От проблем с очите , към носа !!

• 2 170
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!! Съпругът ми има следния проблем : От малък е имал проблем с очите (лявото око), да не кажа цялата година без Зимата. Сълзене придружено със силни болки в ляв. око и течащ или запушен нос.. След дълго лутане по алерголози, очни лекари, хомеопатия и т.н, като не могат да определят точна диагноза и всеки казва нещо различно. След 15 години попаднахме на лекър който отправи диагнозата "оголемена конюктива на лявото око" ,преди година направи операция и от тогава да чукна на дърво той е добре!! Но проблемът с носът продължава,  на моменти е много запушен. През нощта диша със устата. Мисля че има някаква връзка със очите, но вече имаме страх да се обръщаме към който и да било лекър за да не се повтаря предишната история, харчене на пари с години без ефект! Моля ви ако сте имали подобен проблем или можете да ни посочите подходящ лекар ще сме много благодарни да споделите!!

# 1
Как от окото ще се прехвърли към носа... не знам  newsm78 положението си е за лекар така или иначе

# 2
Не казвам че от проблем с окото се е прехвърлило, а по горе обясних че проблемът е бил и с двете едновременно! Казва : Започнеше ли болката в окото, започва запушеният нос и секретите. Проблемът с носът продължава.. Затова мисълта ми е че е свързано едното с другото. Ние също искаме да се обърнем към лекар, но преди това искаме малко мнения и препоръки за да ги нямаме вече тези лутания насам натам..

# 3
Защо не посети УНГ, ще направи оглед на носните проходи.

Общи условия

Активация на акаунт