Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 253
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
От опаковката мирише силничко, но се съмнявам да оставя аромат върху дрехите, особено след изсъхване. Аз ползвах омекотител, така че дрехите в момента миришат на Максима.

# 196
От опаковката мирише силничко, но се съмнявам да оставя аромат върху дрехите, особено след изсъхване. Аз ползвах омекотител, така че дрехите в момента миришат на Максима.

IИзвинявам се, ако по-рано си го коментирала (търсих по-назад в темата, но не открих), а от ТЕЧНИЯ формил за бяло и цветно доволна ли си?
Благодаря ти предварително!

# 197
В тази тема със сигурност не съм го коментирала. Ползвала съм този течен Формил,
Скрит текст:
но през 2012 г. Нямам някакви много ярки спомени. Сякаш бях по-скоро недоволна от белотата на дрехите и все добавях избелващо прахче. Откъм изпиране като че ли нямах лоши впечатления, но за мен е важно препаратът за бяло да прави и поддържа белите дрехи наистина бели. Имай предвид и това, че за три години формулата беше сменена.

# 198
В тази тема със сигурност не съм го коментирала. Ползвала съм този течен Формил,
Скрит текст:
но през 2012 г. Нямам някакви много ярки спомени. Сякаш бях по-скоро недоволна от белотата на дрехите и все добавях избелващо прахче. Откъм изпиране като че ли нямах лоши впечатления, но за мен е важно препаратът за бяло да прави и поддържа белите дрехи наистина бели. Имай предвид и това, че за три години формулата беше сменена.

Много благодаря!  bouquet

# 199
  • София
Гес, благодаря за така подробното ревю на Формил.   bouquet
След като свърша Denk Mit може да си разделя един Формил с майка ми, защото и на нея й е любопитно.
Връщам си назад негативния коментар за Denk Mit. След първия път не е имало случай да не се разтвори. Пере добре и остава лек аромат след изсъхване.  Peace

# 200
Фирмата, която произвежда и двете марки - Fromil и Denk Mit, е известна, че в производството на private label предлага много добро съотношение качество:цена и винаги е на призови позиции в разни тестове.
От друга страна обаче, собствените ѝ марки не блестят особено.

Аз винаги съм била крайно скептична към собствените марки (който ме познава достатъчно дълго, знае), но почвам да си променям позицията.

# 201
  • Варна
Копирам си въпроса от Кауфландската тема:
Момичета,взех си от промоционалния Ариел с Ленор (със синьото цвете),но не мога да разбера за какво пране е-бяло,цветно или универсален  newsm78 Ако е универсален,дали е като ОМО-то-с леко избелващ в/у цветните тъкани ефект?Някой информиран да се включи  Praynig
Видях,че назад сте обсъждали гел за пране с Марсилски сапун.Търсих снимката на гела,който съм купувала ,но не мога да го намеря!С две думи да кажа-вземала съм го от "Елитис",цена около 6лв.Пере добре и  мирише доста силно-препоръчвам Peace На същата фирма има още два вида-с алое и за черно.
Да питам още нещо,някакви мнения за този Ариел?Видях го вчера в CBA,но нищо не ми говори  newsm78

# 202
Този Ариел е на добра цена - 63 пранета. Иначе за сравнение 40 пранета за 14лв. върви по промоции..

На външен вид и на мен точно този показания в СВА нищо не ми говори Thinking

# 203
  bouquet Благодаря на Гес за обстойното написаното мнение за Формил.
 Значи праха е по -добър от гела / от него не съм очарована/.

# 204
Имам нужда от помощ относно премахване на петна подмишниците на тениски? Внимателно прочетох увода на темата, но признавам си не зная какъв препарат да използва. Разбрах, че е добре да е препарат за котлен камък без белина. Ще бъда благодарна за конкретен препарат от който сте доволни.

# 205
  • Русе
Имам нужда от помощ относно премахване на петна подмишниците на тениски? Внимателно прочетох увода на темата, но признавам си не зная какъв препарат да използва. Разбрах, че е добре да е препарат за котлен камък без белина. Ще бъда благодарна за конкретен препарат от който сте доволни.
Пробвай с лимонтузу.
Някой беше дал преди линк към някаква статия в интернет, където беше показано с препарат на Хайтман за премахване на котлен камък от кафемешини.

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 09:26 от viki_1974

# 206

И да добавя само - за отстраняване на миризмата от пот, ако има такава останала - изпиране на 60 градуса с прах за пране за бяло.. Peace

# 207
  • На брега на реката
Премахвала съм петна под мишнииците от дезодорант с талк и от стикчета с препарат за баня на Сано. Правила съм го и на бели и черни тениски и ефект има. На едни много хубави бели тениски под мишницата беше станало на жълта кора от стикчетата, ами почисти се, но го третирах 2-3 пъти. Напръсквам остава да постои, разтривам и пак оставям, ако не се е махнало - повтарям в същата последователност. Ако се притесняваш за материята, опитай първо на по-скрито място.

Ето го:

# 208
 teta75, Благодаря за бързата реакция. Да, има миризма, неприятна работа. Изпрана, а пък като я гладя миреше, няма смисъл да продължавам. Остава неприятната истина, че блузата не е чиста. Лошото е, че повечето тениски са цветни, ако ги пусна на 60 с прах за бяло няма ли да ги избеля?

viki_1974, Благодаря и на теб. Не го зная този начин за справяне на проблема с лимонтозу. За съжаление не съм прочела поста с  линка за статията с този препарат, ще започна да преглеждам старите теми.

# 209
  • Sredets/Burgas

Да питам още нещо,някакви мнения за този Ариел?Видях го вчера в CBA,но нищо не ми говори  newsm78
Течният вариант го има под път и над път във всички алтернативни магазинчета...
Обожавам го този аромат, адски силен и траен, поне при мен...
Това му е основното достойноство - парфюмът!
Като изпиране - съвсем приличен.
Аз отдавна го търся прахообразния...
Нямаш представа как ме изкушаваш сега...  Mr. Green ... че и на каква цена...
Ех, ако не бяха тия пусти алергии вкъщи...  ooooh!
От снимката не става ясно гръцки или испански е...

Общи условия

Активация на акаунт