Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 162
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Относно мазните петна - аз ги третирам със съответния перилен препарат. Тъй като ползвам само течен натърквам петното и пускам в пералнята на 40 градуса и ензимите си вършат работата  Laughing Ако ползвате прах предполагам може да се натърка с кашичка, за да е по-концентриран на мястото на петното и би трябвало също да се изпере  newsm78 Иначе Меглио също съм ползвала - купих го, когато мъжът ми си беше залял панталона с нафта. Напръсках обилно и престоя няколко часа, после в пералнята. Но беше работен панталон ( за това и не му мислих много), тип шушлек и не се повредиха цветовете. На памучна материя явно е различно. И да кажа , че в момента омекотителите Ленор са на промоция в ДМ.

# 91
  • София
Не знам вече какъв омекотител - възможно ли е и след супер концентратите да няма никакъв аромат  Rolling Eyes
Така се надявах на "новите" Ленори - златистия и черния. След пералнята - ще се задушим, но след сушилката - нЕма никой  Mr. Green

# 92
Момичета,здравейте,гледам в Кауфланд намален Тайд ама не обърнах голямо внимание на цената,май беше за цветно ,мнения ?

Останах без никакъв прах  Crazy

# 93
  • сред маслини и портокалов цвят
Момичета,здравейте,гледам в Кауфланд намален Тайд ама не обърнах голямо внимание на цената,май беше за цветно ,мнения ?

Останах без никакъв прах  Crazy

Аз Тайд много го харесвам. Даже в момента пера с него+Силан ирис Grinning. Изпира на децата всички петна и мирише готино.

# 94
Не знам вече какъв омекотител - възможно ли е и след супер концентратите да няма никакъв аромат  Rolling Eyes
Така се надявах на "новите" Ленори - златистия и черния. След пералнята - ще се задушим, но след сушилката - нЕма никой  Mr. Green

Пробвала ли си сано максима концентрат-омекотителите?
Сега си обух един клин, ами мирише си много силно.. Peace

Ако не си пробвала, препоръчвам с две ръце. Щом си любителка на силни аромати - доволна ще останеш, както казваш циганките Joy

# 95
Напълно подкрепям teta75. yes Тъкмо и аз това щях да пиша. И да не са концентрати, пак са ОК.

# 96
Черният ленор ми е любим, усещам миризмата и при упореба на дрехите, не е прекалено силна. Не обичам натрапчиви миризми, независимо дали е омекотител или някаква козметика.

# 97
Аз понеже не съм ползвала омекотител на саното, в смисъл неконцентрат, затова не смея да препоръчам нещо, което не съм опитала..
Иначе имам един пакет такъв, но не му е дошъл още реда.. Grinning

В Кауфланд др.седмица пак ще има намален Ариел прах за пране-40 пранета на 13 и нещо..

Лисе, как така без прах си останала? Не купува ли скоро и ти някакви Ариели?

# 98
jasmin ,и аз съм доволна,но моите последните на Тайд са от Usa.

Тета,не питай,намокриха ми се с вино  Mr. Green

# 99
Дойде време да купувам храна на котурака и днес пак посетих DM. Освен козметичните неща, които не са обект на тази тема, взех някои перилни продукти и мога да ви се похваля със следните нови придобивки:
Течен препарат за цветно, 3 пранена - идеален за проба:
Скрит текст:

Течен препарат за черни тъкани:
Скрит текст:
Честно казано, не ми трябва, но забележете на каква цена го купих:
Скрит текст:
Вие бихте ли пропуснали такова намаление? Laughing

# 100
Момичета, пускам обещаните снимки на Био праха за бебета  Peace  Гес, ще се радвам да прочета експертното ти мнение    bouquet

Скрит текст:

# 101
А, Sodasan, това е известно.
Състав:
aqua
potassium soap
alkylpolyglucoside
d-glucopyranose
potassium citrate
sodium carbonate
alcohol
glycerine

Не бих казала, че ще премахва петна, защото ензими няма. Общи замърсявания би трябвало да пере добре - има доста голям процент чист калиев сапун, но и нейонно ПАВ (alkylpolyglucoside). Няма съставка, която трябва да предпазва от пренос на цвят, така че при по-пускащи дрехи имайте едно наум.

# 102
Ехааа, Гес, каква цена... #Crazy #Shocked yes, не пропускам за нищо на света, преди две седмици взех Woolite за цветно от Кауфланд на половин цена( 33пранета от около 12-13лв. на 5-6)и колко бях доволна, но твоето направо е...истинско намаление си хванала, дано да е и хубав Wink, а и да не, пак си добре.
Вчера в Метро Варна бяха изкупили всичкия намален 2за5лв. Есекс Crossing Arms, чакат зареждане.
Гледах един Dommal, изцяло всичко на немски по него-та беше намален, около 5 лв, за 20 пранета, коментиран ли е преди, какви са ви отзивите за него, имаше и за черно и за цветно?

# 103
  • Бургас
Отворих последния пакет ОМО от запасите. Ако някъде го видите на акция - казвайте, моля!  Praynig

# 104
  • София
Гес, какво му има на този Денк мит, че почти го подаряват? Simple Smile)
Майка ми си взе една опаковка от него преди време и каза, че не е доволна. Оставал по дрехите, а тя нито препълва пералнята, нито предозира препарата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт