Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 263
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,моля ви някой знае ли как се премахва секундно лепило от дреха(ако изобщо може да се премахне де,много ме съмнява)Дрехата не ми е ценна,работната ми униформа е,но петното ми е като трън в очите.Ако има някой който знае дали е възможно да се премахне и как ще съм много благодарна. newsm78

# 151
  • София
Здравейте,моля ви някой знае ли как се премахва секундно лепило от дреха(ако изобщо може да се премахне де,много ме съмнява)Дрехата не ми е ценна,работната ми униформа е,но петното ми е като трън в очите.Ако има някой който знае дали е възможно да се премахне и как ще съм много благодарна. newsm78
Мисля, че няма махане.  Thinking Аз имам върху един домашен анцуг и няма мърдане. Но ето какво намерих из форума:
Цитат
В невтвърдено, течно състояние, тези лепила са разтворими в ацетон, нитрометан (нитроетан), диметил формамид (активира силно полимеризацията). С тези разтворители може да се отстранява излишното количество лепило преди втвърдяването. Втвърдено вече, лепилото може да се отстрани или механично, или чрез накисване в диметилформамид, ацетон. Не знам диметилформамида как ще подейства върху тъканта. Ацетона е по-обикновен разтворител, но и въздействието му също зависи от съставките на материята.

# 152

Преди малко взех това за 3 лв,тия дни ще дам отзиви  Peace

# 153
Рошличка,благодаря за инфото ще пробвам с ацетон,пък ако не стане здраве да е. Simple Smile

# 154
Дайте мнение за Вениш - има розов и бял, ако не се лъжа....
Няколко пъти вземам, нищо и половина. Да не би да бъркам начина на ползване?!?  newsm78

# 155
Натали, и аз нещо не се справям с вениша,давам на свекито и тя оправя дрехите,нямам си и идея защо така  Mr. Green

# 156
Натали, и аз нещо не се справям с вениша,давам на свекито и тя оправя дрехите,нямам си и идея защо така  Mr. Green

Mr. Green Значи не съм само аз!!! Да ти кажа, сапун Бочко ми изкарва петна много по-успешно!!!

# 157
  • Бургас
Аз намокрям дрехата и сипвам върху петното Вениш.Престоява 1-2 часа и пера в пералнята.Преди сипвах и върху суха дреха,но има голяма вероятност да се увреди материята.

# 158

Mr. Green Значи не съм само аз!!! Да ти кажа, сапун Бочко ми изкарва петна много по-успешно!!!

Тя и свекървата със сапун се оправя  Peace

# 159

Не съм пробвала с Бочко,благодаря за споделеното,ако има петна действам със Спот иначе  Peace

# 160
Аз намокрям дрехата и сипвам върху петното Вениш.Престоява 1-2 часа и пера в пералнята.Преди сипвах и върху суха дреха,но има голяма вероятност да се увреди материята.

И аз така съм пробвала!  Peace.... обаче петната си стоят  newsm78

# 161
  • Бургас
bradata , Ленор купих последно от Метро Бургас и не ми хареса. Откъде поръчваш от Англия?

В момента съм със синьо Коколино, което се усеща много слабо на изпраните дрехи, даже почти не се  Sad Можете ли да ми препоръчате омекотител, който да се усеща силно след изпиране? Харесвам син ленор, синя семана и подобни.
Жалко Tired Последно от Ocado поръчвах, но трябваше да се понапъна, че да събера 50 паунда поръчка и сега ми се щеше да го пропусна този момент... Ще поумувам още малко, благодаря ти за мнението  bouquet

# 162
Имам един Вениш от една промоция в Кауфланд, така си и стои...Нещо все забравям да го ползвам...Чудя се защо изобщо го купих Rolling Eyes

За петна пръскам от препарата на Лидл.. Peace

# 163
  • София
bradata , Ленор купих последно от Метро Бургас и не ми хареса. Откъде поръчваш от Англия?

В момента съм със синьо Коколино, което се усеща много слабо на изпраните дрехи, даже почти не се  Sad Можете ли да ми препоръчате омекотител, който да се усеща силно след изпиране? Харесвам син ленор, синя семана и подобни.
Жалко Tired Последно от Ocado поръчвах, но трябваше да се понапъна, че да събера 50 паунда поръчка и сега ми се щеше да го пропусна този момент... Ще поумувам още малко, благодаря ти за мнението  bouquet

Вземи един и пробвай, определено ще ти излезе по-евтино. А в dm дрогерии сега е на промоция.

# 164
Да попитам пак за отзиви за Woolite гел за деликатни тъкани  Embarassed ? Ползвали ли сте го?

Общи условия

Активация на акаунт