Звездни компромати- 233 част

• 38 885
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • UK
Реших, че форума пак нещо се лигави, десет поста на минута цял ден и после нищо за един час... Simple Smile

# 617
  • Бургас

Друг път нИдей така! Heart Eyes
Като изключим Songes, дето е по-натопорчена,другите сме все нежни души! Laughing

# 618

Отдъхнах си, случва ми се всеки ден, от около седмица, а аз го приемах лично..понеже си мисля, че светът се върти около мен. Laughing

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 01:06 от меркантилница

# 619
# 620
  • UK
Има и книги за хора без чувство за хумор.

# 621
# 622
  • Бургас
Мернах в новините,че Беновска е в журито на "България търси талант"! Rolling Eyes
Защо точно тя?

# 623
Режисьор била

# 624
Мернах в новините,че Беновска е в журито на "България търси талант"! Rolling Eyes
Защо точно тя?
Тази неприятната журналистка!?

# 625
  • София
Не съм Джой, но мненията ни съвпадат по много въпроси.
Отскоро съм Songes и отскоро пиша тук. Преди това бях Driftwood и Cecilie. Пишех само в Красива мама за червила, кремове и маски за лице. После открих Семейни отношения, Клюкарника и филмовия форум. И уйде коню у ряката.
За да поставя край на безсмисления спор, ще кажа, че нямам против всеки да чете и гледа каквото иска. Имам против да ми се поставя етикет "тесногръд изкривен моралист" само защото съм казала, че прекаляването с долнокачествените "50 нюанса сиво" е като тъпченето с хамбургери. И че човек е това, което чете, вижда и чува. Защото всичко това е вярно. Спорът ми с Цвети продължи твърде дълго, защото тя прие думите ми като твърдение, че е проста. А не трябваше да го приема така. Някои неща щяха да си останат скрити.
Също не приемам крайно опростеното противопоставяне между Е.Л. Джеймс, от една страна, и Шекспир и Достоевски, от друга. Не съм правила такова противопоставяне и не ми го приписвайте, защото аз не мисля в черно и бяло.

Тес, всички в "Дързост и красота" са за бой.

Dress like princess, обожавам Gone Girl. И това е емоционална манипулация и доминация.  Ама такава манипулация, че ти смразява кръвта само като помислиш за нея. И това разби всички класации по продажби. Само че е страхотно написан психотрилър, не е схематичен и преобръща някои клишета. Няма много плющене, но има едно Смъртоносно плющене. Че и хубав филм направиха по книгата, с един от най-добрите адаптирани сценарии в американското кино от години. Препоръчвам и филма, и книгата на всички.

Подписвам се под всяка дума за Gone Girl  Heart Eyes Откакто гледах филма , видя ли някъде Розамунд Пайк и настръхвам  Crazy Малко не по темата, но препоръчвам ти "Мрак " на същата авторка , ако не си я чела Peace  Simple Smile  

# 626
Защо точно тя?
Ауууу, ще трябва да гледаме ТОВА  Sick Sick Sick

Дакота ми харесва, приятна и нежна изглежда. Джейми с тази брада ми е гнусен, колкото и да е модерно, е грозно. Нищо общо със секси момчето от филма  Stop

# 627
Защо точно тя?
Ауууу, ще трябва да гледаме ТОВА  Sick Sick Sick

Е ама ти си постнала нормална снимка.................

# 628
  • София
Разликата между разни любовни романи и ''50 нюанса сиво'' не бих могла да коментирам, но разликата между горещия роман и ''Дързост и красота'' е, че Рич не биеше Тейлър, а трябваше.

Не съм се смяла така скоро Joy Joy и като заклета фенка на Брук, не мога да не се съглася! Crazy

На мен Дакота Джонсън също ми е много симпатична, без да е някаква неземна хубавица, обаче този младеж Дорнън ме дразни ужасно - не мога да си обясня защо. Не съм го виждала никъде освен в трейлъра на "дългоочаквания"  Sunglasses филм. Обаче жена му е много готина!

# 629
  • Бургас
Много негативен човек със змийски език е тази Беновска.Не знам какъв ефект очакват и какво шоу да става,да не развалят само предаването.

Общи условия

Активация на акаунт