Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 441
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мерси, Гес!
Знам, че фосфати и фосфонати са различни неща, но явно споменът ми ме подведе.

# 406
От понеделник в Кауфланд хърватският прах Bioaktiv (30 пранета) ще е на цена 5.49 лв. Също така новият Silan Soft & Oils (21 пранета) ще е намален на 2.89 лв.

# 407
Гес препоръчваш ли го - не съм чела за него нищо .Явно съм пропуснала като сте писали .

# 408
  • Русе
Този Силан Silan Soft & Oils на левчето до нас е 2,70 лв., но нали писахте, че не е нищо особено се отказах да си купя. Реших да си заложа на изпитаното Коколино от Кауфланд. Този път си взех лилавото за 28 пранета с лавандула. Дано се съчетае добре с цветния Персил, че немските Кушелвайх, които имам, въобще не му пасват.

# 409
  • Бургас
Guess, чаршафите на каква температура ги изпра с новите капсули на Персил?

# 410
Гес препоръчваш ли го - не съм чела за него нищо .Явно съм пропуснала като сте писали .
Никак не е лош за цената си.

Guess, чаршафите на каква температура ги изпра с новите капсули на Персил?
На 60°.

# 411
  bouquet благодаря   bouquet

# 412
  • София
  Доволна съм от новите Персил капсули.цветовете греят, добре пере, но след изсъхване няма никакъв аромат. Това всъщност не е лошо де.

# 413
  • София
При мен остана аромат, не прекалено силен, но свеж... за прането нямам мнение дрехите така или иначе петна нямаха...

# 414
Някой ползвал ли е Формил течен за вълнени и деликатни тъкани ? Ще се радвам да изкажете мнение  Praynig

# 415
Новите капсули на Персил при мен не оставят аромат, обаче по някакъв начин унищожават и аромата на омекотителя, което изобщо не ми харесва. Сложих около 130 мл Максима (приключих опаковката и въпреки че уж меря точно, винаги ми остава малко количество в повече) и дрехите изобщо не миришат, а досега не се траеше, такава мощна миризма има.

Някой ползвал ли е Формил течен за вълнени и деликатни тъкани ? Ще се радвам да изкажете мнение  Praynig
Аз не съм го ползвала.
Можеш да си пуснеш въпроса в темата за Лидл, ако не си го направила вече, въпреки че там перилните препарати май не са на почит за разлика от шоколадовите топчета и фъстъченото масло. Ясни са приоритетите - тумбака преди пералнята. Laughing

# 416
Благодаря Гес, не се бях сетила, сега ще потърся темата за Лидл. Дано ме отразят  Simple Smile

# 417
Финтирай ги. Освен въпроса, включи и коментар за шоколадовите топчета или фъстъченото масло и ще те забележат задължително. Wink

# 418
  • София
 Еее, айде сега... точно за деликатно не съм пробвала, харесвам си первол. Обаче за цветното и със сапуна формила не блестят с нищо...качество ...ам нещо като савекс са ми на изпиране.

За капсулите прах на 40, на програма с доста плакнене, сушени в сушилня, днес мм си сложи кат дрехи от праните с персила и в колата усещах аромата...ест с омекотител миризмите са по-силни, но и тези си оставиха отпечатък.... може ли нещо да се "неутрализират" с омекотителите ви?

# 419
Нямам представа кое може да го неутрализира. Мексима по принцип е с много силен и траен аромат, а в момента дрехите не миришат на нищо, въпреки че сложих повече. Както и да е, ще я видя тази работа.

Шегувам се за топчетата, защото станаха исторически. По едно време във всяко второ мнение все за топчетата се пишеше. Laughing Е, и аз ги опитах да не остана назад.

От перилните на Лидл съм ползвала течен Формил за бяло (зелен етикет) - не бях впечатлена. Формил с марсилски сапун - бях разочарована; очаквах лошо изпиране и силен аромат, но получих лошо изпиране и никакъв аромат. Формил прах за бяло (зелена кутия) и за цветно (лилава кутия) - определено останах изненадана и впечатлена и от двата, просто не бях очаквала собствена марка да се справя толкова добре. МаксиТрат прах за бяло - откровен боклук.

Общи условия

Активация на акаунт