Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 167
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Сега се сетих, че някой търсеше или се интересуваше от прах за пране на завеси /Гес, ти ли беше  или се бъркам?/, та видях ето този... Може да го знаете, но да споделя:

http://www.bg-mamma.com/shop/1526-prakh-za-prane-na-zavesi-dato- … 015000301268.html

И това също
http://www.bg-mamma.com/shop/1587-prakh-za-izbelvane-na-zavesi-d … 008455046013.html

Много скъпи ми се виждат...

Мен ако питаш - направо безумно скъпи..

# 31
  • Русе
И аз се интересувам от прах за пердета, но тези и на мен ми се струват скъпички.
Онова Бинго за пердета, дето беше показала Гес, като ходя тук по магазинчета и левчета все се оглеждам за него, но не би. Има малки кутии и за ръчно пране и за перални, дори и сензитив намерих, но накъв - не. Оня ден реших да потърся в турския сайт на Хайат - въобще не фигурира там този прах.

# 32
Сега се сетих, че някой търсеше или се интересуваше от прах за пране на завеси /Гес, ти ли беше  или се бъркам?/, та видях ето този... Може да го знаете, но да споделя:

http://www.bg-mamma.com/shop/1526-prakh-za-prane-na-zavesi-dato- … 015000301268.html

И това също
http://www.bg-mamma.com/shop/1587-prakh-za-izbelvane-na-zavesi-d … 008455046013.html

Дато е чудесен продукт, но 8 пранета за 10 лева... Joy Моля ви се! В Германия струва 2 евро.

...сега да не ме линчувате, че не съм фенка на Изи  Peace Whistling Rolling Eyes Crazy
Приготвила съм катрана и перата и сега чакам да се издадеш къде се подвизаваш.

# 33
И аз се интересувам от прах за пердета, но тези и на мен ми се струват скъпички.
Онова Бинго за пердета, дето беше показала Гес, като ходя тук по магазинчета и левчета все се оглеждам за него, но не би. Има малки кутии и за ръчно пране и за перални, дори и сензитив намерих, но накъв - не. Оня ден реших да потърся в турския сайт на Хайат - въобще не фигурира там този прах.
В този сайт фигурира.

# 34
Сега се сетих, че някой търсеше или се интересуваше от прах за пране на завеси /Гес, ти ли беше  или се бъркам?/, та видях ето този... Може да го знаете, но да споделя:

И това също

Дато е чудесен продукт, но 8 пранета за 10 лева... Joy Моля ви се! В Германия струва 2 евро.

...сега да не ме линчувате, че не съм фенка на Изи  Peace Whistling Rolling Eyes Crazy
Приготвила съм катрана и перата и сега чакам да се издадеш къде се подвизаваш.
Гес, имаш страхотно чувство за хумор...забелязала съм го и преди, посмях се в този късен час  tooth wash  friendship Smile  bouquet

# 35
  • Русе
В този сайт фигурира.
Видях го там оня ден, но къде се продава?
Преди малко на българския сайт на Хайат ето на какво попаднах, но и той къде се продава  Thinking
Скрит текст:

# 36
  • Някаде там
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:50 от Elisandra

# 37
  • София
Здраазвейте
За да не е гол запис от днес във Фантастико Ариел гел е на промоция и новия Силан. Пробвах вече синия, но не съм особено очарована.

# 38
  • Сливен
в ДМ от днес ариел течен 40 пранета за 13.69лв.

# 39
  • Sredets/Burgas
Hi, момичета!
Аз се записвам с един прах Sano Maxima Sensitive, който си взех снощи...
На малкото ми дяволче атопията сериозно се задълбочи и просто трябва да спра с всичко останало...
От немски Мегаперли и немски прах, на Максима, се чувствам като от бял кон на магаре... Whistling

# 40
Hi, момичета!
Аз се записвам с един прах Sano Maxima Sensitive, който си взех снощи...
На малкото ми дяволче атопията сериозно се задълбочи и просто трябва да спра с всичко останало...
От немски Мегаперли и немски прах, на Максима, се чувствам като от бял кон на магаре... Whistling

E поне на катър де... Joy

На мен сутринта ми свърши Сано Максима Сензитив, и почвам Денкмита ултра сензитив...да видим как ще е..и какво ще яхна.. Mr. Green

# 41
Аз да попитам (във връзка с атопичните дерматити) някой да е ползвал новия Ариел течен сензитив? Защото зимата особено много се изостря екземата, а ми писна от това Сано, но не се престрашавам да експериментирам.

# 42
  • Sredets/Burgas
Grin, два пъти съм купувала Ariel Sensitive и два пъти съм го хвърляла...
Хем не пере, хем и след изсъхване миризмата, която остава не ми допада изобщо... Peace
Според мен Sano в случая е по-добро...
Persil Sensitiv също, но той има кислороден избелител...
Maxima си става и за цветни дрехи и не ги обезцветява...

Teti, Denkmit Ultra sensitiv и аз май ще взема за хавлиите само...

# 43
Аз течни перилни не ползвам от известно време, но също имам човек вкъщи с АД - детето.
Сега ще пробвам прах за пране Денкмит ултра сензитив - ще пиша после как се отразява.
Иначе една потребителка , която е с АД , е много доволна от прах Тема skin loving ...казва, че не й дразни кожата...

# 44
з съм и няма проблем с този прах , но не пера силно замърсени дрехи .
От праха съм доволна / ще се попетя Grinning / - първо не ми дразни кожата , дрехите са меки след изпиране и пере добре за цената си .
 Не може да се сравнява с Ариел / но последно от една капсула на последният получих такова зверско чесане и пристъп на ринит -та предпочитам си Тема/
Прахове Сано и на ДМ не мога да ползвам / в нашият град няма такава верига - Сано не намирам в магазините с радиус 2 км от мен - в града ми транспорта ми е кракомобил и за един прах  обиколка на града няма да правя / мое си решение / /
Да уточня бях по доволна от аромата на старата Тема и онзи ден открих изостанала партида /или пък още се произвежда в неведение съм вече - защото в този магазин на етапи се появяват и от двете и то винаги е само Тема калър памук /  та много й се зарадвах .Огледах пакетите обаче и си бяха от новите / Темата за бяло също си беше новата ,но аз за бяло не ползвам/
Мога да препоръчам и БИНГО сензитив прах с алое / и пак - подновиха го и аромата нещо не ми допада като преди и переше като чели по -добре / бях писала преди как със старият вид се изпра едно петно от бяла копринена риза ,което с нищо не можах да премахна./

Скрит текст:
на този пише хипоалергенен и ако някой го е пробвал да сподели.
Не съм много фен на течните препарати ,но скоро може да го купя.
Сега видях ,че на всички течни препарати Бинго пише хипоалергеник .

Общи условия

Активация на акаунт