Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • оттам, откъдето започва България
Идвам да споделя колко съм очарована от Лидълския  Формил Актив концентрат за бяло пране  Heart Eyes
Хавлиите ми буквално искрят от белота!
Мога да го сравня смело с Омо-то .
Предоволна съм и откъм аромат и дозировка също,цената пък е повече от добра/6,80лв.-28 пранета/

Скрит текст:

Гес,пробвала ли си го?Знам,че сподели положително мнение за този вид,само,че от кутия.
Не ми се товареше обаче с такава.

Втора покупка за цветно,от което също съм доволна е това Бинго:
Скрит текст:
Вярно,не е от компактните,но добре се справя при такъв тип дрехи с нормална замърсяемост.Затова и не го подминах,че бях свършила тотално перилните продукти в къщи.

Много се радвам, че си доволна от Формил. Още един фен на този прах.  newsm10

# 541
Дев -такова Бинго не съм срещала при нас .
Да не е ново или изостанала стара партида ?
 Този Формил мога да го пробвам ,но моето бельо е цветно - светли тонове и се чудя универсален или за цветно е по -добре.
 Засега пера с прахове за цветно и си изглежда добре.
  Каква е цената Бингото при вас ? /Някаква странна разлика има в цената му в различни градове /.

# 542
  • в огледалото на живота
Жармен,Формил гел има и за цветно в Лидл +други разновидности.
Снимката не  е моя,но да добиеш представа:
Скрит текст:
Аз пусках  и дрехи в светли тонове освен хавлиите.До сега с Омо не съм забелязала промяна в цвета.

Бингото е от Карфур.Не знам за разлика в ценовата листа,но е на същата цена като Формил.
Аз съм доволна точно от този вид и затова като го видях си го взех.

# 543
  • Русе
Аз видях такова Бинго предната седмица на левчето до нас. Мисля, обаче да си купя Стари найт.
Чудя се дали да не пробвам и за бяло пране, че ОМО-то ми е на свършване вече, но не знам кое от всичките му разновидности да си взема newsm78

# 544
Дев -такова Бинго не съм срещала при нас .
Да не е ново или изостанала стара партида ?
Limited Edition.

# 545
Това го видях , но аз не знам дали е стара или нова партида . Ако е ново има шанс да го срещна ,ако е от предишни -няма .
 Това ми беше въпроса.

# 546
Ами аз имам един пакет, който е произведен на 12.07.2014 и е годен 4 години след тази дата. Оставям на твоята преценка нова или стара партида е и дали имаш шанс да го срещнеш. Факт е, че го няма повсеместно както другите видове. В Бургас съм го виждала само в Елитис и един друг магазин и никъде другаде.

# 547
  • в огледалото на живота
Ами аз имам един пакет, който е произведен на 12.07.2014 и е годен 4 години след тази дата. Оставям на твоята преценка нова или стара партида е и дали имаш шанс да го срещнеш. Факт е, че го няма повсеместно както другите видове. В Бургас съм го виждала само в Елитис и един друг магазин и никъде другаде.
Сега видях моя-същата дата.
Това означава ли,че не е годен?
Между другото,наистина рядко го срещам,но точно поради причината,че съм доволна от него си го купих.

# 548
  • Русе
Сега видях моя-същата дата.
Това означава ли,че не е годен?
Между другото,наистина рядко го срещам,но точно поради причината,че съм доволна от него си го купих.
Peace

# 549
Аз Бинго преоткрих и ползвам от няколко месеца / Бинго сензитив /бебе / от 2г ,но другият не го поглеждах .
Така ,че не мога да твърдя че миналото лято го е нямало тук . Сега ,ако открия бих си купила , но съм страшно доволна от стари найт -даже и за бяло пране.
 Сега пера бели дрехи с Бинго сензитив и пералнята вече 2ч пере на програма  40 градуса / този път нарочно не я сложих на съкратена -да видим/.
  Още не стигнала плакнене Grinning
Леле от 11и 20 до 13ч пере ,чак сега започна да плакне Grinning  /Винаги натискам бутона за  допълнително плакнене/.

# 550
Аз снощи пусках беяло спално бельо на 90 градуса с Омо и с белият сано  Heart Eyes

После още 1 пак с бели дрехи на 40 градуса и пак със саното ,много ме радва.

# 551
На тази статия попаднах преди малко. За или против почистването на котлен камък по този начин? http://saveti.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D … D0%B0%D1%82%D0%B8

# 552
  • Добрич
За перални не знам, но предполагам , че става.
 И в други теми съм писала, че мъжът ми прави профилактика на диспенсъри във фирма. Това е официалния и разрешен начин за почистване и премахване на варовик и наслагвания, одобрен от Агенцията по храните. Имат постоянно проверки в детските градини, където доставят диспенсъри и един от документите, който изискват е Протокол за направена профилактика с 2% разтвор на лимонена киселина/лимонтозу/
Та мисълта ми е, че лимонтозуто премахва много успешно котлен камък.

# 553
 Да допълня - дрехите изпрани с Бинго сензитив на 40 градуса памук са бели и няма посивели -пожълтели / то те не са и били такива/
 Бялото яке с доста завърсени  маншети и яка и  ластика около кръста / материята е като плетиво / са изпрани идеално .
Бялата риза / памучен сатен / си е искрящо бяла.
  Доволна съм . За мен якето беше най-вече показател със видими замърсявания.
  Търсих това Бинго в околните магазини и го няма.
 Има си сегашната серия
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
  Откакто ми се изпират идеално бели дрехи на 40 градуса , програма с 90 градуса не съм ползвала от години .

# 554

Откакто ми се изпират идеално бели дрехи на 40 градуса , програма с 90 градуса не съм ползвала от години .

Аз бялото спално бельо пускам на такива градуси ,за дезинфекция уж  Peace

Общи условия

Активация на акаунт