Звездни компромати- 233 част

• 38 924
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Много са я били, затова така.
Сигурно е от лош грим - тежък фондьотен, много пудра. Зле прикрити тъмни кръгове. Не се научиха, че не е модерно вече.

# 496
  • Варна
Днес попаднах на една реклама на някакви "витамини" за коса, лице и дрън дрън с актрисата от Шоуто на канала ((по канал 1) ако въобще някой гледа това нещо) Ана Михайлова, в която реклама тази същата приличаше на Мис Пиги....УЖАСт
http://www.avtora.com/news/2012/05/21/ani_mihajlova_shouto_na_ka … tervyu_avtora_com

# 497
  • София
Щерката на Ким К. пак много грозно е облечена. На такова малко дете как може да нахлузи подобно палто.  Стои повече от комично. Rolling Eyes

# 498
Дакота на много снимки изглежда така, някъде чух, че е на 26, но не прилича на толкова и сигурно съм чула грешно. Вчера по немската цял ден за нея говореха. И интервю имаше с нея, изглеждаше по същия начин.

25 пише в статията към снимките.

Кейт Мидълтън

# 499
  • София
Дакота Джонсън
Номер 1 в Starmeter-a на IMDB, никак не е зле Peace

А рейтинга на филма е най-ниския, който съм виждала някога! Mr. Green

# 500
  • София
Дакота Джонсън

Като се сетя какви са "книгите" и това му е много  Stop

# 501

Е, все пак само вчера излезна филмът. Има време да падне и още. Mr. Green

# 502
  • Бургас
Щерката на Ким К. пак много грозно е облечена. На такова малко дете как може да нахлузи подобно палто.  Стои повече от комично. Rolling Eyes

Сигурно затова детето на всяка снимка, на която съм го виждала, има някаква погнусено-ужасена физиономия

# 503
  • в морето до колене
Е, все пак само вчера излезна филмът. Има време да падне и още. Mr. Green
Аз съм виждала и 1,9 рейтинг  Laughing, но като гледам, че този вчера по това време беше 4,0, а от сутринта се държи на 3,4 - има надежда да стигне още по-големи низини.  Mr. Green
Хич не ща да злорадствам, обаче като знам колко ужасно аматьорски беше стилът на книгата, все се надявах визуалното представяне на историята да е по-поносимо. Явно напразно съм се надявала.
Иначе Дакота ми е симпатична (нищо особено, но мило момиче все пак), обаче и на мен ми прави впечатление, че има много уморен вид напоследък. Явно целият този рекламен маратон не и' понася особено.
Затова пък Джейми е кукуряк.  Whistling

П.П. Роклята на госпожа Тейлър-Джонсън ми изглежда много странно в областта на гърдите. Някакви гънки, буци... май нещо с бельото не е уцелила за такава прилепнала рокля.

# 504
И това ми било мъж. Такава излагация...
Елен не е от най-кротките, но Олинезата е супер гнусен. Как може да е токова нечистоплътен и в пряк, и в преносен смисъл. Халал да са му парите, ама може ли нито веднъж да не съм го видяла спретнат ooooh!

# 505
  • Варна
Аз се чудя и на пресата, с какъв акъл му публикуват размислите и страстите му любовни.

Сигурно после ги дарява с майонеза безвъзмездно.

# 506
  • UK
Нюансите че е тъп филм, сигурно е тъп, но е редно да се отбележи, че ниския рейинг в иМБД се дължи главно на хора, които не са го гледали, няма и да го гледат, но му поставят най ниската оценка като подигравка.

Кейт Мидълтън прилича на Ейми Лий откакто забременя Simple Smile

# 507
  • някъде
За първи път да ми хареса Кейти Холмс.Винаги ми е била антипатична,но на тази снимка не мога да си изкривя душата-просто е супер!И в лице,а да не говорим колко ми харесва как е облечена.Браво!
Като говорим за рейтинг на Нюансите,тук не е много по -различно  положението.Между другото за мен това е много по -достоверен източник.
http://www.rottentomatoes.com/m/fifty_shades_of_grey/

# 508
 Чудя се дали да го гледам "Нюансите",но като им знам холивудските, пуритански номерца, ни зърна, ни Уй ще покажат, най - много някой задник. Поне да бяха дали на някой французин да го направи, с френски актьори, а то....То за един задник не си струва да давам пари.

# 509
Дакота Джонсън

ей, хора....иде ми да отворя прозореца на офиса и да се измяткам отгоре...с тези 50 нюанса вече не издържам! Това е обида да се класифицира като литература, а Дакота е най-несексуалното същество, което съм виждала!!!  Sick Не само, че НЕ е красива, ами е последното, което бих си представила във филм със сексуален привкус. А овчата масова истерия по този шит, даже не желая да коментирам!!!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт