Звездни компромати- 233 част

• 38 916
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Нюансите че е тъп филм, сигурно е тъп, но е редно да се отбележи, че ниския рейинг в иМБД се дължи главно на хора, които не са го гледали, няма и да го гледат, но му поставят най ниската оценка като подигравка.

Така е. Такава е съдбата на някои филми, насочени към женската аудитория, които са дразнещи за младите мъже по някаква причина (друг пример са Здрачовете, Сексът и градът).

Като се отвори гласуването по пол и възраст, картината се изяснява:

http://www.imdb.com/title/tt2322441/ratings

Жените под 18 винаги са най-неуравновесени в гласуванията. Laughing

Очертава се реален рейтинг около 6.

# 511
  • София
Дакота Джонсън
Номер 1 в Starmeter-a на IMDB, никак не е зле Peace

А рейтинга на филма е най-ниския, който съм виждала някога! Mr. Green

ей, хора....иде ми да отворя прозореца на офиса и да се измяткам отгоре...с тези 50 нюанса вече не издържам! Това е обида да се класифицира като литература, а Дакота е най-несексуалното същество, което съм виждала!!!  Sick Не само, че НЕ е красива, ами е последното, което бих си представила във филм със сексуален привкус. А овчата масова истерия по този шит, даже не желая да коментирам!!!  #Crazy
А, баш!!  Laughing

# 512
  • Варна
Скрит текст:
Дакота Джонсън

ей, хора....иде ми да отворя прозореца на офиса и да се измяткам отгоре...с тези 50 нюанса вече не издържам! Това е обида да се класифицира като литература, а Дакота е най-несексуалното същество, което съм виждала!!!  Sick Не само, че НЕ е красива, ами е последното, което бих си представила във филм със сексуален привкус. А овчата масова истерия по този шит, даже не желая да коментирам!!!  #Crazy
Дано да не те изненадат с билет за филма за Св.Валентин, защото усилено върви една реклама да спечелим билет за филма и с него да изненадаме половинката за 14.2  Mr. Green

# 513
Не разбирам с какво ви дразни толкова това филмченце/книжленце... Не е като някой да ви задължава да го гледате/четете. Продукт с определена кампания. Peace Ще се пошуми, ще отшуми, пазете си нервите, че следват още два филма. Laughing

# 514
Дакота Джонсън

ей, хора....иде ми да отворя прозореца на офиса и да се измяткам отгоре...с тези 50 нюанса вече не издържам! Това е обида да се класифицира като литература, а Дакота е най-несексуалното същество, което съм виждала!!!  Sick Не само, че НЕ е красива, ами е последното, което бих си представила във филм със сексуален привкус. А овчата масова истерия по този шит, даже не желая да коментирам!!!  #Crazy
А, баш!!  Laughing
Споделям мнението ти на 100% ! Simple Smile

# 515
  • Варна
Аз се успокоих, че не съм единствената, която не харесва това нещо "5о нюанса нещо си".....   Rolling Eyes

# 516
  • в морето до колене
Като се отвори гласуването по пол и възраст, картината се изяснява:
...
Жените под 18 винаги са най-неуравновесени в гласуванията. Laughing
Като се има предвид, че в САЩ филмът има рейтинг R, което означава, че зрители на и под 17 не могат да го гледат без възрастен придружител... то тази категория гласуващи надали ще повлияе много на общата картина.

А относно агресивната рекламна стратегия - интересно ми е на колко хора ще им се прииска "да се измяткат" от прозорец след някой и друг месец, като приближи премиерата на Епизод VІІ на Междузвездни войни, примерно.
Щото не мисля, че Дисни ще са по-малко агресивни.  Crazy

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:39 от мячик

# 517
 И аз не издържам вече тази истерия, посивя фейсбук, аман вече. А съм я разлиствала, такова слабо изпълнение. Здрач ми е в пъти по добро.

# 518
Чудя се дали да го гледам "Нюансите",но като им знам холивудските, пуритански номерца, ни зърна, ни Уй ще покажат, най - много някой задник. Поне да бяха дали на някой французин да го направи, с френски актьори, а то....То за един задник не си струва да давам пари.
Май ще се окажеш права. Simple Smile
Цитат
След световната премиера на Берлинале някои германци казаха, че секс сцените не са толкова възбуждащи, особено за Европа, и филмът може да бъде гледан и от деца.

http://www.dnes.bg/kino/2015/02/12/publikata-na-berlinale-se-izs … uansa-sivo.254292

# 519
Хубаво момиче е Дакота за мен (както и писах вчера), просто има много незапомняща се физиономия, което няма общо с красотата, доста хора с характерни черти са далеч от красивото. Ако ми се наложи да я опиша без да и гледам снимката много ще се затрудня да измисля нещо освен- хубаво момиче с тъмна коса. Смятам, че би била успешен модел, от така наречените хамелеони, които са неузнаваеми с различен грим. Сексапилна също не я намирам, по-скоро нежна, но може би това е търсен ефект във филма.

# 520
 На мен ми е красива, сексапилна-не. Взела е хубавото и от двамата си родители.

# 521
  • Русе
Чудя се дали да го гледам "Нюансите",но като им знам холивудските, пуритански номерца, ни зърна, ни Уй ще покажат, най - много някой задник. Поне да бяха дали на някой французин да го направи, с френски актьори, а то....То за един задник не си струва да давам пари.

Зърна показаха  Mr. Green и косми.  Confused
По темата - снощи посетихме с колежките прожекцията, бяхме чели книгите по-миналата година. Филмът е едно към едно с книгата. Отидох от чисто любопитство, да видя как ще изглеждат героите. Дакотата изобщо не ми хареса. И изглеждаше по-възрастна от "Крисчън". Той беше долу-горе. По щеше да ми допадне ако го беше изиграл Райън Гослинг. Аз така си го представям.
Филмът не беше кой знае какво, но тя и книгата не е. Става за разтоварване.

# 522
Прочетох първата част - ''50 нюанса сиво'' и да, книжлето няма никакви претенции за литература. Просто един розов роман, само че с малко по-хард привкус. Идеално плажно четиво за ограмотяване на тинейджърки.

Но нито ме дразни, нито ми иде да се метна от някъде. По-скоро с интерес бих гледала филма и то заради Джейми Дорнан, който също като Дакота има много одухотворен вид.  Mr. Green

Що се отнася до избора на Дакота за ролята, във въпросния ''роман'' героинята й не е описана нито като красавица, нито като сексапилна мацка. Ученолюбива и скромна, та мисля Джонсън е перфектна.

# 523
Тес, може да погледнеш Джейми тук. Прекрасен сериал.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт