Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 248
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм взимала Первол от официален внос и такъв от Гърция за цветни дрехи и не харесах изпирането на нито един от двата. Мислих да не давам повече шанс на тази марка, но сега взех Первол за вълнени дрехи и ще видя той как ще се справи.

# 226
  • София
говори се, че в КФ. ги разреждат нещата когато са на промо
Това ми се струва доста измислено. Как си представяте, нареждат се служителите на Кауфланд и почват да пресипват в кофи ли  Shocked А "читавия" препарат какво го правят? Пият го в свободното си време  ooooh!

Ще гледам да го преслушам тоя Ариел в СВА все пак. Отново хвърлих око на брошурата, прилича да е като за цветно. Освен ако Ариел вече съвсем не се гъбаркат с клиентите и не слагат универсален прах в ярко оцветени опаковки и прах за цветно - в бели  Mr. Green

# 227
говори се, че в КФ. ги разреждат нещата когато са на промо
Това ми се струва доста измислено. Как си представяте, нареждат се служителите на Кауфланд и почват да пресипват в кофи ли  Shocked А "читавия" препарат какво го правят? Пият го в свободното си време  ooooh!
Не в смисъл такъв, че като е за тях, понеже зареждат огромни количества и нали( както всички знаем) "извиват ръцете" на доставчиците за максимално ниски цени и се правят специално за тях партиди, отрязани откъм качество.
Който и да питате за закупен Персил от там(течен) когато е на промоция е огромен, но мноого рядък, за Доместос също се отнася.
Аз обикновено не вярвам на разни такива конспирации, налудничави ми се струват мнения от рода на това, че служителите отваряли бутилките и си присипвали за тях си и пълнели с вода, това ми се струва вече...като шега, не вярвам, но
Скрит текст:
лично аз знам от една позната, която работи в магазин на Дормео, че възглавниците и матраците им, когато са на промо в К са по-различни и правени по поръчка на К, сега колко е така не знам, момичето може и да си измисля, но какъв й е интереса да ме лъже Thinking Whistling Peace

# 228
Здравейте,
много съм разочарована от Персила за бяло. Дребният разсипа малко сок от касис (разреден беше 50% нормален сок, 50%вода) на бял чаршаф и малко на калъфката вчера вечерта. Сутринта събрах само бели дрехи и пуснах пералня на дълга програма и 60градуса с персил. Петната не са се изпрали.
Аз ли имам нереалистични очаквания за праха за пране? Има ли изобщо прах на пазара, който би се справил?Задължително ли третирате предварително такъв вид петна?
Другото, което при мен няма изпиране са петна от лютеница от покривка.

# 229
  • София
Здравейте,
много съм разочарована от Персила за бяло. Дребният разсипа малко сок от касис (разреден беше 50% нормален сок, 50%вода) на бял чаршаф и малко на калъфката вчера вечерта. Сутринта събрах само бели дрехи и пуснах пералня на дълга програма и 60градуса с персил. Петната не са се изпрали.
Аз ли имам нереалистични очаквания за праха за пране? Има ли изобщо прах на пазара, който би се справил?Задължително ли третирате предварително такъв вид петна?
Другото, което при мен няма изпиране са петна от лютеница от покривка.
Аз също пера бялото с Персил и нямам проблеми. Прал ми е петна по бели покривки от вино(домашно и купено), соев сос, лютеница (домашна и купена)и какво ли още не. Увеличаваш ли дозата на праха когато имаш петна? Thinking

# 230
Гес, а като качество на изпиране как е в сравнение с официалния внос в момента?
Ако питаш конкретно за Fresh Sensation, по-лош е от нашия официален внос.

# 231
  • София
Гес, а като качество на изпиране как е в сравнение с официалния внос в момента?
Ако питаш конкретно за Fresh Sensation, по-лош е от нашия официален внос.
  bouquet

# 232
  • София
П.С Аз моите Перволи съм ги купувала от промоции, говори се, че в КФ. ги разреждат нещата когато са на промо, може и за това да са били кофти. Peace
Аз моят го взех при промоция във Фантастико.
Иначе това за специалните партиди за промоция съм склонна да му вярвам, поне що се отнася до източноевропейския пазар. Безкрайно съм разочарована от промоционалния омекотител на Сано от последната промоция в КФ (когато бяха на промоция само пълнителните от 1 л) - след изсъхване на дрехите не остава абсолютно никаква миризма, което за Сано изобщо не е обичайно, по принцип е много силен и траен. Омекотяването също не е стока. Чакам с нетърпение да свърши, за да си взема нормална 2-литрова бутилка, която да е ок.

# 233
Имам нужда от помощ относно премахване на петна подмишниците на тениски? Внимателно прочетох увода на темата, но признавам си не зная какъв препарат да използва. Разбрах, че е добре да е препарат за котлен камък без белина. Ще бъда благодарна за конкретен препарат от който сте доволни.
Пръскаш с това, оставяш малко да постои и переш в пералнята:

# 234
  • Русе
Имам нужда от помощ относно премахване на петна подмишниците на тениски? Внимателно прочетох увода на темата, но признавам си не зная какъв препарат да използва. Разбрах, че е добре да е препарат за котлен камък без белина. Ще бъда благодарна за конкретен препарат от който сте доволни.
Пръскаш с това, оставяш малко да постои и переш в пералнята:

Това на мен не ми свърши абсолютно никаква работа по отношение петната от подмишницете, ичаче за други петна - да Peace

# 235
Вики 1974, успяхте ли да намерите препарат с който да премахнете петната?

П.п. благодаря на всички за споделеното с опит.

# 236
  • София
Ето, че имало по-малки опаковки на Formil прах за цветно, но защо ги няма у нас?

Има и за чувствителна кожа.

Eee, и течният за цветно е в нова опаковка...

Ето го и праха за бяло в нова, по-малка опаковка и супер концентриран.

Обаче го няма този с марсилския сапун, явно няма да го правят вече...

# 237
За различните пазари има различни продукти. Това, че в Гармания няма Формил с аромат на марсилски сапун, не означава, че и у нас го спират.

# 238
  • София
За различните пазари има различни продукти. Това, че в Гармания няма Формил с аромат на марсилски сапун, не означава, че и у нас го спират.

Да, може и така да е...
Обаче мисля, че с опаковките за по-малък брой пранета определено ще спечелят повече на нашия пазар.

# 239
  • София
С какъв препарат мога да махна петна от йод от памучна тъкан? Много хубава блузка на малката се омаза от едни отвратителни капки за нос с йод вътре и се чудя дали със Спот ще излязат. Rolling Eyes Другото, което имам вкъщи, е един сапун за петна от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт