Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 242
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Взех зеления омекотител на Сано и не ми харесва как мирише ,за дълготрайност пак не съм доволна.Следващият път ще си взема пак бял,той е страхотен,мирише ми на чисто Heart Eyes

# 241
  • София
В момента пробвам Даш за вълна и докладвам: Мирише супер, дрехите са много пухкави и меки!

Назад питах за мнение за LEL...

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 18:12 от L'Agent

# 242
Да, може и така да е...
Обаче мисля, че с опаковките за по-малък брой пранета определено ще спечелят повече на нашия пазар.
Там е работата, че това не е просто по-малка опаковка, това е съвсем различен продукт, а именно суперкомпактен прах, подобен на праха на DM. На нашия пазар потребителите не са много свикнали с такива продукти и затова, предполагам, Лидл не го внасят у нас, а си внасят стандартния.

# 243
С какъв препарат мога да махна петна от йод от памучна тъкан? Много хубава блузка на малката се омаза от едни отвратителни капки за нос с йод вътре и се чудя дали със Спот ще излязат. Rolling Eyes Другото, което имам вкъщи, е един сапун за петна от ДМ.

А сигурно ли е, че е йод. Коларгола, например също е кафяв, но съдържа колоидно сребро, което с нищо не ми се чисти  Sad

# 244
За йод четох в една стара книга следното: петното от йод го натъркваш със суров картоф. От кафяво петното ще стане лилаво и, според авторите на книгата, ще се изпере много лесно.

# 245
Аз бих изцедил сока на картофа  и да напоя петното. Peace

# 246
Бонго, дали ще го цедиш, или ще го натъркаш, целта е еднаква - нишестето да реагира с йода. Но дали действа, в смисъл, дали се изпира по-лесно след това, не знам, не ми се е явявал случай да изпробвам. Във всеки случай Соник нищо не губи.

# 247
Ето този препарат премахва всякакви петна. Дори и от бяло  Peace

# 248
Аз днес ще пробвам Ариела за петно от вино  Crazy

# 249
Соник, за петната от йод виж тези съвети.
Не мога да кажа дали ще подействат, защото не ми се е налагало да чистя такива петна, но не пречи да опиташ.

# 250
Бонго, дали ще го цедиш, или ще го натъркаш, целта е еднаква - нишестето да реагира с йода. Но дали действа, в смисъл, дали се изпира по-лесно след това, не знам, не ми се е явявал случай да изпробвам. Във всеки случай Соник нищо не губи.

А ако не се промени цвета, поне ще е ясно, че не е йод, а колоидно сребро, примерно (защото ми е чудно каква работа има йод в капки за нос).

# 251
  • София
В момента пробвам Даш за вълна и докладвам: Мирише супер, дрехите са много пухкави и меки!

И аз много го харесвам. Взела съм си синия ( с магнолия и лавандула).  Heart Eyes
Започнах да пера и поларените неща с него и стават много мекички.  Heart Eyes

# 252
здравейте, спомням си , че някъде беше обсъждано, ето защо предварително се извинявам   bouquet, но ме интересува от новата бутилка на Ариела, тази със зелената капачка, а и за другите течни и прахообразни перилни препарати, означението за грамажите/ милилитрите е различно. примерно на ариела е 65мл за 4-5 кг пране, ами ако е повече от 4-5кг, или пък по- малко. на прахове съм виждала ако е повече прането колко се добавя, но не и ако е по- малко. единствено на компактния персил, който Гес беше показала беше означено. та ако може някой по- компетентен да се включи с подробно обяснение ще съм благодарна, защото в момента съм на гости и едно, че пералнята е малка- 5кг, друго , че няма кой знае колко дрехи за пране и не ми се разхищава препарат. благодаря предварително.

# 253
Нямам идея, може да съм уцелила кофти партида от Первол-а. Миризмата е съвсем деликатна още в бутилката, а след изпиране никаква я няма. Само че аз и от самото изпиране не съм особено доволна, така че просто явно това не е моят препарат.
Хммм, явно и аз съм уцелила кофти партида  Whistling , защото и на мен, ама хич не ми харесва, нито как пере( дори и на моите сравнително чисти дрехи, без петна, пак имах чувството, че не са хубаво изпрани, не знам как да го обясня...), нотп аромата, пробвах и за черно, но и той не ми хареса..повече Первол, направен за нашия пазар-Не ooooh!

а бе не знам за кофти партидите,ама и на мен не ми харесва как пере.иначе ми миришеше много силно в бутилката,обаче изсъхнеха ли дрехите грам миризма не оставаше( без омекотител).цветовете си остават хубави,но петната не ми переше  Crossing Arms определено няма да повторя.сега си пера с Персил капсулки без омекотител.Цветове са си хубави на дрехите,като изсъхнат си остава аромата.Петната изпрани.абсолютно отговаря на мойте критерии Peace

# 254
здравейте, спомням си , че някъде беше обсъждано, ето защо предварително се извинявам   bouquet, но ме интересува от новата бутилка на Ариела, тази със зелената капачка, а и за другите течни и прахообразни перилни препарати, означението за грамажите/ милилитрите е различно. примерно на ариела е 65мл за 4-5 кг пране, ами ако е повече от 4-5кг, или пък по- малко. на прахове съм виждала ако е повече прането колко се добавя, но не и ако е по- малко. единствено на компактния персил, който Гес беше показала беше означено. та ако може някой по- компетентен да се включи с подробно обяснение ще съм благодарна, защото в момента съм на гости и едно, че пералнята е малка- 5кг, друго , че няма кой знае колко дрехи за пране и не ми се разхищава препарат. благодаря предварително.
За по-малко от 4-5 кг сухо пране сe слага -1/4 от дозата.

Общи условия

Активация на акаунт