Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 301
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Вие как процедирате с тия мегаперли?
Слагам ги в отделението за основно пране, пускам пералнята и си гледам работата. При мен не се събират никъде освен единични, които са се търкулнали при изсипването. Разтварят се идеално.

# 316
  • София
Слагам ги в отделението за основно пране, пускам пералнята и си гледам работата. При мен не се събират никъде освен единични, които са се търкулнали при изсипването. Разтварят се идеално.

По този начин под отделението за прах се събира поне една чаена лъжичка лигави неразтворени перли. и понеже пускам пералнята вечер, то до сутринта са се поспекли и се почва едно гребане....и все си одирам ръката докато бърничкам! Whistling

# 317
  • Europe
имам минимум 10 до 15 перални седмично (7 килограмови).

Аleina, каква марка ти е пералнята и от колко време переш с нея при това темпо?... Искам да знам колко години издържа или би могла да издържи?

Пералнята ми не е лоша - Miele. Пера с това темпо от Февруари 2012-та до днес, т.е. вече започвам четвърта година. Има 20 г. гаранция, дай боже да ги доживеем ...  Hug

# 318
Мале,аз пък си мислех,че аз пера много  Blush

# 319
  • Europe
Привет на всички  bouquet
Моля за предложение за наистина добър омекотител, но с възможно най-слаб аромат newsm78
Скрит текст:
Напоследък нещо ми се е бъгнало обонянието и всякакви Ленор-и, Силан-и, Семана и пр. страшно много ме дразнят. Имам още малко от това Sano - хубав, нехимичен аромат на люляк, но толкова интензивен и натрапчив, че имам чувството, че целият апартамент се е пропил с него, направо ме отрови:

Това са много добри омекотители, немски, но проблемът ми на мен е, че почти не миришат на нищо, особено след сушилна - няма никой - Кушелвайх или kuschelweich. За немците, това е стандарт - без миризма. Ако им мирише, значи не е добре отпрано от химията, значи и ти си като немците  Peace

# 320
  • Europe
Имам проблем с мегаперлите на Персил. Много хубаво перат, НО голяма част от тях остават под чекмеджето за прахта протече, че събирах вода от пода с мопа. Писна ми!

Shocked Rolling Eyes Shocked нещо не разбирам, как така под чекмеджето. Ти с каква пералня си? Да не би да ти е много плитко чекмеджето и като шурне водата да ги изплисква навън. Но няма логика само при мегаперлите да се случва.

А на мен, никои не ми отговори, дали ярки, цветни дрешки от сравнително свестни марки, но все пак масовки като H&M, Teranova ... ще си запазят цвета от универсален Персил мегаперли или да си ги карам отделно с течен.

Ох аз не влизам, не влизам с месеци в тази тема, а пък веднъж като вляза и няма откачане : ))))) голяма краста ...

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 13:54 от aleina

# 321
А на мен, никои не ми отговори, дали ярки, цветни дрешки от сравнително свестни марки, но все пак масовки като H&M, Teranova ... ще си запазят цвета от универсален Персил мегаперли или да си ги карам отделно с течен.
Ще си го запазят, няма страшно.

# 322
  • На ръба..
Течният Ариел мирише адски силно, чак цялата къща се умирисва от него.
За кой Ариел говориш ?
Този за черни и тъмни дрехи, официален внос. В началото чак ми идваше задушлива миризмата му, но вече взех да свиквам. Crazy

Този за бели и цветни също мирише много силно, но мен ми допада аромата и наистина се умирисва стаята от прането. Чудя се дали този е http://perilni-bg.com/images/ariel_actilift_excel_gel_18wl_560_900x675_.jpg по добър?

# 323
Гес, беше си купила от препарата на ДМ за тъмни дрехи, пробва ли го, а този малкия за 3 пранета как е?

Някой си беше купил пак от ДМ един течен за цветно с алое и лотус, извинявам се, ако сте ги коментирали и съм пропуснала.
Аз пак да питам моите си въпроси Simple Smile Embarassed Peace Peace

# 324
Този за бели и цветни също мирише много силно, но мен ми допада аромата и наистина се умирисва стаята от прането. Чудя се дали този е http://perilni-bg.com/images/ariel_actilift_excel_gel_18wl_560_900x675_.jpg по добър?

Само внимавай да не е фалшив.

# 325
  • Русе
Това са много добри омекотители, немски, но проблемът ми на мен е, че почти не миришат на нищо, особено след сушилна - няма никой - Кушелвайх или kuschelweich. За немците, това е стандарт - без миризма. Ако им мирише, значи не е добре отпрано от химията, значи и ти си като немците  Peace
Аа, при мен дрехите си миришат и след сушилня. Е, не е както нашенското Коколино, но си миришат. Peace

# 326
  • На ръба..

Само внимавай да не е фалшив.
Actilift-a ли?

# 327
Да.

И моите впечатления са че не мирише силно - бялото немско Коколино.

# 328
  • Русе
Да.
И моите впечатления са че не мирише силно - бялото немско Коколино.
Да, белия Кушелвайх не мирише. Но моите в момента са други.

# 329
  • София
aleina, това става само с магапарлите, иначе до сега с никой друг прах не се е случвало. От 17год. пера с Електролукс-истински и проблем не съм имала до сега. Успоредно ползвам Ариел и Омо - нормално си се оттичат.

Общи условия

Активация на акаунт