Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • близо до брега на морето
Привет момичета Hug Hug Hug
Оф, наистина май се очертава да няма серия в неделя Thinking.Ма каква е причината-билмиорум Simple Smile

# 482
Рени HugМимче Hug
Че фрагмана го улових във въздуха, я! Преди секудни го нямаше във сайта, сега го има!

Фрагман!!!

http://www.kanald.com.tr/seref-meselesi/fragmanlar/seref-meseles … 14-bolum-fragmani

# 483
  • Яко в Матрицата...
Лили, мерси мила!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Я, какъв фрагман Shocked

# 484
  • близо до брега на морето
Рени HugМимче Hug
Че фрагмана го улових във въздуха, я! Преди секудни го нямаше във сайта, сега го има!

Фрагман!!!

http://www.kanald.com.tr/seref-meselesi/fragmanlar/seref-meseles … 14-bolum-fragmani
  bouquet  bouquet  bouquet Тъкмо си мислех, че ще почиваме тая седмица Grinning

# 485
Рени HugМимче Hug

Фрагман!!!

Превод на репликите от фрагмана:

Нихат: Много ти благодаря за това, че ме върна отново  в онези мои младежки години, когато не знаех къде да си дяна ръцете..
Йиит: Ясно е защо този тип се опитва да се сближи с теб.
Дерйа: Алоо! Г-н Нихат ти казвам.. За когото нали казваме, че е мафия.
Кюбра: Разбрах, Дерйа. Става въпрос за Нихат.
Дерйа:Ти добре ли си, Кюбра?
Емир: Ти изцяло се затвори в себе си, аз не мога да стигна до теб! Какво искаш, Кюбра? Кажи! Наистина ще го направя.. Какво искаш?
Кюбра: Казвам си по-добре да не се бях раждала!
Зелиха: Коя си ти, че ме гониш от собствената ми къща?
Кюбра: А, стига бе! Не ми викай!
Зелиха : Ти какво направи, че отчужди милия ми син от собственото му дете? Ха? Коя си ти, че ще ме гониш от собствената ми къща?
Емир: Майко!
Йиит: Кюбра!
Емир: Кюбра!
К: Не мога да понеса тежестта на онова, което изживях!
Йиит: Ела!

# 486
Здравейте, момичета! Hug
Благодаря за всичко пуснато! Heart Eyes Лили, благодаря и за фрагмана и превода! Heart Eyes

Фрагмана няма да го коментирам, ще видя какво ще излезе в Неделя и тогава ще кажа мнението си! Доста се забавиха, но все пак не ни оставиха без епизод! Praynig

# 487
Този път ще ви покажа едни гифчета, които са от една приятелка. Тя много харесва Шюкран и Шюкрю и следи сериала. Направила е тези гифчета на Йиит/Керем и разбира се ме попита дали може да ги пусна тук. Аз се съгласих, надявам се вие също нямате нищо против. Според мен са много хубави! newsm76 Two Hearts

# 488
Още няколко гифчета от същото момиче на Шюкран. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 489
А другото, което пускам вече ми е пратено от Диди! Heart Eyes

Няколко клипчета, правени от фенки на Шюкрю и Керем! Peace

Това вече го гледам за 6-ти път ...  Embarassed Embarassed Mr. Green

# 490
# 491

Керем и Серенай txtloves txtloves txtloves

# 492
# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт