Й:Е, какво друго искаш?
С:Искала социални и здравни осигуровки.

Й:Ти какво не разбираш я? Не искам да те виждам около себе си и толкова. я, ти живееш срещу моето семйство и винаги когато дойда там, не искам да се срещам с теб. Не искам да присъстваш в живота ми! Това как не го разбираш? Развалих ти работата и затова те осигурявам материално.
С:Ти поне веднъж питал ли си се защо вършиш всички тези неща? Защото искаш да изживееш любовта си с мен, но не можеш да го нпаравиш, защато в ума ти непрекъснато е Емир. Ти си влюбен в мен! И онова, което искаш да правиш е това kiss kiss kiss

# 344
Косите и усмивката на Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт