Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 465
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може да пробвам новите Ленори накрая.
Биват ли?
Или пак оставят лигаво?

# 526
Аз от Ленор съм доволна, докато с Коколино установих, че дрехите стоят някак влажни след изсъхване  Thinking

# 527
  • София
Жармен, благодаря за информацията!  bouquet Аз последните месеци изобщо не успявам да се добера до кауфландския вестник, някой много бързо ги прибира като ги оставят. Rolling Eyes Определено ще се разходя за новия Ленор и евентуално един Ариел за черни мога да забърша, че моят ще свърши скоро.

# 528
  • софия
Добро утро, дами!
Чета ви от мн. отдавна, но все пак съм в питанка. Доста ми се захабиха белите дрехи от употреба на некачествен прах. Искам га ги избеля. Кой Персил препоръчвате? Или нещо друго?

# 529
Аз да се оплача от праха МAXITRAT,който си купих от Лидл.В момента се върти една пералня с него,но няма абсолютно никаква пяна,а уж сложих точната доза.Все едно си пера само с вода,добре че дрехите не бяха мръсни.И още по-добре,че праха е само за 5 пранета. Simple Smile

# 530
Оплакваш се не, че не изпира, а че не прави пяна? newsm78

# 531
  • София
С МAXITRAT за цветно, имам много неприятен опит аз, беше пуснало едно яке на детето(тъмно синьо и жълто, та синьото беше като разтечено в жълтото) и беше абсолютно съсипано. (якето беше прано преди това н-броя пъти, на една и съща пералня, програма, градуси, само праха беше новост).... та от тогава повече не съм го ползвала.

(опитът ми с него беше в първата година от откриването на лидл, не повторих и никога няма)....

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 09:13 от Angel_Dust

# 532
Ами то малко по-назад в темата се коментира, че този прах не става.. Peace

# 533
  • софия
Добро утро, дами!
Чета ви от мн. отдавна, но все пак съм в питанка. Доста ми се захабиха белите дрехи от употреба на некачествен прах. Искам га ги избеля. Кой Персил препоръчвате? Или нещо друго?
Аз да си побутна въпроса, тъй като след малко ще излизам и не зная какво да купя. Моля за препоръка!!!!!!

# 534
  • оттам, откъдето започва България
Виждам, че си от ранобудните, но явно в момента няма кой да ти отговори от по-компетентните. Чета ти въпроса, но не смея да ти отговоря, защото аз Персил не ползвам. Както те разбирам искаш от един път да ти се избелят дрехите, но аз и избелващи прахчета не ползвам. Защо не се върнеш по-назад в темата да прочетеш за Персил или за някой друг прах и да си избереш. Не ми се вярва отведнъж да ти се избели прането. Може и в Гугъл да зададеш името на праха и излизат мнения от БГ МАМА. Аз в момента за бяло ползвам прахообразен Формил и от зелената опаковка на Биоактив. Може пък и да пробваш с малка кутия от някой Персил, щом си се насочила към тази марка. Пробвай, иначе няма и как да разбереш. Ако Гес беше тук щеше да те насочи, но щом бързаш да излизаш единствения ти вариант е да купиш малка кутия. Успех!

# 535
Добро утро, дами!

Можеш да използваш тези прахчета за избелване на дрехи
Скрит текст:
Мисля, че в ДМ се намират.

# 536
Оплаквам се,че няма пяна,както съм писала дрехите се перат в момента,а и не бяха мръсни.Някак си прахът за пране без да ми прави абсолютно никаква пяна ми е малко и съмнително да пере добре.

# 537
  • оттам, откъдето започва България
Не се притеснявай за пяната. При мен едва при плакненето се появява малко пяна.  Simple Smile

# 538
  • София
Пяната изобщо не е определяща дали пере, или не пере даден препарат. В праховете има специална съставка, която не позволява образуване на много пяна, тъй като това може да натовари до такава степен мотора на пералнята, че да съсипе уреда.
Пепа, запомни - много пяна=кофти, малко/никаква пяна=готино  Laughing

Little Mama, много от пишещите в тази тема използват прах Омо официален внос за бялото пране и сме доволни. Ако прането е посивяло/пожълтяло имаш в общи линии два варианта - или да си вземеш показаните от Пипи прахчета (има и други марки пархчета за избелване) и да следваш инструкциите за употреба; или да накиснеш прането в силен разтвор примерно на Омо или друг качествен прах за бяло и да го оставиш да стои така една нощ.

Вчера Ариел прах за цветно изпра безупречно домашни панталони с големи мазни петна от бебешко олио (не е същото като зехтин или готварско олио, но пак е голяма мазнотия) - няма помен от тях  Heart Eyes За пореден път се убедих, че при мен този Ариел се справя в пъти по-добре от Персил прах за цветно  Peace

# 539
  • в огледалото на живота
Идвам да споделя колко съм очарована от Лидълския  Формил Актив концентрат за бяло пране  Heart Eyes
Хавлиите ми буквално искрят от белота!
Мога да го сравня смело с Омо-то .
Предоволна съм и откъм аромат и дозировка също,цената пък е повече от добра/6,80лв.-28 пранета/

Скрит текст:

Гес,пробвала ли си го?Знам,че сподели положително мнение за този вид,само,че от кутия.
Не ми се товареше обаче с такава.

Втора покупка за цветно,от което също съм доволна е това Бинго:
Скрит текст:
Вярно,не е от компактните,но добре се справя при такъв тип дрехи с нормална замърсяемост.Затова и не го подминах,че бях свършила тотално перилните продукти в къщи.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 11:29 от ~Dev~

Общи условия

Активация на акаунт