Примерна схема за захранване - 34

• 127 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Питам за въвеждане, а не за заместване.  Peace
Благодаря ви за отговорите; ще изчакам още пък ще видим. Може буденето да е свъзано и с активното зъбоникнене.

# 331
  • Варна
При всяко дете е индивидуално.При нас въвеждането на вечеря не се отрази по никакъв начин на събужданията вечер.Никненето на зъбки е главния виновник в нашия случай.Дано при вас има успех:)

# 332
  • Пловдив
Имам питанка относно месните пюрета. Знам, че трябва да редувам един ден месно, един ден зеленчуково. При захранването първият ден ще дам две лъжички, на втория трябва ли да прескоча или да продължа с четири? Вие как процедирахте?

# 333
като въвеждаш храна не прекъсваш дните само увеличаваш количеството

# 334
  • Пловдив
като въвеждаш храна не прекъсваш дните само увеличаваш количеството
Благодаря  bouquet

# 335
  • Варна
Искам да попитам бебе с атопичен дерматит по същия начин ли се захранва или трябва да се избягват някой продукти за по-късен етап

# 336
при вашият педиатър питайте какво трябва да захранвате с какво да почнете.има неща,които по-късно се въвеждат аз нямам представа лично.при АД някои специалисти правят специална диета меню за детето

# 337
  • Варна
Вие от кой месец въведохте попарата и кога записахте бебето на детска кухня

# 338
  • Варна
Попара не съм давала,но моя приятелка я въведе когато бебето й беше на 8 месеца.На ДК записах когато навърши 11 месеца.За моя радост хапва всичко от нея.

# 339
Попара въведох в 8ми месец като закуска, която постепенно замени сутрешното кърмене. Т.е. когато и да се събудеше, вече имаше закуска. На кухня никога не е била, но четири твърди хранения имаше около годинката. От там нататък менюто й е включвало всичко, което има и в кухнята, без прясно мляко. На 1г6м вече тотално мина на това, което ядем и ние с много малки изключения.

# 340
попара от 7 ми месец.няма да записвам на кухня заради алергиите му

# 341
  • Варна
Към какво е алергично детето и как разбрахте, ние сме с атопичен дерматит

# 342
Към какво е алергично детето и как разбрахте, ние сме с атопичен дерматит
към картоф ,но тя мина след 4 месец след захранването.от ябълка до скоро имаше. отскоро направи от нишестето.лесно се разбира по ситните пъпчици,които му се местят по цялото тяло.

# 343
  • Варна
Благодаря, нашето не са пъпки, а петна като лишейчета, казаха ми да опитам с диета да видим дали е от храна, ама май няма нищо общо

# 344
Здравейте! Дъщеря ми получи обрив около устата след ядене на млечна каша. Преди една седмица и дадох млечна каша овес и ябълка на Милупа. Реших,че обрива е от овеса. Днес и взех друга каша- млечна оризова на Аптамил. Пак получи същия обрив.Обривът е като опарено от коприва и мина за около 45минути. На някои случвало ли му се е? Дали е алергия към млякото? До сега е яла безмлечни каши и е нямало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт